Різноманіття м'яса у закладах Києва та області: стейки, шашлики та ребра - PostEat

пошук

Різноманіття м'яса у закладах Києва та області: стейки, шашлики та ребра
01-09-2020 0 421


Різноманіття м’яса у закладах Києва та області шукала редакція PostEat. Якщо ви шукаєте локацію для відпочинку, де можна cкуштувати соковите м’ясо, смажене на вугіллі, тоді наш матеріал саме для вас. Розповідаємо вам про заклади в столиці та поруч із нею, де вам подадуть замовити рібай чи улюблену вирізку, доповнити м’ясо келихом червоного вина та відпочити у приємній атмосфері. Різноманіття м’яса у закладах Києва та області вразить навіть найвимогливіших гурманів.

Steakhouse

Де: вул. Володимирська, 49а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (210–340 грн), супи (160–210 грн), основні страви (210–560 грн).

Страви: бефстроганов з вирізки з картопляним пюре – 330 грн, фунт ребер з перечним соусом та романо на грилі – 460 грн, рвана баранина, тушкована з перцями та хумусом – 290 грн, тальята зі стейка мачете з молодою картоплею і соусом демігляс – 560 грн, стейк філе-міньйон – 390/650/750 грн, стейк Шатобріан – 1800 грн.

Напої: еспресо – 40/50 грн, глясе – 70 грн, матча лате – 120 грн, Bloody Mary – 180 грн.

Деталі: стейкхаус, заходиться в центрі міста, власники — Дмитро Заходякін і Аліна Косічкіна, стильний дизайнерський інтер’єр від Дениса Беленко, літня тераса, шеф-кухар Олег Старун, стейки американського і українського походження, винна карта, резерв столів.

Steakhouse — м’ясний ресторан зі справжніми стейками американського і українського походження, який успішно функціонує з жовтня 2017 року. З травня 2020 року рестораном офіційно займаються Дмитро Заходякін і Аліна Косічкіна. З цього часу на кухні ресторану головує шеф-кухар Олег Старун, він трансформував меню та додав абсолютно нові вишукані страви. В ресторані вам запропонують стейки з американської яловичини, од яких подають молоду капусту та моркву гриль. Також серед м’ясних страв бефстроганов та рвана баранина.

BEEF meat & wine

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (90–880 грн), м’ясо (360–1680 грн), стейки (390–4250 грн).

Страви: корейка теляти з кукурудзою в соусі айолі – 390 грн, стейк Веллінгтон із соусом порто для двох – 1350 грн, каре новозеландського ягняти – 1680 грн, стейк Шатобріан USA – 2600 грн, філе міньйон UA – 390 грн, сет стейків – 2150 грн.

Напої: Lady 47 – 239 грн, Negroni – 239 грн, еспресо – 49 грн, імбирний лимонад – 55 грн.

Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки, бізнес-ланчі, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи, барні майстер-класи по міксологіі, дитячі майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.

BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. Затишний інтер’єр дозволить обрати зручний столик та відпочити у спокійній атмосфері. В меню представлені стейки з американської, іспанської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі. Пропонують стейк Веллінгтон із соусом порто для двох та соковите каре новозеландського ягняти.

Grill do Brasil

Де: бул. Лесі Українки, 24

Бюджет: ₴₴.

Страви: родізіо (з 15:00 до 18:00 по будням) –  499 грн, родізіо (пн-пт з 18:30 до 22:30, сб з 14:00 до 22:30, нд з 14:00 до 21:00) – 699 грн, родізіо premio – 999 грн/можливо замовити від 2 осіб, королівські креветки гриль – 599 грн, десерти – 119 грн.

Напої: Caipirinha – 119 грн, лимонади – 69 грн, домашнє вино/італійське ігристе – 99 грн/150 мл.

Деталі: ресторан бразильської кухні, знаходиться на Печерську, акцент на м’ясі, паркінг, доставка, тераса, kids friendly, сучасний інтер’єр, винна і коктейльна карти, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 по буднях, резерв столів.

У Grill do Brasil зберігають бразильську традицію приготування м’яса і культуру бенкетування в стилі родізіо, якій понад 300 років — клієнт платить делікатеси з грилю, ананас та салат-бар. також можна обрати родізіо рremio, в який входять американські стейки з гриля та салат-бар (карамелізований ананас, нога баранини, телячі ребра, ребра BBQ зі свинини, курячі ніжки в соусі Чилі, курячі сердечка, Чемпіонські крильця Баффало, свинина в Пармезані, телятина brisket, шашлик з індички). До м’яса запропонують домашнє вино або коктейль Caipirinha.

Perets

Де: вул. Маршала Тимошенка, 29

Бюджет: ₴₴. Салати (116–334 грн), домашня паста (125–280 грн), страви з м’яса та птиці (185–365 грн).

Страви: телячий язик на грилі з теплою картоплею та лисичками – 365 грн, шашлик з курки по-кахетинськи – 147 грн, шашлик зі свинячого ошийка у класичному маринаді – 262 грн, стейк Шатобріан – 990 грн, стейк Рібай – 1100 грн, молочна телятина на кістці – 135 грн/100 г, шашлик з реберець новозеландського ягняти – 680 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: м’ясний ресторан на Оболоні, лаконічний інтер’єр з оригінальними деталями, всесезонна тераса, ділові обіди з 12:00 до 15:00, великі винна і барна карти, сезонне меню, караоке, резерв столів, парковка.

М’ясний ресторан Perets зустрічає затишною атмосферою і пропонує відмінний вибір м’ясних страв. Основний тон меню ресторану Perets задає м’ясо, страви з якого представлені «в чистому вигляді» — класичні стейки, м’ясо з дров’яної печі або на мангалі, а також різноманіття м’ясних страв з соусами і гарнірами, які вигідно підкреслюють смакові нюанси страв.

Ресторан Тандыр

Де: вул. Київська, 11д, м. Козин.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (167–449 грн), салати (159–965 грн), основні страви (169–495 грн).

Страви: ягня запечене в тандирі (500/1000 г) – 945/1890 грн, шашлик із свиного ошийка – 325 грн, шашлик з телятини (ніжна вирізка) – 499 грн, шашлик з курки – 255 грн, чалагадж з телятини – 228 грн/100 г, каре фермерського ягняти – 418 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заміський ресторан, піч тандир, розташована посеред критої тераси; охолоджене преміальне м’ясо з Америки і Японії, гастро-шоу від шеф-кухаря ресторану, винна кімната, більше 150 видів вина з усього світу за цінами бутика, сирна кімната з сирами власного виробництва, ігрова кімната-кухня, дитячий майданчик і постійні розваги для дітей, тераса.

«Тандир» — це заміський ресторан у передмісті Києва, в зеленій зоні в Конча-Заспи на 29 кілометрі Старообухівській траси. Серце ресторану — східна піч-коптильня тандир. В основі меню традиційні страви кавказької, узбецької та української кухні, а також є розділ з популярними європейськими стравами. Не менш цікаве і красиве явище – шоу-подачі страв від шеф-кухаря ресторану.

Эль Гаучо

Де: вул. Газопровідна, 4

Бюджет: ₴₴. Салати (160–264 грн), холодні закуски (80–395 грн), основні страви (165–796 грн).

Страви: ніжна вирізка баранини, фламбована в текілі та кавовому лікері – 627 грн, традиційна аргентинська страва Hierro fundido за бараниною – 1100 грн, стейк з язика з соусом трюфельний бешамель – 286 грн, ягня гриль асадо – 130 грн/100 г, ребра патагонія асадо – 92 грн/100 г, ла кумпарсіта телятина – 152 грн/100 г, мармуровий стейк Рібай – 155 грн/100 г, брочет (шашличок) з телячої вирізки – 152 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс, існує більше 15 років, авторська аргентинська і південноамериканська кухня, шеф-кухар Хосе Антоніо Руіз, фламбе-меню, бізнес-ланчі, банкети, заміський відпочинок, дитяча кімната, кейтеринг.

Готельно-ресторанний комплекс «Ранчо Эль Гаучо» розташований за 20 хвилин їзди від центру Києва — тут можна насолодитись природою і відпочити від міського гамору. Інтер’єр закладу налаштовує на спокійний відпочинок — тут багато натурального дерева, приємні пастельні кольори, живі рослини. У меню ви знайдете традиційні аргентинські страви та авторські латиноамериканські страви у виконанні шеф-кухаря Хосе Антоніо, який з першого дня працює у «Ранчо Ель Гаучо». В меню переважають страви з мяса — телятини, свинини, баранини та курки.

Фото: Facebook Steakhouse, BEEF meat & wine, Grill do Brasil, Perets, Ресторан Тандыр, Эль Гаучо.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi