Романтична вечеря в ресторанах Києва: куди піти на побачення - PostEat

пошук

Романтична вечеря в ресторанах Києва: куди піти на побачення
27-05-2021 0 372


Романтична вечеря в ресторанах Києва — тема матеріалу редакція PostEat. Після прогулянки квітучою весняною столицею, побачення варто продовжити в затишній атмосфері київських ресторанів. Ми підібрали локації з різною кухнею та ціновим діапазоном в центрі міста, на Печерську, Оболоні та біля води, щоб ви обрали оптимальний варіант для романтичного вечора.

La Fontana

Де: вул. Московська, 31/33

Бюджет: ₴₴. Закуски (175–298 грн), гарячі закуски (175–589 грн), домашня паста (155–385 грн).

Страви: асорті крафтових сирів з власної сироварні – 185 грн, лігурійський салат з томленою телятиною – 176 грн, стейк з цвітної капусти з вершковим соусом та підкопченою ікрою – 175 грн, фетучіні з м’ясом качки та трюфельним соусом – 196 грн.

Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську, належить до мережі ресторанів Tarantino Family, традиційні страви італійської кухні, сніданки, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, літня тераса з фонтаном, музичні вечори.

La Fontana — італійський ресторан-траторія на Печерську у кінотеатрі «Зоряний». Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family. В меню традиційні страви італійської кухні та авторські варіації, страви на грилі та піца з дров’яної печі. В барні карті великий вибір міцного алкоголю, лимонадів, алкогольні та безалкогольні коктейлі. Винна карта налічує позиції з Італії, Франції, Іспанії та інших європейських регіонів. Італійська тераса ресторану з фонтаном — справжня оаза у серці Києва, на якій романтична вечеря пройде ідеально.

Queen Kyiv

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (170–2350 грн), риба та морепродукти (465–4900 грн), десерти (200–370 грн).

Страви: тірадіто з лосося з соусом маракуя – 520 грн, плато асорті тартарів і крудо – 2300 грн, рол запечений з крабом – 850 грн, восьминіг з копченими томатами – 720 грн, гьодза з качкою і теріном з фуагра – 450 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; вишуканий інтер’єр з цілісною, довершеною концепцією; панорамний вид на Дніпро, видова тераса, dinner show, жива музика, концерти відомих артистів, ресторанний концерт-хол; шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської та азійської кухонь; моцарела бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Унікальний ресторанний комплекс Queen з перших хвилин занурює вас у атмосферу відпочинку та гастрономічних задоволень. Із закладу відкривається розкішний краєвид на Дніпро, який створює романтичну атмосферу будь-якої пори року. За гастрономічні дива в Queen відповідає досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух. Для ідеального побачення тут є все: ексклюзивні страви, різноманітна винна карта, великий вибір авторських коктейлів, розкішна панорама та романтична атмосфера. Обравши столик на літній терасі, ви незабутньо проведете вечір у компанії коханої людини. Меню ресторану доводить, що секрет успіху криється у фантазії та сміливих експериментах. Голубці здивують лише аборигена, а голубці з крабом з нового меню здатні перевернути світогляд та приборкати скептика.

Under Wonder

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴. Закуски (42–328 грн), салати (122–456 грн), паста і ризото (188–408 грн).

Страви: бурата на йогуртово-базилікововму кремі з руколою, медом та печеними томатами – 328 грн, севіче з гребінця з пряним яблуневим гелем – 308 грн, тунець з опаленим броколі – 410 грн, рублений біфштекс, запечений під сиром брі, з беконом, квасолею та соусом берназ – 268 грн.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, сезонні оновлення, сніданки, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

Under Wonder — легендарний ресторан в центра Києва з багаторічною історією. В ресторані сучасної італійської кухні гості можуть поснідати відомим «Київським сніданком», пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю. Затишний інтер’єр та вишукані подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей. Для романтичної вечері варто обрати столик на літній терасі та спробувати щось з новинок меню Under Wonder, наприклад, тунця з опаленим броколі, трюфельним соусом та лаймово-м’ятним гелем.

Кувшин

Де: вул. Федорова, 10

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (118–395 грн), страви з риби (178–783 грн), десерти (59–175 грн).

Страви: люля-кебаб з баранини та фісташками – 372 грн, чебуреки з бараниною або телятиною та свининою – 168 грн, ламаджо – вірменська піца з бараниною – 212 грн, тартар з молодого ягняти з кавказькими травами, джонджолі та гірчичною заправкою – 315 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований у парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, формат take away, резерв столів.

«Кувшин» — ресторан грузинської кухні з 15-річною, який знаходиться в затишному зеленому сквері з фонтаном в центрі столиці. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. В ресторані зібрали найбільшу в Києві колекцію вин Кавказу і з 2017 року винна карта закладу отримує престижну нагороду – келих Wine Spectator. Кожні четвер та п’ятницю на гостей чекає традиційний кавказький плов із баранини, що готується у казанку на відкритому вогні. У «Кувшині» ваша романтична вечеря відбудеться на затишній і стильній літній терасі в тіні дерев.

Причал

Де: Набережне шосе, 11

Бюджет: ₴₴₴. Салати (210–795 грн), гарячі закуски (150–810 грн), риба і морепродукти на вогні (125–480 грн/100 г).

Страви: брускета з ростбіфом – 210 грн, салат з рапанами та солодким перцем – 295 грн, крокети з чилійського сібасу – 235 грн, групер з картопляним пюре та вершковим соусом – 795 грн.

Деталі: ресторан на воді, літня тераса з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.

«Причал» — це сімейний ресторан на Дніпрі в Наводницькому парку, з якого відкривається захоплюючий краєвид на річку. Інтер’єр виконаний у блакитних кольорах з використанням натуральної деревини та оздоблений різноманітними морськими аксесуарами. Меню складається із страв азійської, японської, європейської та авторської кухонь з акцентом на рибі та свіжих морепродуктах. Чудовий варіант для романтичного побачення з дніпровським краєвидом.

Prynada Ukrainian Cafe

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 24

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (105–245 грн), салати (155–235 грн), основні страви (155–345 грн).

Страви: Паштет з курячої печінки з карамелізованою цибулею – 115 грн, Вареники з мармуровою телятиною з соусом від Шефа – 155 грн, Качина ніжка су-від з гречаною локшиною – 215 грн, Гречані бейбі голубчики – 145 грн.

Деталі: позиціонує себе як ресторан актуальної української кухні, знаходиться на Оболоні, резерв столів, доставка, тераса, фірмові коктейлі, дитяче меню, дегустаційні сети, кальян, формат take away.

Ресторан української кухні Prynada Ukrainian Cafe з інтер’єром в стилі city folk знаходиться на Оболоні. В Prynada Ukrainian Cafe гостей знайомлять з актуальною українською кухнею — традиційними стравами, адаптованими до сучасних гастрономічних трендів. В ресторані вже працює літня тераса, з якої відкривається прекрасний вид на Оболонські Липки — чудове рішення для романтичної вечері.

Фото: Facebook La Fontana, Queen, Under Wonder, «Кувшин», «Причал», Prynada Ukrainian Cafe.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi