пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Якщо ви шукаєте локацію для відпочинку, де можна cкуштувати соковите м’ясо, смажене у хоспері чи на вугіллі, тоді наш матеріал саме для вас. М’ясний асортимент в ресторанах Києва та передмістя вразить навіть найвимогливіших гурманів — не забудьте доповнити страву улюбленим напоєм та приємною компанією. Розповідаємо про заклади, де вам подадуть фунт ребер, пыкантний пеппер стейк чи віденський шніцель.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 55 (стадіон «Олімпійський», заїзд з вул. Жилянська)
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: шатобріан з мармеладом із цибулі, гремолатою з трюфелем, фуа-гра та ожиною в какао-чили – 439 грн, віденський шніцель з вишневим конфітюром – 298 грн, біфстроганов з картоплею вітелотте з васабі, карнішонами і халапеньо – 349 грн, ніжка кролика конфі з шафрановим пюре – 398 грн, качина грудка з соусом із чорної смородини, фуа-гра та тартаром з пашированої груші з імбирем – 387 грн, кнелі з індички з вершково-трюфельним соусом і картопляним пюре зі шпинатом – 246 грн.
Деталі: ресторан на стадіоні «Олімпійський», тематичний інтер’єр, шеф-кухар Маріетта Шевчук, страви азійської, грузинської, європейської та українських кухонь; ексклюзивна піца-піч, винна карта, коктейлі, дитяча кімната, банкети.
GOST — ресторан, який розмістився на найбільшому в Україні футбольному стадіоні «Олімпійський». Окрему увагу приділили інтер’єру, який оформлений в сучасному стилі — відчуття свободи та необмеженості підкреслюють мозаїкою на стінах. Шеф-кухар ресторану — Маріетта Шевчук, яка вже понад 20 років відома в гастрономічній сфері. В закладі представлені страви азійської, грузинської, європейської та українських кухонь. Найбільша гордість закладу — ексклюзивна піца-піч Marana, яких всього чотири в світі.
У меню ресторану GOST зібрано хіти більше 12 кухонь світу, серед яких перевірені часом та вдосконалені шефинею м’ясні страви: ніжний віденський шніцель з вишневим конфітюром, пікантний біфстроганов з картоплею вітелотте та халапеньо, а також ніжка кролика конфі з витонченим шафрановим пюре. Справжні поціновувачі м’яса «з димком» оцінять позиції з окремого м’ясного меню, страви з якого готують на тосканському грилі за італійськими традиціями. Зарезервувати стіл можна за номером телефону +380503923185.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 49а
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: бефстроганов з вирізки з картопляним пюре – 345 грн, фунт ребер з перечним соусом та романо на грилі – 495 грн, велика котлета з мармурової яловичини на грилі з соусом пепе верде та овочами – 360 грн, тальята зі стейка мачете з молодою картоплею та соусом деміглас – 690 грн, стейк Рібай прайм – 950 грн/450 г.
Деталі: стейкхаус, заходиться в центрі міста, власники — Дмитро Заходякін і Аліна Косічкіна, стильний дизайнерський інтер’єр від Дениса Беленко, літня тераса, шеф-кухар Олег Старун, стейки американського і українського походження, винна карта, резерв столів.
Steakhouse — м’ясний ресторан зі справжніми стейками американського і українського походження, який успішно функціонує з жовтня 2017 року. З травня 2020 року рестораном офіційно займаються Дмитро Заходякін і Аліна Косічкіна. В ресторані вам запропонують стейки з американської яловичини та кілька позицій з України та Австралії. Також серед м’ясних страв бефстроганов з вирізки, ребра з перечним соусом, а також тальята зі стейка мачете.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Саксаганського, 68/21; вул. Велика Васильківська, 114
Бюджет: ₴₴.
Страви: стейк Томагавк – 160 грн/100 г, пеппер стейк з соусом з сичуанського перцю – 395 грн, тушковане м’ясо з грибами та кускусом – 275 грн, стейк Рібай (Україна) – 160 грн/100 г, філе індички за італійським рецептом – 265 грн.
Деталі: мітерія (ресторани м’ясної гастрономії), страви з локальних продуктів, страви в хоспері, винна карта, формат take away, тераса, резерв столів, паркінг, комунальний стіл.
«Мітерія» — це сучасний гастрономічний простір, який пропонує гостям лаконічне меню. Кожен рецепт створений відомим шеф-кухарем Юрієм Приємським, який активно просуває ідею локального продукту. Всі страви готуються виключно з якісних локальних продуктів. Гастрономічною візитівкою мітерії є стейки та м’ясні страви приготовані на вугіллі. В меню представлені стейки з української, австралійської та американської яловичини, ребра, каре, бургери, різноманітні основні страви, супи, закуски та салати.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б
Бюджет: ₴₴.
Страви: філе-міньйон – 369 грн, пепер стейк з перцевим соусом – 389 грн, рібай з української мармурової яловичини – 389 грн, портерхаус-сет: тартар або карпачо з філейної частини стейка та смажений стейк на кістці – 549 грн, стейк із оленини з перцевим соусом – 369 грн.
Деталі: український м’ясний ресторан, заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, винна карта, сети для компаній, стейки і лобстери, а також бургери і BBQ в меню, банкетні зали, cork fee, dogs friendly.
«ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав гастрономію і містику, старовинні рецептури і сучасні технології. Оскільки «ВАТРА» це вогнище, тут є камін, а в меню – безліч страв на грилі. Автентичні рецепти, унікальні продукти регіону і атмосфера, просочена містикою карпатських лісів — це все про «ВАТРУ». В ресторані використовуються сучасні технології обробки м’яса — є власна коптильня і спеціальні камери для сухого визрівання м’яса.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Київська обл., м. Буча, вул. Шевченка, 2г.
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: ніжна томлена яловичина з картопляним пюре та трюфельним ароматом – 365 грн, теляча вирізка в перцевому соусі з картоплею в тосканських травах – 446 грн, ребра яловичі в соусі к’янті з картоплею по-тосканськи – 367 грн, молоде курча по-тосканськи – 350 грн, флорентійський стейк – 370 грн/100 г.
Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, знаходиться за містом, італійська кухня з тосканським акцентом, гриль меню, унікальна колекція тосканських вин, дитяче меню, ігрова зона з аніматорами для дітей, сніданки, сезонне оновлення меню, жива музика.
Затишний італійський ресторан Toscana Grill знаходиться всього в кількох кілометрах їзди від Києва в мальовничому сосновому лісі. Це ресторан тосканської кухні, де можна насолодитися вишуканими винами та кулінарними спеціалітетами одного з найбільш гастрономічних регіонів Італії. В меню зібрані знакові страви тосканської кухні, окрема гордість ресторану — м’ясні та рибні страви від шефа, які готуються на відкритому вогні, наприклад, каре новозеландського ягняти та соковитий флорентійський стейк з кьяніни.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Київська обл., с. Козин, вул. Київська, 11д.
Бюджет: ₴₴.
Страви: чалагадж з телятини – 228 грн/100 г, ягня запечене в тандирі – 945 грн/500 г, каре фермерського ягняти – 418 грн/100 г, соковите курча у тандирі – 149 грн/100 г, курча в пряному маринаді з часниковим соусом – 169 грн/100 г.
Деталі: заміський ресторан, піч тандир, охолоджене преміальне м’ясо з Америки і Японії, гастро-шоу від шефа, винна кімната, більше 150 видів вина з усього світу за цінами бутика, сирна кімната з сирами власного виробництва, ігрова кімната-кухня, дитячий майданчик і постійні розваги для дітей, тераса.
«Тандир» — це заміський ресторан під Києвом, на 29 кілометрі Старообухівській траси. Серце ресторану — східна піч-коптильня тандир. У меню закладу зібрали усе найкраще з кавказької, узбецької, української та європейської кухні у сучасній інтерпретації. Не менш цікаве і красиве явище – шоу-подачі страв від шеф-кухаря ресторану. В меню ресторану «Тандир» представлені кращі екземпляри американського і японського м’яса, яке шеф ресторану відбирає особисто.
Фото: Facebook GOST, Steakhouse, «Мітерія», «ВАТРА», Toscana Grill, «Ресторан Тандыр».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi