Севіче в ресторанах Києва: шукаємо перуанську закуску в столиці - PostEat

пошук

Севіче в ресторанах Києва: шукаємо перуанську закуску в столиці
20-10-2021 0 530


Севіче в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Просте і незвичайне севіче увірвалось в світову кухню з Перу, а готують його зі свіжої риби і морепродуктів з цитрусовим соком та соусами. Київські шефи постійно експериментують з севіче, доповнюючи смак страви різними соусами та інгредієнтами. Ми вирішили нагадати, які севіче можна замовити в ресторанах Києва.

PM Hall

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: севіче мікс з двох видів риби, авокадо та соусом страчателла – 480 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

Атмосферний комплекс PM Hall знаходиться на Парковій дорозі — тут гості можуть насолодитись вишуканою подачею авторських страв від шефа Іштвана Андрели, зануритись в атмосферу спортивного азарту в sport hub, співати у караоке й святкувати життя в яскравому івент простір. Не потрібно їхати у Перу, аби відчути це неймовірне сплетіння смаків. Севіче — одна з найпопулярніших страв серед любителів морепродуктів. Шеф PM Hall готує її за особливим, власноруч створеним рецептом. Два види сирої риби оригінально подаються з авокадо та соусом страчатела. А для розкриття усіх акцентів смаку, обрати вино до севіче допоможе професійний сомельє. Радо запрошуємо скуштувати!

Coco Japanese

Де: вул. Мечникова, 16

Бюджет: ₴₴.

Страви: севіче лангустин з матча-халапеньо та апельсином – 295 грн, севче з сібаса з юзу-каламансі та чилі – 275 грн, севіче з гребінця з соусом соя-трюфель та грейпфрутом – 345 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, new japanese, знаходиться в центрі міста, проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, шеф Олексій Краковський, тематичний інтер’єр від Дениса Беленко, відкрита кухня, два поверхи, страви на грилі, авторські страви, натуральні вина, резерв столів.

Coco Japanese — ресторан японської кухні від ресторатора Ігоря Сухомлина та шефа Олексія Краковського. Архітектор Денис Беленко відтворив концепцію закладу, створивши яскравий інтер’єр з безліччю цікавих деталей. В меню представлені страви new japanese — тобто не автентична японська кухня, а трансформовані під європейським впливом авторські страви. В меню ви знайдете три види севіче: з сібаса з найцитрусовішим соусом, з лангустина з соусом матча-халапеньо та з гребінця з соусом соя-трюфель.

SHEF

Де: вул. Маршала Конєва, 6

Бюджет: ₴₴.

Страви: севіче із лосося з фрешем лайму, цибулею, кінзою та оливковою олією – 382 грн, севіче із дикого тунця, авокадо, кінзи з соєвим соусом – 397 грн, севіче з гребінця з манго, авокадо, грейпфрута, чилі перцю та руколи з кінзою – 318 грн.

Деталі: знаходиться на Теремках; страв азійської, європейської та української кухонь; відкрита кухня, дизайнерський інтер’єр, страви з морських делікатесів, вишукана подача, велика барна карта, широкий вибір коктейлів, вечірки, резерв столів.

SHEF — ресторан ф’южн кухні на Теремках. Дизайнерський інтер’єр ресторану прикрашений художнім розписом стін у східному стилі. В ресторані SHEF можна поснідати, ланчем вдень, а ввечері відпочити під ритми авторських DJ-сетів та dance-karaoke. В меню закладу представлено різноманіття страв азійської, європейської та української кухонь. В меню ви знайдете три види севіче: із лосося з фрешем лайму, із дикого тунця з авокадо та із гребінця з манго.

Fish&PussyCat Sushi Bar

Де: вул. Басейна, 5Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: севіче з сібаса в соусі манго-юзу, чилі і кумкват – 277 грн.

Деталі: каліфорнійський суші-бар, проєкт команди Ігоря Сухомлина (Mimosa Brooklyn Pizza), сніданки та бранчі, винна карта, японське пиво, кава на рослинному молоці, pets friendly.

Fish&Pussycat Sushi Bar — ресторан на Бессарабці з концепцією «каліфорнійських суші». В інтер’єрі ресторану поєднані натуральне дерево, декоративні люстри з металу та фактурні поверхні. В меню — роли з рибними і морськими делікатесами, рибні та вегетаріанські японські закуски, а також м’ясні та рибні страви в хоспері. Серед закусок ви знайдете севіче з сібаса в соусі манго-юзу, чилі і кумкват.

Adriatic Restaurant

Де: вул. Інститутська, 19

Бюджет: ₴₴.

Страви: севіче з тунця – 276 грн, севіче з шотландського лосося – 242 грн.

Деталі: рибний ресторан, страви балканської та середземноморської кухонь, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар Далібор Міленкович, акцент на морепродуктах, устриці, лобстери, шоу-подача, кілька зал, винна карта, резерв столів.

Рибний ресторан Adriatic знаходиться на Липках. Це власний проєкт шеф-кухаря Далібора Міленковича, він спеціалізується на роботі з рибою, морепродуктами та балканській кухні. В закладі створили куточок Адріатики у центрі Києва та готують рибу й морепродукти так, як їх готують на узбережжі. В меню — свіжі устриці, рибні севіче та тартари, брускети з рибою, кав’яр, живий лобстер та різноманіття морепродуктів. Серед закусок — севіче з тунця та севіче з шотландського лосося.

Nisha bistro

Де: вул. Рейтарська, 15 (фудхол «Рейтарська Circle»)

Бюджет: ₴₴.

Страви: севіче з тунця зі сливами – 235 грн.

Деталі: pop-up bistro, шеф Нікіта Позняк, авторські страви, концептуальний інтер’єр та формат, комунальний стіл, акцент на бранчі, вина від Sabotage Wine, резерв столів.

Поп-ап бістро Nisha — проєкт команди локального обсмажувальника кави Fresh Black, локації якого знаходяться на арт-заводі Платформа та фудхолі «Рейтарська Circle». Співзасновник проєкту Віктор Шраменко, за кухню відповідає шеф Нікіта Позняк. Концепція закладу — французьке бістро з азійськими прийомами. В меню Ніша Deli на Рейтарській ви знайдете севіче з тунця зі сливами, ялтинською цибулею та томатною водою.

Головна фото: PM Hall

Фото: Facebook PM Hall, Coco Japanese, SHEF, Fish&PussyCat Sushi Bar, Adriatic Restaurant, nisha.bistro.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi