Ризото в ресторанах Львова: де шукати традиційну італійську страву - PostEat

пошук

Ризото в ресторанах Львова: де шукати традиційну італійську страву
24-05-2019 0 2741


Ризото в ресторанах Львова шукала редакція PostEat. Ризото — це ніжна вершкова страва з рису, приготовлена на бульйоні, традиційна для регіонів Північної Італії. Рецептів приготування ризото існує безліч, але в класичну рецептуру, як правило, входять вершкове масло, цибуля, біле вино і сир пармезан. Де спробувати класичне та авторське ризото в ресторанах Львова, читайте у нашому огляді.

Trattoria da Domenico

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Ринок, 29 (пасаж Андріоллі).

Бюджет: ₴₴. Салати (120 – 155 грн), піца (120 – 175 грн), десерти (50 – 70 грн).

Страви: ризото з телятиною та грибами – 140 грн, ризото з соусом 4 сири – 140 грн, ризото з морепродуктами – 140 грн, ризото з білими грибами – 140 грн.

Напої: лимонад – 45 грн, глясе з амарето – 50 грн, ягідний морс – 40 грн, еспресо – 45 грн.

Деталі: італійська кухня, знаходиться у самому серці Львова – на центральній площі Ринок, концепція закладу – класична італійська траторія, паста власного виробництва, піца, італійські спеціалітети, сезонне оновлення меню.

Trattoria da Domenico розташована у старовинному будинку на площі Ринок – найбільш відомій та відвідуваній площі міста Лева. Інтер’єр та концепцію закладу виконано у стилістиці італійської траторії – оздоблені цеглою стіни, теплі відтінки у залі, затишна атмосфера та домашня кухня. В меню Trattoria da Domenico ви знайдете великий вибір антипасті, брускет, тонкої піци та пасти власного виробництва з італійського борошна. До фірмових ризото з білими грибами та з морепродуктами додались поживне ризото з телятиною та грибами й ніжне ризото з соусом із чотирьох сирів.

Risotteria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Федорова, 29.

Бюджет: ₴₴. Салати (105 – 122 грн), паста (85 – 138 грн), ризото (88 – 187 грн).

Страви: сезонне ризото з гарбузом – 88 грн, ризото з куркою – 122 грн, ризото з креветками – 187 грн, ризото roso – 95 грн, ризото verde – 175 грн, ризото bianco — 122 грн, ризото е шампань – 88 грн, ризото е фунгі – 128 грн.

Напої: еспресо – 32 грн, лате – 55 грн, «Соаве Класіко» – 75 грн/150 г, «Розе Д’Анжу» – 375 грн/750 мл.

Деталі: ресторан італійської кухні у центрі міста, інтер’єр у стилі лофт, шеф-повар Стас Сабадашко, свіжа паста, вісім видів ризото, страви з локальних продуктів, великий вибір вина, класична кава, десерти, вина побокально, резерв столів.

Risotteria — маленький сімейний ресторан італійської кухні у центрі Львова. Інтер’єр закладу оформлено у стилі лофт, власники залишили відкритою старовинну цеглу стін і доповнили затишну атмосферу авторським світильниками. В меню представлені традиційні італійські салати та закуски, фреш паста ручної роботи, ризото та десерти. Винна карта Risotteria може похвалитись позиціями з України, Грузії, Португалії, Іспанії та Франції. Фірмової страви закладу — ризото — в меню ви знайдете вісім варіацій: сезонне з гарбузом, з куркою, з креветками та сальсою, з буряком та горгонзолою, зі спаржею та м’яким козиним сиром, з яблуком та сиром дор блю, з ігристим вином та грибне ризото з печерицями, гливами і карпатськими білими грибами.

Bratello — Italian grill restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Koрнякта, 1.

Бюджет: ₴₴. Салати (129 – 216 грн), морепродукти (229 – 347 грн), паста (129 – 569 грн), піца (98 – 269 грн), десерти (17 – 88 грн).

Страви: ризото з білими грибами – 169 грн, ризото з морепродуктами – 269 грн.

Напої: еспресо – 28 грн, лате – 44 грн, імбирний лимонад – 32 грн, капучино – 36 грн.

Деталі: італійська кухня, ранні сніданки з 07:00 до 12:00, працює до останнього гостя, безлімітна пропозиція (на 1 гостя) — за 328 грн вам подадуть закуски, піцу маргариту і піцу квадро формаджі, яловичину, свинячу шию, філе індика, пікантні курячі крильця, ананас-чилі.

Ресторан Bratello — «молодший брат» м’ясних ресторацій Churrasco Beer & Grill з виразним італійським акцентом. У Bratello ви можете замовити страви на грилі, піцу, пасту, італійські супи та салати. Фішкою ресторану є безлімітний сет м’яса: за 328 гривень вам подадуть мезе-сет закусок, ананас чилі, два види піци, яловичину, філе індика, курячі крила та гомілки, ребра-гриль, шашлик зі свинини. В Bratello ви можете скуштувати два види італійського ризото — з білими грибами або з морепродуктами.

Vapiano Lviv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Академіка Гнатюка, 12а.

Бюджет: ₴₴. Салати (79 – 169 грн), паста (59 – 209 грн), піца (49 – 189 грн), десерти (25 – 85 грн).

Страви: ризото е фунгі – 129 грн, ризото кон горгонзола – 149 грн, ризото помодоро е гамбереті – 189 грн, ризото гамбереті е шпіначі – 199 грн.

Напої: джин тонік – 79 грн, капучино – 39 грн, кава айріш – 69 грн, смузі – 35 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр у світлих тонах, відкрита кухня, ранні сніданки з 7:00 до 12:00, ланчі у будні дні з 12:00 до 15:00, паста та піца власного приготування, барне меню, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, take away, кулінарні майстер-класи для дітей.

У меню Vapiano Lviv, окрім італійської пасти ручної роботи, ви можете скуштувати чотири види ризото. Ідеального смаку ризото у Vapiano Lviv досягають дотриманням балансу інгредієнтів: рису, бульйону, спецій та добавок. Любителі класичного рецепту неодмінно оцінять ризото е фунгі з міксом грибів, цибулею, вершками, мускатним горіхом та сиром грана падано. Ризото кон горгонзола готують з куркою, болгарським перцем, сиром горгонзола та вершковим соусом. Полюбляєте томатні нотки смаку? Спробуйте ризото помодоро е гамбереті, яке готують на білому вині з креветками, сиром грана падана та томатним соусом. Поєднання вершкового смаку з креветками, помідорами чері, домашнім соусом песто, молодим шпинатом, цибулею та сиром грана падано у Vapiano Lviv має назву ризото гамбереті е шпіначі та припаде до смаку всім поціновувачам морепродуктів. Доповнити смак ризото рекомендуємо келихом білого сухого вина.

On Shevska

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевська, 16.

Бюджет: ₴₴. Салати (120 – 175 грн), стартери (85 – 295 грн), спеціалітети (145 – 310 грн), основні страви (135 – 345 грн), десерти (30 – 115 грн).

Страви: ризото з чорнилом каракатиці, тигровими креветками, мідіями та кальмарами – 310 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан середземноморської та європейської кухні, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 у будні дні, гастрономічні зустрічі, вишуканий інтер’єр, підходить для святкування особливих подій, літня тераса, резерв столів.

Ресторан On Shevska знаходиться у готелі Leopolis, що на одній з центральних вулиць Львова. Інтер’єр закладу елегантний та поєднує елементи класичного та середземноморського стилів. В ресторані готують вишукані страви середземноморської та європейської кухні, за які відповідає шеф-кухар готелю. В On Shevska подають одні з найкращих бізнес-ланчів у місті та великою винною картою. В меню представлений справжній морський коктейль – авторське ризото з чорнилом каракатиці, тигровими креветками, мідіями та кальмарами.

Soprano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Князя Святослава, 9.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (85 – 365 грн), страви з риби (175 – 285 грн), десерти (65 – 135 грн).

Страви: ризото з білими грибами – 165 грн.

Напої: імбирний лимонад – 45 грн, еспресо – 45 грн, чай з журавлиною та м’ятою – 65 грн, лате – 65 грн.

Деталі: панорамний ресторан, страви європейської та італійської кухонь, меню української кухні, знаходиться на сьомому поверсі готелю, меню а-ля карт, сніданки, страви з дичини, страви на вугіллі та у хоспері, літня тераса, take away, резерв столів, парковка.

Soprano — ресторан, що поєднав у собі високу кухню, романтичну атмосферу та неймовірну панораму на історичну частину Львова. Ресторан розташований на даху готелю Taurus City — на сьомому поверсі готелю через відкриті панорамні вікна можна милуватися чарівним панорамним краєвидом на парк «Високий замок», львівську Ратушу та собор Святого Юра. Лаконічний сучасний інтер’єр виконано у пастельних тонах із використанням натуральних матеріалів. В меню ви знайдете популярні страви європейської та італійської кухонь, родзинкою ресторану Soprano є страви, приготовані на деревному вугіллі у печі хоспер. Класичне італійське ризото у ресторані готують з ароматними білими грибами, рекомендуємо доповнити смак страви келихом білого вина.

Головна фотографія: Vapiano Lviv

Фото: Facebook Trattoria da Domenico, Risotteria, Bratello — Italian grill restaurant, Vapiano Lviv, On Shevska, Soprano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi