Шукаємо курку в індійському стилі в закладах Києва: чікен сагвала, тіка масала чікен, батер чікен - PostEat

пошук

Шукаємо курку в індійському стилі в закладах Києва: чікен сагвала, тіка масала чікен, батер чікен
09-09-2019 0 750


Індійська кухня складається з великої кількості регіональних традиційних кухонь, що походять з Індійського субконтиненту – індійської, пакистанської тощо. Відома індійська кухня своїми спеціями — перцем чилі, чорню гірчицею, часником, кардамоном, кмином, куркумою та імбиром. Дуже популярна garam masala — суміш семи висушених спецій, її рецептура може відрізнятися у регіональних кухнях. Однією з найпопулярніших страв індійської кухні є курка в різноманітних спеціях та соусах — butter chicken, chicken tikka masala, chicken curry, chicken sagwala. Де в Києві можна скуштувати курку в індійському стилі, читайте в нашому огляді.

Spicy No Spicy

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴₴. Супи (127–279 грн), салати (175–269 грн), сіфуд (199–450 грн), десерти (65–95 грн).

Страви: індійське карі – 173 грн.

Напої: мескаль з кордіалом з копченого чаю – 160 грн, коктейль Fuji – 175 грн, коктейль Spicy Punch – 185 грн.

Деталі: паназійська кухня, шеф-кухар Юрій Приємський, шеф-бартендер Олександр Литвинов, авторські страви, стильний інтер’єр, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні в центрі столиці. В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії. Spicy NoSpicy — історія на новий лад про багатогранність азійської їжі та людської натури. В ресторані можна скуштувати індійське карі — куряче стегно готують з йогуртом, томатами, карі та коріандром.

The Kitchen 21

Де: вул. Сагайдачного, 21

Бюджет: ₴₴. Закуски (89–199 грн), супи (139–289 грн), основні страви (129–369 грн).

Страви: chicken 69 – 239 грн, mumbai ka butter chiken – 199 грн.

Напої: еспресо – 45 грн, манго ласі – 99 грн, чай масала – 79 грн, Cardamom Sour – 145 грн.

Деталі: ресторан сучасної індійської кухні, працює при готелі Number 21 на Подолі, сучасний стильний інтер’єр, вегетаріанські страви, сніданки з 07:30 до 11:00, винна карта, барна карта, авторські коктейлі, резерв столів.

The Kitchen 21 — ресторан сучасної індійської кухні. Заклад знаходиться при готелі Number 21. Інтер’єр ресторану виконаний в стилі сучасної класики, в оформленні переважають спокійні піщані, чорні і графітові тони. Кухнею ресторану керує бренд-шеф Свапна Мулундкар — саме він додає нові ідеї смаків і поєднання текстур до класичних рецептур індійської кухні. В ресторані також подають ранні сніданки — можна почати день з англійського, перуанського, українського або континентального сніданку або ж обрати окремі страви. Спробуйте фірмову страву ресторану з курки chicken 69 — рис із кокосовим молоком, куркою, смаженою в спеціях та манговим чатні

Rangoli Restaurant

Де: вул. Шовковична, 32/34

Бюджет: ₴₴₴. Страви (35–695 грн).

Страви: кадай чікен – 295 грн, батер чікен – 295 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан індійської кухні, знаходиться в центральній частині міста, страви різних регіонів Індії, сучасний стильний інтер’єр, вегетаріанські страви, резерв столів, доставка.

Rangoli Restaurant — ресторан індійської кухні, який відкрився у серпні 2019 в центрі Києва. Інтер’єр ресторану виконаний в стилі сучасної класики, в оформленні переважають спокійні піщані, чорні і графітові тони. В меню представлені страви різних регіонів Індії, спробувати які можна не тільки в закладі, а й замовити доставку додому. В Rangoli Restaurant ви можете спробувати дві традиційні страви з курки — гостру кадай чікен та ніжну батер чікен в томатно-вершковому соусі, яка готується в традиційному тандурі.

CHI restaurant

Де: Паркова дорога, 16а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски і салати (105–750 грн), гарячі страви (195–1600 грн), десерти (55–255 грн).

Страви: чікен малай тіка з міксом овочів і соусом манго чатні – 345 грн, чікен тіка з оніан бхаджи та соусом зелений чатні – 325 грн, батер чікен – 325 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись безпосередньо в закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан і party place мережі Carte Blanche, кухня Південно-Східної Азії, Індії та Китаю, літня тераса, вид на Київ, live show, паркінг, доставка, працює до останнього гостя, барна та чайна карти, спеціальне меню, робата-гриль, вечірки.

CHI restaurant – ресторан-party place, де можна весело відпочити, потанцювати і насолодитися смачною кухнею, яка представляє собою симбіоз смаків і гастрономічних традицій Південно-Східної Азії, Індії, Китаю з європейським акцентом. Відвідавши CHI restaurant ввечері або вночі по п’ятницях і суботах, ви зможете опинитися на екстравагантних вечірках від Decadencе House — уже кілька років вони збирають любителів електронної музики. Щоб якість звучання музики була ідеальною, в закладі встановили одну з кращих в світі акустичних систем для клубів – D&B Audiotechnik. Страви індійської кухні ви знайдете в окремому розділі меню — страви з сиру панір, з курки, рис, десерти та індійський хліб. В CHI restaurant за індійську кухню відповідає шеф Гірдхарі Вішвакарма — він народився, навчався і розпочав кар’єру в Індії, а з 2002 року живе і працює в Україні. В індійських стравах шеф-кухаря ви не знайдете автентичних страв, кожен рецепт — авторський, з невеликою адаптацією під європейський смак. Для всіх страв Гірдхарі Вішвакарма використовує локальні продукти та овочі, зауважуючи, що дуже задоволений їхньою якістю. З курки в CHI restaurant шеф готує кілька страв, рекомендуємо спробувати батер чікен — для цієї страви шеф спочатку готує йогурт зі спеціями масала, а потім обсмажує курку в тандирі в спеціальному соусі з томатів, перцю чилі та куркуми. Подається батер чікен з рисом кюмін та свіжою кінзою.

 

ПТАХА

Де: вул. Ігорівська, 5

Бюджет: ₴₴. Закуски (105–195 грн), салати (98–155 грн), основні страви (155–860 грн).

Страви: тіка масала з куркою та рисом – 165 грн.

Напої: фірмове пиво – 75 грн/500 мл, крафтове пиво Draft – 75 грн/500 мл, крафтове пиво Bottle – 90 грн/330 мл.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, страви з птиці, сніданки з 08:00 до 16:00, свіжа паста, хліб та печиво власної випічки, соуси власного виробництва, крафтове пиво, літній майданчик, авторська коктейльна карта, лаконічна винна карта.

«ПТАХА» — м’ясний ресторан відкрився на Подолі. За кухню у закладі відповідає Євген Вишневський — співзасновник київського ресторану-мітерії «В ребро», а за бар — Віталій Кириченко та Антон Стрельченко з Pink Freud KYIV. У меню — страви з птиці: курки, качки, індички та навіть страуса. Рекомендуємо спробувати тіка масала з куркою та рисом — шматочки смаженої курки зі спеціями в пряному сорусі на основі помідорів, вершків та спецій, які подають з розсипчастим рисом та кінзою.

Balu — indian food & drinks

Де: вул. Велика Житомирська, 27

Бюджет: ₴. Закуски (55–155 грн), основні страви (125–185 грн), супи (65 грн).

Страви: курка карі – 125 грн, батер чікен – 125 грн, чікен сагвала – 125 грн.

Напої: манго ласі – 75 грн, солений ласі – 65 грн, еспресо – 32 грн, лавандовий лимонад – 65 грн.

Деталі: індійська кухня, міське кафе, сучасна подача, яскравий інтер’єр, лаконічне меню, вегетаріанські страви, індійський хліб, ланчі по буднях з 12:00 до 15:00 (120 грн), барна карта, вина побокально, коктейлі, pets friendly.

В Balu — indian food & drinks гостям пропонують індійські страви з курки, паніру, риби та овочів. Інтер’єр кафе виконаний в традиційній для Індії гамі кольорів, біля входу гостей зустрічає статуя Будди. Страви з лаконічного меню відрізняються сучасною подачею, до основних страв подають рис або коржики за бажанням. З курки в ресторані готують три основні страви — куряче філе в соусі карі, куряче філе в горіхово-томатному соусі та куряче філе в шпинатному соусі.

Фото: Facebook Spicy NoSpicy, The Kitchen 21, Rangoli Restaurant, CHI restaurant, ПТАХА, Balu — indian food & drinks

Головна фотографія (колаж): The Kitchen 21ПТАХАCHI restaurant

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi