Сезонне меню в ресторанах Києва: страви з інжиром, кавуном та динею - PostEat

пошук

Сезонне меню в ресторанах Києва: страви з інжиром, кавуном та динею
09-09-2019 0 667


Сезонне меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Створюючи страви з сезонних овочів, фруктів та ягід, столичні шеф-кухарі дають гостям ресторанів можливість відчути нові грані смаків та спробувати цікаві поєднання. У новому огляді розповідаємо, яке сезонне меню в ресторанах Києва діє зараз і де можна скуштувати страви з інжиром, кавуном та динею.

Bassano Dolceteka

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴. Сезонне меню (130–195 грн).

Страви: сирники з рікоти з інжиром та сметаною – 130 грн, салат з інжиром та козячим сиром – 190 грн, круасан з інжиром та пармською шинкою – 120 грн, запечений нормандський сир з інжиром та ікрою з меду – 195 грн, ризото з буряком, інжиром та горгонзолою – 185 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: позиціонує себе як перша італійська кондитерська-пекарня в Києві, стильний інтер’єр, сніданки, торти будь-якої складності на замовлення, сезонне меню, послуга take away.

Bassano Dolceteka позиціонує себе як перша італійська кондитерська-пекарня в Києві. Інтер’єр закладу виконаний в світлих тонах, тут є кілька вітрин із солодощами. Ви можете не тільки спробувати десерти від Bassano Dolceteka власне в кондитерської-пекарні, а й порадувати ними близьких, придбавши з собою. В сезонному меню представлені страви з інжиром, неодмінно спробуйте запечений нормандський сир з інжиром та ікрою з меду.

Perets

Де: вул. Маршала Тимошенко, 29

Бюджет: ₴₴. Салати (116–345 грн), домашня паста (125–280 грн), страви з м’яса та птиці (185–376 грн).

Страви: салат з пармської шинки та інжиру – 182 грн, паштет з качиної печінки з джемом – 218 грн, інжир, запечений з козячим сиром – 218 грн, філе качки з інжиром і персиком – 352 грн, морозиво сирне з інжиром – 65 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: м’ясний ресторан на Оболоні, лаконічний інтер’єр з оригінальними деталями, всесезонна тераса, бізнес-ланчі з 12:00 до 17:00, великі винна і барна карти, сезонне меню, банкетні пропозиції, караоке, резерв столів, парковка.

М’ясний ресторан Perets зустрічає затишною атмосферою і радує відмінними м’ясними стравами. Основний тон меню ресторану Perets задає м’ясо, страви з якого представлені «в чистому вигляді» — класичні стейки, м’ясо з дров’яної печі або на мангалі, а також різноманіття м’ясних страв з соусами і гарнірами, які вигідно підкреслюють смакові нюанси страв. Зараз в ресторані Perets триває сезон інжиру — шеф пропонує спробувати інжир, запечений з козячим сиром та філе качки з інжиром і персиком.

Citronelle

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴. Салати (195–595 грн), гарячі закуски (195– 415 грн), страви з м’яса і птиці (168–1550 грн), десерти (59–580 грн).

Страви: карпачо з інжиру з сиром грюєр, карамелізованими горіхами та трюфельним медом – 185 грн, фуа-гра з карамелізованим інжиром та соусом з в’ялених слив і чорного шоколаду – 430 грн, французький торт з інжиром і кремом філадельфія – 145 грн, бретонська галета з інжиром і тим’яновим морозивом – 185 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, французька кухня, сучасний інтер’єр у пастельних тонах, панорамні вікна, сніданки, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин.

Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнить будь-якого гурмана. Цієї осені шеф-кухар Ігор Крамаренко презентував гостям страви з інжирного меню. В якості закуски можете спробувати карпачо з інжиру з сиром грюєр, карамелізованими горіхами та трюфельним медом. Основною стравою можна обрати фуа-гра з карамелізованим інжиром та соусом з в’ялених слив і чорного шоколаду. А на десерт замовляйте французький торт з інжиром і кремом філадельфія — справжній вибух смаків.

Klukva&Brukva

Де: вул. Антоновича, 16

Бюджет: ₴₴. Супи (80–150 грн), риба та м’ясо (150–280 грн), галушки та вареники (95 грн–150 грн).

Страви: оладки з молодих кабачків з морквяним мармеладом та зеленим соусом айолі – 120 грн, салат з трьох видів томатів і базиліком – 85 грн, салат з персиком, карпатським сиром і карамелізованими горіхами – 150 грн, персики на грилі з карпатським медом та козячим сиром – 120 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан інтелектуальної кухні від Вікторії Пархоменко, українська кухня, меню побудоване на принципах локаворства, українські страви з традиційними рецептурами, гастрономічні сети, бізнес-ланчі.

Klukva&Brukva – ресторан інтелектуальної кухні з українським колоритом. Тут віддано сповідують філософію локаворства: «їмо своє та за сезоном». Кухарі готують національні страви за традиційними рецептурами з органічних продуктів, вирощених на фермах неподалік Києва. У сезонному меню ресторану оберіть страви з персиком — спробуйте салат з персиком, карпатським сиром і карамелізованими горіхами та персики на грилі з карпатським медом та козячим сиром.

Il Riccio Italian Restaurant

Де: Контрактова площа, 8

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (165–375 грн), пасти і ризото (180–825 грн), гарніри (80–245 грн).

Страви: закуска з кавуна з козячим сиром – 155 грн, закуска з динею та пармською шинкою – 160 грн, піца з динею – 176 грн, динний суп – 86 грн, салат з динею, кавуном, сезонними ягодами та йогуртовою заправкою – 98 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійська кухня, комунальний стіл, raw-бар, акцент на рибі та морепродуктах, відкрита кухня, антипасті, неаполітанська піца з італійських продуктів, затишний внутрішній дворик, тераса, три VIP-зали, винна кімната, контактна барна стійка, дві дитячі кімнати для дітей різного віку, ексклюзивна винна карта, авторська коктейльна карта, резерв столів.

Il Riccio Italian Restaurant — ресторан італійської кухні з акцентом на рибні страви та морепродукти. Ресторан знаходиться в старовинній будівлі, в якій зберегли автентичний подільский інтер’єр та гармонійно доповнили його італійськими елементами декору. В меню — авторські інтерпретації італійських страв – від ризото до піци, а також морепродукти з усіх приморських регіонів Італії. Сезонне меню в ресторані Il Riccio Italian Restaurant складається зі страв з динею та кавуном — спробуйте піцу з динею та салат з динею, кавуном, сезонними ягодами та йогуртовою заправкою.

Фото: Facebook Bassano Dolceteka, Perets, Citronelle, Klukva&Brukva, Il Riccio Italian Restaurant

Головна фотографія (колаж): CitronelleBassano DolcetekaPerets

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi