Різноманіття м'яса у закладах Києва та області: mood for meаt - PostEat

пошук

Різноманіття м'яса у закладах Києва та області: mood for meаt
01-10-2021 0 917


Якщо ви шукаєте локацію для відпочинку, де можна cкуштувати соковите м’ясо, смажене у хоспері чи на вугіллі, тоді наш матеріал саме для вас. М’ясний асортимент в ресторанах Києва та передмістя вразить навіть найвимогливіших гурманів — не забудьте доповнити страву улюбленим напоєм та приємною компанією. Розповідаємо про заклади, де вам подадуть фунт ребер, пыкантний пеппер стейк чи віденський шніцель.

GOST

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 55 (стадіон «Олімпійський», заїзд з вул. Жилянська)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: шатобріан з мармеладом із цибулі, гремолатою з трюфелем, фуа-гра та ожиною в какао-чили – 439 грн, віденський шніцель з вишневим конфітюром – 298 грн, біфстроганов з картоплею вітелотте з васабі, карнішонами і халапеньо – 349 грн, ніжка кролика конфі з шафрановим пюре – 398 грн, качина грудка з соусом із чорної смородини, фуа-гра та тартаром з пашированої груші з імбирем – 387 грн, кнелі з індички з вершково-трюфельним соусом і картопляним пюре зі шпинатом – 246 грн.

Деталі: ресторан на стадіоні «Олімпійський», тематичний інтер’єр, шеф-кухар Маріетта Шевчук, страви азійської, грузинської, європейської та українських кухонь; ексклюзивна піца-піч, винна карта, коктейлі, дитяча кімната, банкети.

GOST — ресторан, який розмістився на найбільшому в Україні футбольному стадіоні «Олімпійський». Окрему увагу приділили інтер’єру, який оформлений в сучасному стилі — відчуття свободи та необмеженості підкреслюють мозаїкою на стінах. Шеф-кухар ресторану — Маріетта Шевчук, яка вже понад 20 років відома в гастрономічній сфері. В закладі представлені страви азійської, грузинської, європейської та українських кухонь. Найбільша гордість закладу — ексклюзивна піца-піч Marana, яких всього чотири в світі.

У меню ресторану GOST зібрано хіти більше 12 кухонь світу, серед яких перевірені часом та вдосконалені шефинею м’ясні страви: ніжний віденський шніцель з вишневим конфітюром, пікантний біфстроганов з картоплею вітелотте та халапеньо, а також ніжка кролика конфі з витонченим шафрановим пюре. Справжні поціновувачі м’яса «з димком» оцінять позиції з окремого м’ясного меню, страви з якого готують на тосканському грилі за італійськими традиціями. Зарезервувати стіл можна за номером телефону +380503923185.

Steakhouse

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 49а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: бефстроганов з вирізки з картопляним пюре – 345 грн, фунт ребер з перечним соусом та романо на грилі – 495 грн, велика котлета з мармурової яловичини на грилі з соусом пепе верде та овочами – 360 грн, тальята зі стейка мачете з молодою картоплею та соусом деміглас – 690 грн, стейк Рібай прайм – 950 грн/450 г.

Деталі: стейкхаус, заходиться в центрі міста, власники — Дмитро Заходякін і Аліна Косічкіна, стильний дизайнерський інтер’єр від Дениса Беленко, літня тераса, шеф-кухар Олег Старун, стейки американського і українського походження, винна карта, резерв столів.

Steakhouse — м’ясний ресторан зі справжніми стейками американського і українського походження, який успішно функціонує з жовтня 2017 року. З травня 2020 року рестораном офіційно займаються Дмитро Заходякін і Аліна Косічкіна. В ресторані вам запропонують стейки з американської яловичини та кілька позицій з України та Австралії. Також серед м’ясних страв бефстроганов з вирізки, ребра з перечним соусом, а також тальята зі стейка мачете.

Мітерія

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 68/21; вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴.

Страви: стейк Томагавк – 160 грн/100 г, пеппер стейк з соусом з сичуанського перцю – 395 грн, тушковане м’ясо з грибами та кускусом – 275 грн, стейк Рібай (Україна) – 160 грн/100 г, філе індички за італійським рецептом – 265 грн.

Деталі: мітерія (ресторани м’ясної гастрономії), страви з локальних продуктів, страви в хоспері, винна карта, формат take away, тераса, резерв столів, паркінг, комунальний стіл.

«Мітерія» — це сучасний гастрономічний простір, який пропонує гостям лаконічне меню. Кожен рецепт створений відомим шеф-кухарем Юрієм Приємським, який активно просуває ідею локального продукту. Всі страви готуються виключно з якісних локальних продуктів. Гастрономічною візитівкою мітерії є стейки та м’ясні страви приготовані на вугіллі. В меню представлені стейки з української, австралійської та американської яловичини, ребра, каре, бургери, різноманітні основні страви, супи, закуски та салати.

ВАТРА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: філе-міньйон – 369 грн, пепер стейк з перцевим соусом – 389 грн, рібай з української мармурової яловичини – 389 грн, портерхаус-сет: тартар або карпачо з філейної частини стейка та смажений стейк на кістці – 549 грн, стейк із оленини з перцевим соусом – 369 грн.

Деталі: український м’ясний ресторан, заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, винна карта, сети для компаній, стейки і лобстери, а також бургери і BBQ в меню, банкетні зали, cork fee, dogs friendly.

«ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав гастрономію і містику, старовинні рецептури і сучасні технології. Оскільки «ВАТРА» це вогнище, тут є камін, а в меню – безліч страв на грилі. Автентичні рецепти, унікальні продукти регіону і атмосфера, просочена містикою карпатських лісів — це все про «ВАТРУ». В ресторані використовуються сучасні технології обробки м’яса — є власна коптильня і спеціальні камери для сухого визрівання м’яса.

Toscana Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Київська обл., м. Буча, вул. Шевченка, 2г.

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: ніжна томлена яловичина з картопляним пюре та трюфельним ароматом – 365 грн, теляча вирізка в перцевому соусі з картоплею в тосканських травах – 446 грн, ребра яловичі в соусі к’янті з картоплею по-тосканськи – 367 грн, молоде курча по-тосканськи – 350 грн, флорентійський стейк – 370 грн/100 г.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, знаходиться за містом, італійська кухня з тосканським акцентом, гриль меню, унікальна колекція тосканських вин, дитяче меню, ігрова зона з аніматорами для дітей, сніданки, сезонне оновлення меню, жива музика.

Затишний італійський ресторан Toscana Grill знаходиться всього в кількох кілометрах їзди від Києва в мальовничому сосновому лісі. Це ресторан тосканської кухні, де можна насолодитися вишуканими винами та кулінарними спеціалітетами одного з найбільш гастрономічних регіонів Італії. В меню зібрані знакові страви тосканської кухні, окрема гордість ресторану — м’ясні та рибні страви від шефа, які готуються на відкритому вогні, наприклад, каре новозеландського ягняти та соковитий флорентійський стейк з кьяніни.

Ресторан Тандыр

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Київська обл., с. Козин, вул. Київська, 11д.

Бюджет: ₴₴.

Страви: чалагадж з телятини – 228 грн/100 г, ягня запечене в тандирі – 945 грн/500 г, каре фермерського ягняти – 418 грн/100 г, соковите курча у тандирі – 149 грн/100 г, курча в пряному маринаді з часниковим соусом – 169 грн/100 г.

Деталі: заміський ресторан, піч тандир, охолоджене преміальне м’ясо з Америки і Японії, гастро-шоу від шефа, винна кімната, більше 150 видів вина з усього світу за цінами бутика, сирна кімната з сирами власного виробництва, ігрова кімната-кухня, дитячий майданчик і постійні розваги для дітей, тераса.

«Тандир» — це заміський ресторан під Києвом, на 29 кілометрі Старообухівській траси. Серце ресторану — східна піч-коптильня тандир. У меню закладу зібрали усе найкраще з кавказької, узбецької, української та європейської кухні у сучасній інтерпретації. Не менш цікаве і красиве явище – шоу-подачі страв від шеф-кухаря ресторану. В меню ресторану «Тандир» представлені кращі екземпляри американського і японського м’яса, яке шеф ресторану відбирає особисто.

Фото: Facebook GOST, Steakhouse, «Мітерія», «ВАТРА», Toscana Grill, «Ресторан Тандыр».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi