Сезонне меню в ресторанах Києва: страви з лисичками, баклажанами та персиком - PostEat

пошук

Сезонне меню в ресторанах Києва: страви з лисичками, баклажанами та персиком
17-07-2020 0 393


Сезонне меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Створюючи страви з сезонних овочів, фруктів та ягід, столичні шеф-кухарі дають гостям ресторанів можливість відчути нові грані смаків та спробувати цікаві поєднання. У новому огляді розповідаємо, яке сезонне меню в ресторанах Києва діє зараз і де можна скуштувати страви з лисичками, баклажанами, персиком та різними сезонними овочами.

DOM N10

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (99–225 грн), основні страви (165–545 грн), десерти (60–125 грн).

Страви: ризото з лисичками та пармезаном – 250 грн, смажена молода картопля з лисичками та овечим пекоріно – 185 грн, судак, запечений з молодою капустою та лисичками під соусом бешамель – 365 грн, телятина, запечена з молодою картоплею, подається з грибним соусом, авокадо та смаженими лисичками – 499 грн, томати «Волове серце» з рикотою, базиліком, анчоусами та червоною цибулею – 180 грн.

Напої: лимонад огірковий з лемонграссом – 95 грн, лимонад маракуйя з апельсином – 115 грн, какао-кава шейк – 135 грн, лавандова кава-глясе з вершковим морозивом – 95 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки (понеділок – п’ятниця: 10:00 – 13:00, субота – неділя: 10:00 – 15:00), резерв столів, літня тераса.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, відомий столичним гурманам своїми шедеврами в меню ресторану «Липський». Особлива атмосфера ресторану DOM N10, вдале зонування та авторські страви від шефа роблять заклад чудовою локацією не тільки для обіду, а й для особливих нагод. У липні шеф полює на лисички, які обсмажує з молодою картоплею у травах і пропонує у двох варіантах — із запеченою телячою вирізкою і вершково-грибним соусом, а також з витриманим овечим сиром пекоріно. Крім запашних лісових грибів у літньому меню – молоді овочі, хрусткі салати, ароматні трави, стиглі садові та лісові ягоди.

Кувшин

Де: вул. Федорова, 10

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (118–339 грн), супи (168–175 грн), десерти (135–358 грн).

Страви: хачапурі з лисичками, хумус з нуту з томатами та лисичками, булгур з лисичками.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований у парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, формат take away, резерв столів.

«Кувшин» — ресторан з більш ніж десятирічною історією, який знаходиться в затишному зеленому сквері з фонтаном в центрі столиці. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. У «Кувшині» вже чекають гостей на сезонні страви від шеф-кухаря, які можна скуштувати на затишній і стильній літній терасі в тіні дерев. У липні в «Кувшині» пропонують страви з лисичками — хачапурі, булгур та хумус з нуту з томатами.

Toscana Grill

Де: м. Буча, вул. Шевченка, 2г

Бюджет: ₴₴₴. Салати (186–395 грн), основні страви (296–585 грн), піца та фокача (88–295 грн).

Страви: моцарела бурата з лисичками та бебі-шпинатом – 325 грн, піца з лисичками, буратою та томатами черi – 315 грн, паста bosco з лисичками та чорним трюфелем – 320 грн, смажена молода картопля з лисичками та підкопченою сметаною – 262 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, знаходиться за містом, італійська кухня з тосканським акцентом, гриль меню, унікальна колекція тосканських вин, дитяче меню, ігрова зона з аніматорами для дітей, сніданки, сезонне оновлення меню, жива музика.

Затишний італійський ресторан Toscana Grill знаходиться всього в кількох кілометрах від Києва в мальовничому сосновому лісі. Заклад — прекрасний варіант для проведення дозвілля в сімейному колі зі смачними стравами тосканської кухні. Простора тераса — найбільш зручна частина закладу в теплу пору року. В сезонному меню від шеф-кухаря представлені чотири страви лисичками — піца, паста, смажена молода картопля та моцарела бурата.

Любимый Дядя

Де: вул. Паньківська, 20

Бюджет: ₴₴. Закуски (80–195 грн), страви з м’яса і птиці (190–290 грн), десерти (55–145 грн).

Страви: літня шакшука – 165 грн, амарантова каша – 130 грн, улюблений зелений салат – 170 грн, улюблена запіканка з рикоти – 145 грн, хумус з овочами та копченим на грилі халумі – 190 грн, той самий гаспачо (можна з креветками) – 170-295 грн, рибні биточки – 225 грн.

Напої: чорничний морс – 70 грн, улюблений лимонад – 80 грн, грейпфрутовий фреш – 100 грн.

Деталі: концептуальний ресторан, входить в групу ресторанів First Line Group, бренд-шеф Володимир Ташаєв, дитяче меню, сніданки, винна карта, паркінг, формат take away, сучасний інтер’єр, підходить для вегетаріанців.

«Любимый дядя» — концептуальний ресторан авторської кухні, де завжди радо зустрічають і смачно годують гостей. З кожним, хто приходить в гості до Дяді, він розділить свої страви і поділиться історіями своїх подорожей. Рецепти страв для меню шукали в кращих ресторанах Ізраїлю, Лівану, Марокко, Греції, Єгипту і Туреччини, отже в ресторані «Любимый дядя» ви можете здійснити справжню гастрономічну подорож. Сезонні страви ви знайдете в меню «Ранковий базар» — на сніданок пропонують літню шакшуку зі стручковою квасолею, шпинатом, печеним баклажаном, яйцями пашот та сиром фета. Освіжитись можна тим самим гаспачо, який можна замовити з креветками.

Ресторан Argentina Grill

Де: вул. Анни Ахматової, 22; вул. Маршала Тимошенка, 18; вул. Сагайдачного, 27Б

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (119–469 грн), супи (135–165 грн), страви з риби та морепродуктів (155–799 грн).

Страви: запечені в хоспері коктейльні томатами з кремом з моцарели та оливковою олією – 155 грн, салат з міксу зелені, кіноа, редиски й волоського горіха – 145 грн, пряний холодний суп з печеного перцю з томатами та ростбіфом – 155 грн, запечений баклажан з маслом кімчі та чіпотле – 135 грн, запечене рублене ягня з копченим перцевим соусом – 255 грн.

Напої: кафе хеладо сол – 109 грн, собремеса – 219 грн, фріо мате – 79 грн, лімонада де пепіно – 79 грн.

Деталі: мережа сучасних ресторанів аргентинської кухні, індустріальний інтер’єр в фірмових бирюзово-сірих тонах, аргентинський гриль Parrilla, хоспер, дитяче меню, сніданки, винна і коктейльна карти, резерв столів.

Argentina Grill — мережа концептуальних м’ясних ресторанів, яка знайомить гостей з особливостями та оригінальними смаками аргентинської кухні. В окремому asado-меню ресторану Argentina Grill представлені стейки з української та американської яловичини сухої та вологої витримки, які готують на аргентинському грилі Parrilla та у хоспері. Сезонне меню в ресторанах Argentina Grill називається «Пристрасний літні спешл» — гостям пропонують страви з баклажанами, томатами, перцем та зеленню.

River Grill

Де: Русанівська набережна, 3А

Бюджет: ₴₴. Салати (169–295 грн), паста і ризото (189–248 грн), м’ясо та птиця (199–310 грн).

Страви: хрусткі брускети з соковитим карамелізованим персиком та кремом із сиру горгондзола – 125 грн, салат з прошуто та карамелізованим персиком – 175 грн, салат з авокадо, персиком та кіноа – 185 грн, качине філе з персиком та ягідним кюлі – 386 грн, каре телятини з персиковим чатні – 360 грн, персики запечені з солоною карамеллю та ванільним морозивом – 135 грн.

Напої: рістрето – 45 грн, флет уайт – 75 грн, коктейль «Ягідний Сауер» – 180 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Формат ресторану всіляко сприяє повному зануренню у комфортний заміський відпочинок на природі у межах міста. Кухня представлена українськими та італійськими класичними стравами, доповнена позиціями близькосхідної кухні з акцентом на гриль-стравах. В сезонному меню у River Grill пропонують страви з персиками — хрусткі брускети, салати, качине філе та запечене у хоспері каре телятини. На десерт пропонують різноманіття морозива та сорбетів, а також запечені персики з солоною карамеллю та ванільним морозивом.

Головна фото: DOM N10

Фото: Facebook DOM N10, Кувшин, Toscana Grill, Любимый Дядя, Ресторан Argentina Grill, River Grill.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi