Сніданки в Києві: ранок в італійському стилі - PostEat

пошук

Сніданки в Києві: ранок в італійському стилі
30-11-2020 0 618


Сніданки в Києві шукала редакція PostEat. Традиція починати ранок буднього чи вихідного дня сніданком чудова, адже заряджає позитивними емоціями на цілий день. Пропонуємо вам спробувати почати ранок в італійському стилі та розповідаємо про сніданки Києва — яйця пашот с ростбіфом, хаус-сендвіч з трюфельним омлетом, ніжний скрембл з печеним гарбузом та гречані крепи з кроликом вже чекають на вас у ресторанах столиці.

Fenix Italia

Де: б-р Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴. Салати (250–2200 грн), закуски (75–498 грн), авторська паста (350–998 грн), гурме піца (230–1300 грн).

Страви: веганський салат з кіноа, авокадо, томатів чері, персика та карамелізованого мигдалю з соусом вінегрет – 280 грн, пан пердю з повітряного хліба бріош з гуакамоле, яйцем пашот і соусом голландез з лососем гравлакс – 290 грн, пан пердю з повітряного хліба бріош з карамелізованим яблуком з розмарином і морозивом малага – 250 грн, хаус-сендвіч з трюфельним омлетом, смаженим беконом і рожевим соусом – 290 грн, яйця пашот с ростбіфом та чорним трюфелем – 280 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 90 грн, рістрето – 63 грн, чай фруктовий «Аква Роза» – 135 грн.

Деталі: ресторанний комплекс, знаходиться на Печерську, паназійська та італійська кухні, концептуальний інтер’єр, шеф-кухар Сергій Байсаревич, бренд-шефи Сергій Башинський та Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, свіжі морепродукти, raw bar, дегустаційне меню, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки з 10:00 до 13:00, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

Fenix Italia — частина ресторанного комплексу, який знаходиться в історичному центрі Києва на бульварі Лесі Українки. В ресторані  керує маестро Стефано Антоніоллі — італійський шеф-кухар, який з 1998 року готує хіти національної кухні в авторському виконанні. З 10:00 до 13:00 гостей спеціальним ранковим меню з понад 40 варіантами авторських сніданків від бренд-шефа — від легкого італійського до поживного континентального. Сніданок в італійському стилі — це свіжа випічка, до якої варто замовити чашку ароматного еспресо. Обрати смаколик для початку дня можна на кондитерській вітрині Fenix Italia, де представлено понад 15 видів традиційних італійських солодощів. У континентальний сніданок входять солона та солодкі страви, до яких пропонують широкий асортимент напоїв. Почати день можна з грінок пан пердю з додатками, панкеків, сендвічів, вівсяної каші та різноманіття страв з яєць. Також на сніданок пропонують позиції з продуктів рослинного походження.

Итальянская Редакция

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴. Антипасті (89–389 грн), салати (165–315 грн), паста (169–397 грн).

Страви: великий італійський сніданок – 1250 грн, солона вівсянка на молоці з пармезаном і трюфельним ароматом – 139 грн, сирники з домашнього сиру з нутелою та заварним кремом з амарето – 169 грн, ніжний скрембл з печеним гарбузом – 189 грн, ньокі з яйцем пашот з телячою вирізкою та демігласом – 209 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (вихідними з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це стильний заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану «Итальянская Редакция» Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. На сніданок в ресторані пропонують каші, солодкі сирники, ньокі з яйцем пашот, грибний омлет, п’ять видів скремблу та великий італійський сніданок з ігристим.

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (120–298 грн), закуски (49–262 грн), паста (119–298 грн).

Страви: омлет сальсіча та броколі – 118 грн, фрітата три сири – 122 грн, фокаччіна з проволою та прошуто крудо – 115 грн, фокаччіна з лососем – 116 грн, солодкі ньокі – 88 грн.

Напої: еспресо по-неаполітанськи – 35 грн, капучино на рослинному молоці – 62 грн, раф кава – 50 грн, апельсиновий фреш – 80 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в традиційних та авторських стравах бренд-шефа Марко Черветті. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza, а цього року потрапив до рейтингу 50 найкращих піцерій Європи 2020 року за версією видання Bigseventravel. Поснідати в POSITANO можна у будні з 09:00 до 11:00 — пропонують омлет сальсіча з броколі, фрітату з трьома сирами, фокаччіну з проволою та прошуто крудо й солодкі ньокі з соусом з лісових ягід.

Mimosa Brooklyn Pizza

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (95–300 грн), піца (195–335 грн), основні страви (130–275 грн).

Страви: гречані крепи з кроликом і трюфельною сметаною – 175 грн, лосось гравлакс з яйцем пашот та картопляним гратеном – 170 грн, піцета з ковбасками та перепелиними яйцями – 165 грн, ніжна рикота з ароматним зеленим маслом – 130 грн, вівсяна каша з білими грибами та яйцем пашот – 95 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 80 грн, американо – 39 грн, вишневий лимонад – 70 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина, сніданки, піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Mimosa Brooklyn Pizza — піцерія на Бессарабці, яка концептуальним інтер’єром, смачними стравами італійської кухні та відмінним сервісом забезпечила собі велику кількість прихильників. У центрі головної зали стоїть велика дров’яна піч для піци і широка відкрита зона для її приготування. Ресторан славиться своїми сніданками і піцою, якої в меню 16 видів. На сніданок пропонують піцету з ковбасками та перепелиними яйцями, гречані крепи з кроликом і трюфельною сметаною, а також ніжну рикоту з ароматним зеленим маслом.

Vero Vero

Де: вул. Іллінська, 18

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (192–650 грн), паста і ризото (145–565 грн), піца (187–365 грн).

Страви: яйця Бенедикт з беконом – 172 грн, клаб-сендвіч з індичкою – 245 грн, сирники із топленого сиру з ягодами – 185 грн, скрембл з сальсічо, томатами та мікс салатом – 249 грн, каша з кіноа, сочевицею, зеленою гречкою та авокадо гриль – 245 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійський ресторан, належить до закладів La Famiglia, розташований на Подолі, сніданки з 08:00 до 12:00, винна карта, страви для вегетаріанців, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі, резерв столів.

Vero Vero — затишний ресторан мережі закладів La Famiglia на Подолі. Влітку він славиться мальовничою терасою біля Ільїнської церкви з міським фонтаном, а взимку нагадує затишну традиційну італійську тратторію. У меню ви знайдете домашню пасту, ризото, піцу, великий вибір свіжої італійської моцарели та антипасті до неї, десертів та італійського морозива gelato. На сніданок у Vero Vero пропонують страви з яєць, каші, сирники, клаб-сендвіч, зелений салат з авокадо та випічку.

La Fontana

Де: вул. Московська, 31/33

Бюджет: ₴₴. Закуски (85–199 грн), гарячі закуски (145–275 грн), домашня паста (155–385 грн).

Страви: бріош з авокадо та сиром бурата з власної сироварні – 186 грн, яйця флорентін з вершковим шпинатом – 155 грн, крок мадам – 165 грн, класичний омлет фрітата з овочами – 85 грн, запіканка з рикоти на солодкій груші – 145 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську, належить до мережі ресторанів Tarantino Family, фонтан, традиційні страви італійської кухні, сніданки щодня з 11:00 до 15:00, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, літня тераса, дитяча кімната, спеціальні пропозиції, резерв столів.

La Fontana — італійський ресторан-траторія на Печерську у кінотеатрі «Зоряний». Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family. В меню — традиційні страви італійської кухні та авторські варіації, страви на грилі, піца з дров’яної печі та різноманітна домашня паста. Сніданки у La Fontana готують щодня з 11:00 до 15:00 — пропонують бріош з авокадо та сиром бурата, крок мадам, вівсянку, сирники та запіканку з рикоти.

Фото: Facebook Fenix Italia, Итальянская Редакция, POSITANO, Mimosa Brooklyn Pizza, Vero Vero, La Fontana.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi