Столичні заклади для новорічного корпоративу: 5 ресторанів від PostEat - PostEat

пошук

Столичні заклади для новорічного корпоративу: 5 ресторанів від PostEat
12-12-2023 0 3944

Редакція PostEat шукає столичні заклади для новорічного корпоративу. Новорічні корпоративи в ресторанах стають не лише приводом для святкування досягнень та завершення року, але і важливою частиною корпоративної культури. У цьому контексті ресторани виявляються не лише кулінарними оазами, але й місцем, де колеги можуть спілкуватися в неформальній атмосфері, зміцнюючи командний дух. Розповідаємо про ресторани Києва для новорічного корпоративу, де великий вибір страв та вишукані напої неодмінно порадує справжніх гурманів. Не забувайте про шану та допомогу донатом тим, завдяки кому ви маєте можливість зібратись з колегами — нашим кращим ЗСУ.

L’UCA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Володимира Івасюка, 6, корп. 4

Бюджет: ₴₴

Страви: равлики по-бургундськи – 255 грн, салат з теплим лососем – 215 грн, фондю з козячого сиру та скибочками телятини, тушкованої в солодкій вишні – 345 грн, мясо наповнене сиром «рокфор» під лаковим соусом – 295 грн, філе білої риби, запечене на грилі, загорнуте в бекон з лимоним айолі – 395 грн, бургер рваним м’ясом медової качки – 265 грн.

Деталі: французький ресторан, знаходиться на Оболоні, стильний інтер’єр, фондю, сніданки (у вихідні до 14:00), власна випічка, банкетні страви, акційні пропозиції (пн -25% на фондю, ср -30% на всі супи), pet friendly.

L’UCA — це французька сучасна кухня на Оболоні. В ресторані пропонують скуштувати страви французької бістрономії, більшу частину яких готують лише у Мішленівських ресторанах та вірять у те, що якісна їжа повинна мати доступну ціну. Основна фішка закладу — класична страва французів сирне фондю, 6 видів якого задовольнять гастрономічні уподобання будь-кого. Кожна основна страва в L’UCA складається з 5-9 інгредієнтів, за якість яких несуть повну відповідальність. Значна частина меню — це різні сорти м’яса, наповнене витриманими французькими сирами у поєднанні з натуральними авторськими фруктовими та трав’яними соусами. Дозвольте собі розслабитись та відпочити душею в колі близьких та рідних із французьким шармом — для вашого свята в L’UCA є дві просторі банкетні зали, що вміщують до 20 осіб кожна. Деталі за телефоном +380994555763.

Slava U

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 13/42

Бюджет: ₴₴

Страви: смажений камамбер в сухарях панко — 210 грн, салат з руколи та креветок – 360 грн, медальйони з телячої вирізки під журавлиним соусом – 560 грн, мусовий десерт з шоколадним штройзелем – 23 грн.

Деталі: лаунж-бар, знаходиться поблизу станцій метро «Палац спорту» та «Олімпійська», стильний інтер’єр, жива музика, сніданки, дизайн інтер’єру Znak Design, авторські коктейлі, golden menu, кальян, підходить для івентів, резерв столу.

Slava U — лаунж-бар із живою музикою в центрі міста. Бар розташований у напівпідвальному приміщенні, тож тут безпечно перебувати під час повітряної тривоги. Ресторан пропонує страви з української та європейської кухонь, а фішка Slava U — єдине в Україні золоте меню, на створення якого надихнув модний світовий тренд з Об’єднаних Арабських Еміратів. Для відвідувачів у закладі регулярно проводитимуться музичні вечори із живими виступами та DJ-сетами. У закладі можна смачно пообідати, випити келих вина чи коктейль або ж подиміти кальяном із друзями. Незабаром новорічні свята, тому в закладі рекомендують не відкладати, а вже зараз резервувати дати для корпоративу у Slava U. Тут Ви зможете насолодитися вишуканою кухнею, розкішним інтер’єром та професійним обслуговуванням — створіть свій неперевершений святковий вечір разом із Slava U. Резерв за номером +380937605528.

Boboti

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Срібнокільська, 1А (метро «Позняки»)

Бюджет: ₴₴

Страви: брускета з пармою та інжиром – 165 грн, салат з ростбіфом із телятини з сиром камамбер – 345 грн, піца «м’ясне палто» — 350 грн, запечений баклажан з філе курки та сиром моцарела – 270 грн, філе дорадо зі скоринкою з пармезану та зеленим пюре – 355 грн.

Деталі: сімейний ресторан на Позняках, авторська європейська кухня, власна випічка, банкетне меню, дитяча кімната з аніматорами, обладнаний конференц-зал, коворкінг, банкетні пропозиції по розміщенню, резерв столів.

Ресторан «Boboti» на Позняках – чудове місце для теплої зустрічі друзів та професійних розмов колег. Вже багато років поспіль Boboti — це затишна атмосфера, гарно підібрана музика, фаховий персонал, безліч квітів і цікава кухня. Влаштувати банкет можна в окремих залах на 70 та на 20 персон — всім гостям буде затишно та просторо. В основній залі все влаштовано так, що кожен столик для маленької компанії — це власний світ: гості знаходяться у власній кабінці на 6 персон. Або ж ви можете обрати стіл на 4-5 персон посередині зали, щоб бути в центрі уваги. Бар ресторану – справжнє мистецтво, адже кожна плитка – ручна робота. І не менш винахідливі та вибагливі до своєї роботи бармени. У меню бару – безліч давно знайомих та авторських коктейлів, вино з 5 країн світу, горілка з 4 країн, коньяки, віскі, розливне пиво. Якщо ви бажаєте, аби на вашому святі не було сторонніх, заклад можуть закрити під вашу подію. Вартість святкування – від 1600 до 2100 грн з особи. Деталі та резерв за телефоном +380680964949.

Причал

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: італійська бурата під соусом чімічурі – 250 грн, салат зі спаржею та мусом з зеленого горошка – 320 грн, тако з креветкою з кисло-солодким мусом – 290 грн, філе лаврака з підкопченою еспумою та оксамитовим рисом – 420 грн, стейк з яловичого язика під морквяним велюте – 360 грн.

Деталі: ресторан на воді з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.

«Причал» — це сімейний ресторан на Дніпрі в Наводницькому парку, з якого відкривається захоплюючий краєвид на річку. Інтер’єр виконаний у блакитних кольорах з використанням натуральної деревини та оздоблений різноманітними морськими аксесуарами. Меню складається із страв азійської, японської, європейської та авторської кухонь з акцентом на рибі та свіжих морепродуктах. В «Причалі» є все необхідне для проведення банкету – стильний і комфортний інтер’єр, великий вибір страв і барна карта, а також досвідчена команда професіоналів, яка зробить усе, щоб ваш захід пройшов на вищому рівні. Шеф з радістю підготує для вас авторські страви з різноманітних інгредієнтів, а бармен – запропонує вам великий вибір напоїв з коктейльної карти. Деталі за телефоном: +380503831212.

Кухня ПОЛЛІ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Голосіївський, 61

Бюджет: ₴₴.

Страви: печені перці капі з крем сиром та фетою – 175 грн, теплий салат з індичкою та овочами в кунжутно-устричному соусі – 195 грн, філе дорадо з зеленими овочами – 355 грн, український стейк Рібай з овочами та соусом чімічурі – 585 грн.

Деталі: сімейні кафе, multi-cuisine, домашній інтер’єр, великі порції, літня тераса, сніданки, винна карта, вина келихами, формат take away, kids friendly, дитяча кімната, виступи музикантів.

«Кухня ПОЛЛІ» — мережа сімейних кафе. Один з ресторанів знаходиться біля озера мальовничого Голосіївського парку: в закладі все облаштовано для того, щоб гості могли обрати столик з краєвидом на озеро та відпочити від міської метушні. В основі меню, яке оновлюється по сезону, європейська класика. В ресторанах панує сімейна атмосфера: в ресторані на Голосієво є дитяча кімната, де на дітей завжди чекають іграшки та няня. Вам допоможуть організувати свято будь-якого формату (є можливість виокремити для вашого банкету цілий поверх) та врахують усі ваші побажання. Деталі за телефоном: +380730305353.

Головна фото: «Причал»

Фото: Facebook L’UCA, Slava U, Boboti, «Причал», «Кухня ПОЛЛІ».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi