Романтичні побачення в літньому Києві: love is локації столиці - PostEat

пошук

Романтичні побачення в літньому Києві: love is локації столиці
02-08-2021 0 2392


Де провести романтичне побачення в літньому Києві, розповідає редакція PostEat. Після прогулянки спекотною столицею та споглядання міських краєвидів варто продовжити побачення в затишній атмосфері київських ресторанів. Ми підібрали локації з різною кухнею та ціновим діапазоном у різних куточках міста, щоб ви обрали оптимальний варіант для романтичного вечора.

PM Hall

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴. Крудо бар (320–2700 грн), роли (280–1200 грн), основні страви з риби (300–700 грн).

Страви: палітра сирів (баролло, таледжіо, гауда з трюфелем, горгонзола, пекоріно) – 480 грн, дюжина устриць – 2700 грн, тартар дует тунець з морським гребінцем, чатні манго-груша та авокадо – 500 грн, рол з тунцем, восьминогом та кацуобусі – 520 грн, восьминіг з пак-чой, томатами чері в карамелі ден-місо – 680 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

Атмосферний комплекс PM Hall на Парковій дорозі стане ідеальною локацією для вашого незабутнього побачення — тут зробили все, щоб ви могли подарувати неймовірні емоції своїй коханій людині. В меню поєднали вишукані авторські страви від шефа Іштвана Андрели та різноманіття вин з кращих регіонів світу. Створили зони для яскравого вечора на одній з найзеленіших в місті літніх терас, з якої відкривається розкішна панорама столиці — саме тут можна насолоджуватись поетичними заходами сонця, споглядати за зорями та неймовірними світанками. Якщо ви обираєте спокійний відпочинок, в PM Hall доступна окрема chill out зона. У будні супроводжувати ваш відпочинок буде авторський live-set вокалістів, а у вихідні на терасі лунають запальні dj-сети. Подарувати казку коханій людині просто — варто лише забронювати столик на прекрасній summer terrace в PM Hall за номером +380687701111.

Маяк

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (235–720 грн), холодні закуски (165–750 грн), риба та морепродукти (299–1250 грн).

Страви: сир бурата з грушею або томатами чері – 255 грн, брускета з маринованим лососем та крем-сиром – 255 грн, бебі кальмар фарширований креветкою та дорадо під соусом дюксель – 315 грн, зелені равіолі з морською рибою – 265 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану — класичні страви європейської та середземноморської кухонь. У багатій винотеці ресторану можна знайти вина з кращих винних регіонів світу. «Маяк» — місце зустрічі незабутніх заходів сонця, тому варто зарезервувати стіл на одній з терас ресторану та насолодитись справжньою романтикою літнього Києва.

La Veranda Kyiv

Де: вул. Академіка Богомольця, 7/14

Бюджет: ₴₴. Антипасті (52–268 грн), салати (237–370 грн), основні страви (260–690 грн).

Страви: татакі з яловичини з трюфельним соусом – 119 грн, філе качки з фенхелем, морквою та малиновим соусом – 488 грн, теплий салат з морепродуктами, томатами та песто у часниковому соусі – 370 грн, фісташковий фондан з соусом із руколи та морозивом – 248 грн.

Деталі: ресторан середземноморської та європейської кухні, знаходиться в центрі міста, затишний інтер’єр, резерв столів, паркінг, доставка, тераса, формат take away.

La Veranda — це ресторан середземноморської та європейської кухні на тихій вулиці центра міста. Над стравами у La Veranda працює шеф-кухар Олександр Липко. Меню динамічне та оновлюється кілька разів на сезон — пропонують антипасті до вина, домашню пасту, основні страви з риби та м’яса і цікаві десерти. Безперечна перевага ресторану La Veranda — тихий сад, на який відкривається вид з великих панорамних вікон. У теплу пору року в саду і на терасі розставлені столи, за якими гості насолоджуються приємною прохолодою в тіні дерев. Після заходу сонця тераса ресторану набуває особливої магії тераса в сяйві теплого світла гірлянд.

Bassano Ristorante

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴₴. Овочі та сир (150–430 грн), море (320–1600 грн), земля (150–1800 грн).

Страви: зелене ризото з цукіні, шпинатом, горошком та аспарагусом – 280 грн, карпачо з артишоку з руколою, слайсами пармезану та каперсами – 330 грн, салат з кальмаром, томатами чері та молодою картоплею – 380 грн, равіолі з креветками та білою спаржею – 450 грн, філе оленя, запечений цикорій, горгондзола та соус деміглас – 720 грн.

Деталі: кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, сніданки, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, спеціальні страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.

Bassano Ristorante — кухня і традиції родини, яка вже 20 років надихається Італією та ділиться своєю любов’ю до їжі і вина. Серце і гордість ресторану –—винна зала, де зберігається унікальна колекція вин локальних європейських виноробів. Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. З літньої тераси ресторану Bassano Ristorante відкривається вид на костел святого Миколая— мабуть, одне з найкращих місць в Києві для отримання гастрономічного та естетичного задоволення. 

Food Couture

Де: вул. Велика Васильківська, 98

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (170-380 грн), основні страви з риби (280-590 грн), десерти (55-240 грн).

Страви: попкорн з курки у кисло-солодкому соусі – 240 грн, салат з трьох видів томатів, печеного перцю та фети – 180 грн, філе дорадо в ікорному соусі – 395 грн, орзо карбонара з пекоріно – 175 грн, крем-брюле матча з манго – 190 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, знаходиться в центрі міста, автор інтер’єру Денис Беленко, авторські страви, вишукана подача, винна карта, класичні коктейлі з авторськими акцентами, літня веранда, резерв столів.

Концептуальний ресторан Food Couture знаходиться в центрі міста навпроти костелу святого Миколая — кожна деталь ресторану створена для натхнення та святкового настрою в будь-який день. В інтер’єрі команда архітектора Дениса Беленка втілила творчу атмосферу і яскраву стилістку, притаманну витворам haute couture. В меню представлені вишукані авторські варіації знайомих столичним гурманам страв, які стануть ідеальною вечерею на вашому побаченні.

PapaFeta

Де: пр-т Лобановського, 56; вул. Гончара, 67

Бюджет: ₴₴. Салати (125–179 грн), бабусині рецепти (99–199 грн), риба та морепродукти (139–325 грн).

Страви: традиційний грецький салат – 125 грн,  кефтедес – 155 грн, мусака – 159 грн, котула – 199 грн, кальмари у фритюрі по-грецьки – 145 грн, сувлакі котопуло – 155 грн.

Деталі: ресторани грецької кухні, автентичні страви, демократичні ціни, сніданки, затишний інтер’єр, панорамна тераса, літня тераса, кілька зал, підходить для банкетів, резерв столів, доставка.

PapaFeta — сімейні ресторани грецької кухні. Перша локація знаходиться на 11-поверсі офісного центру на проспекті Лобановського, друга в історичному центрі міста на Гончара. В меню закладу – різноманітні страви грецької кухні з оригінальними поєднаннями інгредієнтів. Якщо бажаєте вразити кохану чудовим міським краєвидом, резервуйте столик в ресторані на проспекті Лобановського. В ресторані на Гончара краще за все відпочивати на затишній зеленій терасі.

Головна фото: PM Hall

Фото: Facebook PM Hall, Маяк, La Veranda Kyiv, Bassano Ristorante, Food Couture, PapaFeta.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi