Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Сніданки у нових міських кафе Києва: нео-бістро, кафе здорової їжі, гастро-паб укр. кухні - PostEat

пошук

Сніданки у нових міських кафе Києва: нео-бістро, кафе здорової їжі, гастро-паб укр. кухні
10-07-2019 0 2136


Сніданки у нових міських кафе Києва шукала редакція PostEat. Сніданок – це головний прийом їжі, який заряджає енергією на цілий день. Експерти стверджують, що здоровий сніданок може бути гарним джерелом кальцію і клітковини. Крім того, вчені виявили, що їжа зранку покращує концентрацію та рівень уваги, особливо у дітей. Однак, багато людей прокидаючись зранку, не снідають, бо просто не мають часу на це. Тому ми підібрали кілька нових закладів, де ви щодня зможете починати свій ранок продуктивно і ситно. І тоді ваш сніданок, з’їдений не в поспіху, буде смачним і корисним для душі і тіла.

Кеды искусствоведа

Де: вул. Басейна, 2

Бюджет: ₴₴. Закуски (95–185 грн), салати (139–153 грн), супи (99–150 грн), основні страви (175–299 грн), десерти (99–115 грн).

Страви: моцарела з черешнею, томатами, маслом базиліка і граніте – 172 грн, салат з качкою, ферментованим бананом, сиром дор блю і кисло-солодким соусом – 153 грн, окрошка на основі грецького йогурту і базиліка з морозивом з гірчиці і сметани – 132 грн, філе судака з бататом і мусом з хрону – 205 грн, кокосовий торт зі свіжою полуницею та морозивом з галангала – 115 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, лимонад Fentimans – 99 грн, вино Sensi Chianti Dalcampo – 120 грн, пиво Varavar V1 – 74 грн/400 мл.

Деталі: паб, знаходиться у центрі Києва, крафтове українське пиво на кранах, котирування цін, лаконічний інтер’єр, страви європейської кухні.

Паб «Кеды искусствоведа» розташований у комплексі Arena City. Засновники називають цей заклад «пабом, в якому люблять людей і пиво». У закладі 24 крани, на яких представлено 16 видів крафтового пива. У барній карті також є міцні алкогольні напої: віскі, ром, вино, текіла, джин, лікер, коньяк і бренді. Із безалкогольних напоїв – кава, чай, лимонад тощо. Сніданки тут подають пізні – з 16:00. У меню є закуски, салати, супи, основні страви та десерти. Вибрати смачну страву до сніданку є з чого.

Easy

Де: Львівська площа, 4в

Бюджет: ₴. Міцний алкоголь (60–100 грн), безалкогольні напої (15–40 грн), десерти (20–25 грн), коктейлі (120–150 грн), чай (75–120 грн), закуски (55–220 грн), салати (115–125 грн).

Страви: салат з моцарелою та крем чизом песто – 125 грн, лаваш з фореллю – 115 грн, брускета з прошуто – 55 грн, цукерки з фініком власного виробництва – 25 грн.

Напої: чорний чай Accam Бехора – 75/95 грн, яблучна кола – 45 грн, коктейль Negroni – 140 грн, коктейль Old Fashioned – 140 грн, коктейль Rusty Nail – 120 грн, коктейль Daiquiri – 130 грн.

Деталі: бар на Львівській площі, демократичні ціни, стильний інтер’єр, літня тераса, закуски і салати, колекція китайського чаю, коктейльна карта з класичними позиціями, винна карта, кальяни, friendly service.

EASY — це атмосфера, легкість, чесність, турбота та майстерність. Заклад, у якому можна відпочити з кальяном і спробувати різні смаки чаю. Головна особливість в інтер’єрі закладу – це небо в прямому розумінні цього слова. Стеля закладу прикрашена зображенням маяка і вечірнього неба, створює атмосферу затишку і спокою. Для того, щоб ваш день розпочався добре, з меню ви можете обрати салат з горгонзолою та апельсином або лаваш із фореллю. У кальянній карті великий вибір тютюнів Tangiries, Darkside, Severniy, Daily Hookah, WTO та інших. Крім класичних смаків, тут пропонують унікальні кальянні мікси.

Rehub Buher

Де: вул. Кожум’яцька, 16

Бюджет: ₴₴. Сніданки (80–100 грн), салати (110–130 грн), супи (65–90 грн), гарячі страви (130–220 грн).

Страви: сирники з апельсиновою цедрою та кленовим сиропом – 90 грн, авокадо-тост з козячим сиром, запеченим беконом і томатами – 80 грн, салат з сиром стілон, журавлиною та яблуками – 110 грн, спагеті із цукіні, мітболами під соусом песто – 180 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись беспосередньо у закладі.

Деталі: синергетична концепція здорової їжі і авторських коктейлів, дизайнерський інтер’єр, лаконічне меню, сніданки весь день, авторські коктейлі.

Rehub Buher знаходиться на Воздвиженці, на вулиці Кожум’яцькій. Інтер’єр закладу створений у вінтажному стилі. Ви можете розпочати тут свій день із страв без цукру та рафінованих продуктів: вівсянка, сирники, авокадо-тост, яєчня/омлет/скрембл/пашот з двома інгрідієнтами на вибір, а закінчити – авторськими коктейлями.

Faktor Golodu

Де: просп. Героїв Небесної Сотні, 18/1а, с. Софіївська Борщагівка

Бюджет: ₴₴. Піца (165–409 грн), брускети (67–125 грн), холодні закуски (91–210 грн), салати (147–203 грн), основні страви ( 145–350 грн), паста (105–225 грн), бургери (167–215 грн), десерти (29–107 грн).

Страви: піца «Гавайська» – 179 грн, піца Meat Royal – 185 грн, брускета з прошуто та моцарелою – 75 грн, салат з печеними овочами і вершковим сиром – 103 грн, крем-суп з зеленого горошку – 109 грн, качина ніжка з яблуком «Порто» – 191 грн, філе міньйон – 350 грн, паста з морепродуктами – 159 грн, шоколадний фондан – 87 грн.

Напої: «Ягідний лонг» – 132 грн, «Піна Колада» – 115 грн, фреш апельсиновий – 36 грн, лимонад малиновий – 45 грн, фруктовий чай «Палм Біч» – 60 грн, капучино – 35 грн.

Деталі: знаходиться в Софіївській Борщагівці, яскравий інтер’єр, кілька залів, кальяни, ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, змістовна винна карта, авторські і класичний коктейлі, резерв столів, діють акції та знижки.

Faktor Golodu знаходиться у Софіївській Борщагівці, ЖК «Уютный Квартал». До сніданку тут можна замовити салат з авокадо і креветками або бельгійський сендвіч з лососем. А на десерт пропонують: авторське тірамісу з вершковим сиропом або пиріг з листкового тіста з абрикосовим напажем, заварним кремом та пряними яблуками, подається з морозивом. Заклад підійде для гучних вечірок, сімейних вечерь або просто дружньої зустрічі за келихом вина.

Fenkhel.vegetarian

Де: вул. Володимирська, 14

Бюджет: ₴₴. Сніданки (80–110 грн), холодні закуски та салати (105–140 грн), боули – 180 грн, основні страви (80–180 грн), десерти (75–110 грн).

Страви: гречана каша з білими грибами, руколою та соусом із соєвого молока – 120 грн, фреш-салат із шпинату та авокадо – 130 грн, десерт мангово-чорнична ейфорія – 80 грн, веганські сирники під ягідним соусом – 148 грн.

Напої: фруктове смузі алое-ананас – 90 грн, чай гречаний – 85 грн, лимонад тропічний – 65 грн, вино Bonavita IGP, Portugal – 135 грн.

Деталі: веганський ресторан, знаходиться у центрі міста, стильний інтер’єр з натуральних матеріалів, корисні та збалансовані страви, боули, сніданки, десерти, вина побокально.

Fenkhel.vegetarian – новий заклад неподалік Софійського собору. У меню великий вибір веганських страв. На сніданок пропонують: боул-сніданок, чіа-пудинг з гранолою і ягодами, гранолу з ягодами та рослинним молоком, веганські сирники під ягідним соусом. Доповнити свій сніданок можете синім чаєм «Анчлан» (квіти тайської орхідеї). Із основних страв є стейк із гливи, солодова піца із підкопченим сейтаном, парувками та овочами та інші страви. Заклад підійде для тих, хто слідкує за фігурою, веганів та навіть тих, хто хоче спробувати щось нове, хоч і не уявляє життя без м’яса.

Асамблея

Де: вул. Івана Франка, 25/40

Бюджет: ₴₴. Денне меню ( 48–195 грн), вечірнє меню (45–258 грн).

Страви: сендвіч з індичкою і яйцем – 139 грн, полуниця з ерл грей – 108 грн, пластівці з кіноа і кефірним морозивом 108 грн, цукіні з перловкою – 159 грн, смажений линь – 215 грн.

Напої: лате – 65 грн, колдбрю оранж – 85 грн, фреш – 75 грн, вино червоне Primitivo 2016 – 59 грн.

Деталі: нео-бістро, проект Foodies, шеф Богдан Лазоренко, формат закритих гастрономічних вечерь, проводяться в п’ятницю і суботу, попереднє бронювання.

«Асамблея» — концептуальний заклад у форматі нео-бістро. Особливістю у меню є те, що воно оновлюється кожного місяця, тут пропонують тільки сезонні страви. З 10:00 до 16:30 діє ранкове меню, а з 17:00 до 22:00 – вечірнє. З ранкового меню до сніданку можна замовити пластівці з кіноа і кефірним морозивом, омлет з лисичками або даніш з абрикосом, додавши до страв смачний кавовий напій чи фреш. В алкогольному меню пропонують натуральні італійські, іспанські, грузинські та українські вина.

Вино і Люди

Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11

Бюджет: ₴₴. Сніданки (50–160 грн), закуски (24–128 грн), салати (98–128 грн), основні страви (156–238 грн), супи (88–98 грн), десерти (34–88 грн).

Страви: гуакамоле – 84 грн, салат з підкопченою скумбрією – 116 грн, боул з лососем та авокадо – 158 грн, кебаб із спеціями та кінзою – 208 грн, кальмари, фаршировані сиром брі – 176 грн, шоколадні брауні з грецькими горіхами та карамельним пінгом – 88 грн.

Напої: домашнє вино – 88 грн, капучино – 38 грн, імбирний чай – 62 грн, свіжовичавлений апельсиновий сік – 72 грн.

Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, демократичні ціни і великі порції, шеф Валерій Бузовер, сезонні новинки в меню, винна карта, сніданки.

«Вино і Люди» — заклад для справжніх поціновувачів вина та смачної кухні. Велика винна карта: ігристі, білі, червоні, рожеві вина. Крім того, є міцний алкоголь та безалкогольні напої. У меню представлені закуски, які чудово підійдуть до вина, основні страви, салати, супи, десерти, брускети, тартари, севіче, боули, морепродукти тощо. До сніданку пропонують: боул з гречаними пластівцями, шматочками яловичого язика, грибами, яйцем, беконом, та спаржевою квасолею; баварський сніданок – яєчня з двох яєць, свинячі ковбаски, бекон, квасоля, огірок та томатний соус, яйце пашот. Також є сирники з родзинками та гранола з йогуртом чіа.

 

Фото: Facebook EASY Westgate, Rehub Buher, Faktor Golodu, Fenkhel.vegetarian, Асамблея, Вино і Люди, Кеды искусствоведа 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi