Сезонне та оновлене меню в закладах Києва: що нового куштувати в столиці цієї весни? - PostEat

пошук

Сезонне та оновлене меню в закладах Києва: що нового куштувати в столиці цієї весни?
17-04-2019 0 3479


Сезонне та оновлене меню в закладах Києва шукала для вас редакція PostEat. Весна – час, коли вся природа навколо оновлюється. Ресторани і кафе Києва приготували для гостей сезонні страви з корисних свіжих інгредієнтів на будь-який смак – соковиті салати, ніжні крем-супи і вишукані десерти вже чекають на вас. Де шукати сезонне та оновлене меню в закладах Києва, читайте в матеріалі від PostEat!

Vapiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1-3/2,

Бюджет: ₴₴.Сніданки (39 – 139 грн). Антіпасті (49 – 199 грн), салати (79 — 209 грн), десерти (25 — 85 грн).

Їжа: салат зі спаржею та прошуто крудо – 189 грн, великий спаржевий крем-суп – 89 грн, паста зі спаржею – 149 грн, піца зі спаржею та прошуто крудо – 169 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, какао – 59 грн, ванільний ройбуш – 45 грн, «Джин тонік» — 99 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр, двоповерховий заклад, відкрита кухня, бар на другому поверсі, сніданки з 09:00 до 12:00 щодня, паста і піца власного приготування, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, формат take away.

У ресторані італійської кухні Vapiano на гостей чекають улюблені піца, паста та антипасті, а також страви із сезонного меню, головним інгредієнтом яких є спаржа. Цікаво, що молоді пагони рослини ще 4000 років тому у Стародавньому Єгипті їли як вишукану городину. У Стародавніх Греції та Римі спаржа також вважалася делікатесним продуктом і лікувальною рослиною. Варто спробувати ніжний крем-суп, піцу, а також hand-made пасту зі спаржею – ці страви підійдуть як для корисного обіду, так і у якості легкої поживної вечері!

Rebra & Kotlety

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Борисоглібська, 8/ 13.

Бюджет: ₴₴. Закуски (127 – 197 грн), основні страви (149 – 553 грн), десерти (83 – 109 грн).

Їжа: крем-суп із гарбуза – 93 грн, салат з натхненним тунцем – 137 грн, гуакамоле з тигровими креветками – 193 грн, яйця пашот із салатом та соусом голандез – 127 грн.

Напої: «Зелені очі» — 137 грн, какао – 43 грн, капучіно – 53 грн.

Деталі: гастробар в центрі Києва, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, авторські рецепти котлет по-київськи, сезонне меню, блюда із локальних продуктів, доставка, сніданки цілий день, авторська коктейльна карта; лекції, присвячені Києву; жива музика, вечірки, резерв столів, формат take away, dogs friendly, знижка 10% у день народження.

Подільський гастробар Rebra & Kotlety радує гостей оновленим меню! До меню ввели три нові сніданки, чотири сезонні салати, одну основну м’ясну страву, десерт і вісім (!) авторських коктейлів. Також оновили винну карту і додали нову каву. А ви вже встигли покуштувати новинки?

Druzi Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Прорізна, 3/5; Андріївський узвіз, 2д.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (55 — 129 грн), салати (85 — 129 грн), основні страви (99 – 189 грн), десерти (45 – 85 грн).

Їжа: «Стокгольмський сніданок» — 119 грн, салат з томатами та бринзою – 85 грн, фірмовий бургер – 149 грн, брускета з тартаром із лосося – 55/ 105 грн.

Напої: Boulevardier – 109 грн, кольоровий лате – 49 грн, чай з обліпихою – 45 грн, Old Fashioned – 125 грн.

Деталі: мережа кафе, страви різних кухонь світу, сніданки, страви для вегетаріанців, сезонне меню, коктейльна карта, dogs friendly, bike friendly, dj-сети.

В Druzi Cafe прийшла весна, а з нею – нове меню! У закладі кажуть, що шеф-кухар Anton Yadykin втілив у стравах із оновленого меню найяскравіші весняні смаки! Запрошують скуштувати нові цікаві страви та оригінальні напої вже сьогодні – лишається тільки зарезервувати стіл!

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (127 – 289 грн), домашня паста (119 – 298 грн), десерти (25 – 98 грн).

Їжа: десерт «Свіжий ананас» — 55 грн, «Рагу Дженовезе» — 189 грн, «Спагетоні Дженовезе» — 162 грн, брускета з лососем – 98 грн, фокача – 49 грн.

Напої: Croci Campedello – 115/ 680 грн, La Spinosa Marugale 2017 – 450 грн, Piña Сolada – 110 грн. Kir Royal — 85 грн, кава Коретто з самбукою– 54 грн.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, котра була рекомендована Червоним гідом Мішлен.

У ресторані італійської кухні POSITANO на проспекті Тичини теж приготували весняні новинки для гостей. Серед новинок – смачні закуски, десерт, а також ароматні спагетоне і густе рагу «Дженовезе». Куштуйте новинки в тандемі з натуральними італійськими винами з унікальної винної карти закладу!

Under Wonder

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (112 – 396 грн), страви з м’яса та птиці (128 – 412 грн), десерти (42 – 146 грн).

Їжа: козячий сир, запечений з в’яленими фруктами – 244 грн, салат з восьминога з молодою картоплею, шпинатом, томатами чері, беконом і трюфельним соусом – 396 грн, шпинатне різото «4 сири» — 174 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 80 грн, еспресо – 46 грн, капучіно – 56 грн.

Деталі: страви італійської кухні, працює цілодобово, ранні сніданки з 06:00 до 12:00, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

Куштувати весняні новинки можна і в ресторані Under Wonder. Пропонують кілька нових закусок, основні страви з м’яса, риби та морепродуктів, а також десерт – ніжний чізкейк. Варто спробувати нові страви у поєднані з вишуканими винами з різних куточків світу, представленими в ресторані.

Très Branché

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лисенка, 4.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (102 – 183 грн), страви з риби та жаб (418 – 596 грн), десерти (110 – 155 грн).

Їжа: омлет з прованськими травами, шпинатом та козячим сиром – 143 грн, тартіни з рататуєм та сиром шевр – 187 грн, казанок мідій у білому вині – 477 грн, кролик, тушкований з молодими овочами та інжиром – 335 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва, заклад сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан французької кухні, дитяче і барне меню, винна карта, свіжа випічка, оригінальний яскравий інтер’єр, сніданки по буднях з 08:00 до 12:00 (у вихідні – до 16:00), раклет-меню, п’єрад-меню, майстер-класи для дітей, фестивалі та тематичні заходи, тераса.

У ресторані французької кухні Très Branché на вас чекає вишукане меню «Прованс». У ньому знайдете ніжні тартіни з рататуєм, запашний омлет з прованськими травами, кілька незвичних десертів і ще багато різних страв. Встигніть скуштувати новинки, поки спеціальне меню ще діє у ресторані!

Фото: Facebook Vapiano, Rebra & Kotlety, Druzi Cafe, POSITANO, Under Wonder, Très Branché.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi