Севіче у ресторанах Києва: де шукати? - PostEat

пошук

Севіче у ресторанах Києва: де шукати?
17-01-2020 0 1328


Севіче у ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Севіче – страва з риби або морепродуктів, популярна в прибережних районах Тихого океану в Латинській Америці. Нагадаємо: ми писали про історію походження та інші цікаві факти, пов’язані із севіче, у нашому матеріалі. А сьогодні обрали для вас локації столиці переважно преміум-формату, де ви зможете скуштувати севіче із найрізноманітніших видів риби та морепродуктів. Севіче з товстолоба та манго, з сібаса та креветок чи, можливо, з лосося? Обирайте, із якої страви розпочнеться ваша смачна трапеза. А де шукати севіче у ресторанах Києва, розкаже PostEat.

CHI restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски і салати (105–750 грн), гарячі страви (195–1850 грн), десерти (55–255 грн).

Страви: севіче з лосося та креветки з соусом юзу – 295 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан і party place мережі Carte Blanche, кухня Південно-Східної Азії, Індії та Китаю, літня тераса, вид на Київ, live show, паркінг, доставка, працює до останнього гостя, барна та чайна карти, спеціальне меню, робата-гриль, вечірки.

CHI restaurant – це ресторан і party place з великою літньою терасою, з якої відкривається розкішний вид на Дніпро і лівий берег Києва. Кухня CHI restaurant – це гастрономічні традиції Південно-Східної Азії, Індії, Китаю. Серед закусок в мею ресторану ви знайдете севіче з лосося та креветки з соусом юзу. До страви варто замовити один із коктейлів від закладу.

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Плато морепродуктів (3300–5990 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: севіче з сібаса та креветок – 465 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius – це стильний ресторан на Столичному шосе, де ви зможете комфортно відпочити всією родиною. Радимо скуштувати сири із власної сироварні закладу, а також спробувати пасту, піцу, різноманітні закуски від закладу. А почати трапезу у Fabius варто з севіче з сібаса та креветок.

SHEF

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Маршала Конєва, 6

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (118–776 грн), салати (168–298 грн), основні страви з м’яса (98–489 грн).

Страви: севіче з лосося з фрешем лимону, цибулею, кінзою та оливковою олією – 392 грн, севіче з тунця, авокадо, кінзи, соєвим соусом та фрешем лайму – 448 грн.

Напої: «Дайкірі» — 158 грн, «Негроні» — 158 грн, «Зомбі» — 235 грн.

Деталі: відкрита кухня, дизайнерський інтер’єр, страви з морських делікатесів, вишукана подача, велика барна карта, широкий вибір коктейлів, вечірки, резерв столів.

SHEF — ресторан на Теремках. Дизайнерський інтер’єр ресторану прикрашений художнім розписом стін у східному стилі. В меню закладу знайдете і два види севіче. Замовляйте севіче з лосося з фрешем лимону, цибулею, кінзою та оливковою олією або севіче з тунця, авокадо, кінзою, соєвим соусом та фрешем лайму, а в коктейльній карті обирайте напій до смаку.

Gatsby Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 34

Бюджет: ₴₴₴. Салати (175–485 грн), основні страви (225–765 грн), десерти (55–275 грн).

Страви: севічe з сібасу з соусом юдзу та копченими томатами – 345 грн,

Напої: м’ятний джулеп – 90 грн, еспресо – 65 грн, імбирний пунш – 125 грн.

Деталі: ресторан авторської кухні, знаходиться на Печерську, вишуканий інтер’єр, шеф-кухар Андрій Бондар, сніданки, raw bar, стейк з хоспера, резерв столів, парковка.

Gatsby Restaurant — ресторан авторської кухні в центрі міста. В меню Gatsby Restaurant авторські шедеври і страви, що вже встигли стали стати справжніми світовими трендами. Скуштуйте севічe з сібасу з соусом юдзу та копченими томатами.

Fishkultura

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 16

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (110–280 грн), супи (170–200 грн), основні страви (190–350 грн).

Страви: севіче з товстолоба та манго – 150 грн, з лосося та авокадо – 180 грн, з креветки та унагі глазур – 180 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, манговий лимонад – 90 грн, апельсиновий фреш – 85 грн.

Деталі: рибний ресторан, розташований в центрі міста, проєкт Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, дизайн — Денис Беленко, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (по вихідних до 13:00), винна карта, натуральні та біодинамічні вина, коктейлі, резерв столів.

Fishkultura — новий рибний ресторан у центрі міста. Основа концепції закладу — рибні страви з цікаво подачею. У меню закусок закладу ви знайдете севіче з товстолоба та манго, з лосося та авокадо та з креветки та унагі глазур. Доповніть страву улюбленим вином та відпочивайте комфортно у Fishkultura.

Фото: Facebook CHI restaurant, Fabius, SHEF, Gatsby Restaurant, Fishkultura. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi