Сніданки в ресторанах на лівому березі Києва: що куштувати? - PostEat

пошук

Сніданки в ресторанах на лівому березі Києва: що куштувати?
15-10-2019 0 1990


Сніданки в ресторанах на лівому березі Києва шукала редакція PostEat. Між сніданком у закладі та вдома ви обрали би перший чи другий варіант? У разі, якщо ви зазвичай снідаєте вдома, та сьогодні просто не встигли приготувати улюблену вівсянку чи яйце-пашот, ми допоможемо вам! Ми підібрали локації лівого берега, де подають сніданки, щоб ви могли поснідати смачно та поживно! Де шукати сніданки в ресторанах на лівому березі Києва, розкаже PostEat! До речі, у цьому матеріалі ми розповідали дещо про історію сніданку, you must read it!

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в.

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (129–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: фокаччіна з лососем – 97 грн, фрітата три сири – 99 грн, солодкі ньокі – 72 грн, томіно – 89 грн, круасан з шоколадним кремом або вершковим кремом чи ягідним джемом – 42 грн.

Напої: еспресо по-неаполітанськи – 33 грн, еспресо – 33 грн, лате – 42 грн, чай заварний – 42 грн. 

Деталі: проєкт команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

Сніданки у POSITANO – це смачні омлети, ніжна фокаччіна з різноманітними інгредієнтами, вівсянка та ароматні круасани. Займайте столик біля великого панорамного вікна з видом на правий берег столиці, обирайте сніданок до смаку та насолоджуйтесь стравою у тандемі зі смачним напоєм, дивлячись на сонне ранкове місто. До кожного сніданку у комплімент додають порцію американо, лате або капучино чи чай.

«Черноморка»

Де: вул. Михайла Драгоманова, 6/1; Княжий Затон, 16д.

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (96–186 грн), салати (96–238 грн).

Страви: вівсяна каша з вугром – 118 грн, шакшука з мідіями – 115 грн, печінка минтая з пюре з авокадо на домашньому хлібі – 162 грн, картопляні оладки зі слабосоленою фореллю – 98 грн. 

Напої: еспресо – 32 грн, лате – 48 грн, імбирний чай з м’ятою – 65 грн, бочкове просеко — 65 грн

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою, великий вибір риби і морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

Правильний сніданок задає тон для всього майбутнього дня! Саме тому до створення меню сніданків в «Чорноморці» підійшли з усією серйозністю. Вівсяна каша з лангустина, омлет з устрицями, шакшука з мідіями або картопляні оладки зі слабосоленої фореллю? Обирайте свою особливу страву для сніданку, не поспішайте, влаштовуйтеся зручніше і насолоджуйтеся неспішним сніданком з 8:00 до 12:00 по буднях і з 9:00 до 14:00 по вихідних.

Soul Cafe

Де: Русанівська набережна, 10.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (59—130 грн), салати (99—157 грн), основні страви (69—160 грн), десерти (57—75 грн).

Страви: русанівський сніданок – 120 грн, хешбраун з яйцем пашот, беконом та гірчичним соусом – 120 грн, сирники з тофу з медом та сезонними ягодами – 92 грн.

Напої: капучино з лікером амаретто – 59 грн, еспресо класичний – 25 грн, капучино класика – 45 грн, лавандовий лате – 55 грн.

Деталі: міське кафе на набережній мікрорайону Русанівка, сніданки протягом усього дня, сніданок-конструктор по буднях з 08:00 до 11:00, є фіксований сніданок дня, страви для вегетаріанців і веганів, винна карта, настільні ігри, pets friendly, столики на вулиці, формат take away, кейтеринг, резерв.

У міському кафе Soul Cafe на Русанівці ви знайдете велике різноманіття сніданків. Їх подають у закладі протягом всього дня. Також ви можете замовити сніданок-конструктор по буднях з 08:00 до 11:00 та обрати будь-які бажані інгредієнти.

Маца и Устрицы – Ривьера

Де: Дніпровська набережна, 14к

Бюджет: ₴₴. Мезе (129–179 грн), салати (189–269 грн), основні страви (189–599 грн), устриці (39–149 грн/1 шт.).

Страви: «пізній сніданок» (шакшука з трьох яєць, гуакамоле, хумус, піта, кава) – 259 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: «устрична хумусія» Сергія Стахова, акцент на устрицях, різні акції і спеціальні пропозиції, широкий вибір закусок, пізні сніданки з 12:00 до 16:00, літня тераса, кальян,

«Маца и Устрицы – Ривьера» — другий заклад Сергія Стахова, який відкрився наприкінці 2018 року на лівому березі Києва в районі Осокорків. Тут ви можете замовити «пізній сніданок» (шакшука з трьох яєць, гуакамоле, хумус, піта, кава), або «похмільний сніданок». Зверніть увагу: пропозиція діє з 12:00 до 16:00.

Bootlegger

Де: просп. Соборності, 5

Бюджет: ₴₴. Стартери (59–195 грн), паста (105–198 грн), основні страви (109–379 грн).

Страви: яйце пашот, яєшня або омлет – 39 грн, вівсяна каша на кокосовому молоці з горіхами кеш’ю – 79 грн, англійський сніданок – 149 грн, авокадо гриль – 125 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, лавандовий лимонад – 69 грн, капучино – 59 грн.

Деталі: авторські бургери, велике гриль-меню, великий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, cork fee, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Bootlegger Restaurant & Bar — ресторан американської та італійської кухонь, розташований біля житлового комплексу «Комфорт Таун». Сніданки у закладі діють по буднях з 09:00 до 12:00. Також заклад пригощає кавою або чаєм до кожного сніданку. Обирайте ніжні страви з яєць, улюблену вівсянку чи авокадо гриль та починайте ранок смачно!

Фото: Facebook POSITANO, «Черноморка», Soul Cafe, Маца и Устрицы – Ривьера, Bootlegger

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi