Спрінг-роли з овочами, м’ясом чи морепродуктами в закладах Києва - PostEat

пошук

Спрінг-роли з овочами, м’ясом чи морепродуктами в закладах Києва
28-10-2019 0 1924


Де в Києві спробувати спрінг-роли з овочами, м’ясом чи морепродуктами, розповідаємо в цьому матеріалі. Спрінг-рол — традиційна китайська та в’єтнамська закуска, що складається з рисового паперу, в яку загорнуті всілякі начинки. Вид паперу, начинки, спосіб приготування, подача і назва традиційної азійської закуски залежить від країни, регіону і місцевих кулінарних традицій. У рисовий папір, окрім основного інгредієнта, загортають овочі та зелень з перших весняних культур, тому і з’явилася назва spring roll (дослівно з англ. «весняний рол»). Спробуйте асорті або одразу обирайте з улюбленою начинкою — будь-який спрінг-рол вас не розчарує.

Tin Tin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Липинського, 15 (Київський велотрек).

Бюджет: ₴₴. Супи (129–189 грн), боули (225–245 грн), основні страви (250–280 грн).

Страви: Нем Сонг Там Сам – 255 грн.

Напої: чай матча з мигдальним молоком та лемонграсом – 95 грн, в’єтнамська кава – 40 грн, El Culto – 195 грн, Malus – 215 грн.

Деталі: ресторан в’єтнамської кухні, концепт-шеф Ілля Сьомін, концепт-шеф-бармен Артем Скапенко, оригінальний інтер’єр, широкий вибір страв з морепродуктами, тераса, резерв столів, формат take away, живий молодий бамбук на столах, авторська коктейльна карта, карта алкогольних напоїв.

В’єтнамський ресторан Tin Tin — заклад для любителів нових та яскравих смаків. Атмосферу доповнюють стильний концептуальний інтер’єр з розписами на стінах, автентичні в’єтнамські страви і відмінні коктейлі. Зірка меню — супи Фо від шеф-кухаря Іллі Сьоміна, знайомство з якими варто починати з традиційного в’єтнамського Фо Бо з рисовою локшиною та яловичиною, яку в закладі готують за рецептами Північного В’єтнаму. А на закуску обирайте асорті спрінг-ролів, які в меню називаються Нем Сонг Там Сам.

17.804

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 82

Бюджет: ₴₴₴. Супи (148–278 грн), основні страви (148–449 грн), десерти (60–122 грн).

Страви: спрінг-рол з овочами, рисовою вермішеллю та домашнім арахісовим соусом – 126 грн, спрінг-рол з куркою, овочами, рисовою вермішеллю та домашнім арахісовим соусом – 146 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: індонезійська кухня, міське кафе, автентичний смак страв, шеф-кухар і співвласник − Еко Коеспрананто, винна карта, коктейлі, авторська барна зона художника Євгена Лапченко.

17.804 Indonesian Social Kitchen — перший ресторан індонезійської кухні в Києві. Спільний гастрономічний проект створили давні друзі Еко Коеспрананто і Олексій Кікоть. В меню 17.804 представлені виключно традиційні страви індонезійської кухні. А сам заклад виконаний в кращих традиціях формату social kitchen, де панує дружня та затишна атмосфера. В закладі можна спробувати два види спрінг-ролів — вегетаріанський з овочами, рисовою вермішеллю та домашнім арахісовим соусом та спрінг-рол з куркою.

Oxota NA Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–249 грн), основні страви (199–1390 грн), стейки (445–995 грн).

Страви: спрінг-рол з овочами – 125 грн, спрінг-рол з креветкою – 175 грн, спрінг-рол з крабом – 295 грн.

Напої: Moёt&Chandon Brut Imperial – 2950 грн, Deutz Brut Rose – 1600 грн, Chateau Haut-Mouleyre, 2016 – 950 грн.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом в меню і стильним концептуальним інтер’єром. У меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, в яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. Спрінг-роли в Oxota NA Ovets готують з овочами (він смакуватиме вегетаріанцям), з креветками та з крабом.

Touch Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 16

Бюджет: ₴₴₴. Азія (145–585 грн), піца (195–395 грн), салати та закуски (165–675 грн), десерти (20–350 грн).

Страви: спрінг-рол з овочами – 145 грн, овочевий спрінг-рол з капустою, шпинатом та арахісовим соусом – 175 грн, теплий спрінг-рол з грибами шиітаке, рисовою локшиною та горіховим соусом – 215 грн, спрінг-рол з лососем, ікрою летючої риби і сиром філадельфія – 265 грн, спрінг-рол з крабом і креветкою – 465 грн, спрінг-рол з качкою по-пекінськи та соусом хойсін – 330 грн.

Напої: Franciacorta Brut Primum – 320 грн/150 мл, Chardonnay Mej – 180 грн/150 мл, Barbera d’Alba – 230 грн/150 мл.

Деталі: розташований в центрі Києва, страви паназійської і європейської кухонь в авторській інтерпретації, 2 окремі VIP-зали, розсувні панорамні вікна, тераса, велика винна карта, меню десертів, меню бізнес-ланчів, формат take away, в четвер, п’ятницю і суботу — pre-party, сork fee, кальян-бар з 12:00.

Touch cafe — заклад на Шота Руставелі з особливою атмосферою та авторським дизайнерським інтер’єром. По буднях в ресторані — розслаблююча атмосфера з музикою в стилі lounge, а по четвергах, п’ятницях і суботах Touch cafe перетворюється на яскраву pre-party локацію. У меню закладу представлені популярні паназійські та європейські страви в авторській інтерпретації. В азійському меню ви знайдете шість видів спрінг-ролів — спробуйте делікатесний з крабом і креветкою та доповніть його напоєм за смаком.

Chang В’єтнамська Бістрономія

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Ярославів вал, 23а

Бюджет: ₴₴. Салати (75–178 грн), локшина та рис (162–198 грн), десерти (59–95 грн).

Страва: спрінг-рол з тофу та грибами шиітаке – 98 грн, спрінг-рол з креветками – 155 грн, спрінг-рол з лососем – 180 грн, спрінг-рол з копченим вугром – 188 грн.

Напої: еспресо – 42 грн, лате – 60 грн, какао – 60 грн, чай масала – 85 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва (Шевченківський район), позиціонує себе як демократичне бістро, в’єтнамська кухня, стильний інтер’єр, ланчі по буднях з 12:00 до 17:30, тераса, шеф-кухар-в’єтнамець, формат take away, дитяче меню, підходить для вегетаріанців.

«Chang В’єтнамська Бістрономія» — це справжня в’єтнамська бістрономія з автентичною кухнею в центрі міста. Смачно та цікаво перекусити в закладі ви можете різноманітними спрінг-ролами — вегетаріанці можуть обрати з  тофу та гриба шиітаке, а шанувальники насичених смаків спрінг-рол з копченим вугром.

KIN KAO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївська, 9а

Бюджет: ₴₴. Закуски (65–250 грн), основні страви (115–260 грн), десерти – 96 грн.

Страви: спрінг-рол з лососем – 145 грн, спрінг-рол з тунцем – 165 грн, спрінг-рол з креветкою – 135 грн, спрінг-рол з качкою – 165 грн.

Напої: Phi phi – 149 грн, Tom Yam – 149 грн, Hugo – 149 грн, Dumbo – 149 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні, авторські коктейлі, кілька зал, стіни прикрашені розписом, крафтові лимонади, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю.

Ресторан KIN KAO позиціонує себе як заклад азійської кухні з авторськими коктейлями. Особливістю ресторану є корейський гриль, розташований прямо у залі. Ви можете самі приготувати на ньому м’ясо, рибу чи морепродукти. В меню KIN KAO ви знайдете чотири види спрінг-ролів — з лососем, тунцем, креветкою та качкою, які подають з соєвим та гостро-солодким соусами.

Фото: Facebook Tin Tin, 17.804, Oxota NA Ovets, Touch cafe, Chang В’єтнамська Бістрономія, KIN KAO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi