Столичний стрітфуд: що скуштувати крім шаурми та хот-догів у Києві - PostEat

пошук

Столичний стрітфуд: що скуштувати крім шаурми та хот-догів у Києві
17-01-2023 0 2020


Шаурма, піта та хот-доги в Києві вже набули статусу класики вуличної їжі столиці. Але в цій добірці редакція PostEat вирішила розповісти про київські заклади, де можна скуштувати лепіш з куркою, хрумкі чебуреки, котлету по-київські з сиром, пампушку з рваним м’ясом, азійську локшину та інші srfds стрітфуд страви.

«Варцаб»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Львівська площа, 14.

Бюджет: ₴.

Страви: лепіш з фалафелем – 100 грн, лаваш з куркою – 150 грн, тарілка «Смажені картопля і батат з цибулею» — 150 грн.

Деталі: концептуальний стіртфуд у центрі Києва, вегетаріанські та веганські позиції в меню, формат to go.

«Варцаб» — заклад на Львівській площі неподалік станції метро «Золоті ворота». Діалектне слово «варцаб» означає «вікно» або «підвіконня». Завітавши до закладу відвідувачі можуть замовити у віконці лаваш або лепіш із начинкою чи перекус у форматі тарілки: з куркою та овочами, хумусом, смаженою картоплею тощо. З напоїв пропонують комбучу, фільтр, теплий кисіль, айран. Ще однією «фішкою» закладу є «Вірш тижня», який щотижня оновлюється на стіні біля вікна видачі замовлень.

«Халабудда»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 4.

Бюджет: ₴₴.

Страви: локшина з яловичиною – 190 грн, сендвіч з кокосовим беконом та грибами – 170 грн, Том Ям – 320 грн/500 мл, чіа з кокосовим молоком та манго – 140 грн.

Деталі: азійсько-середземноморський стрітфуд, заклад у центрі міста, працюють під час вимкнення електроенергії, доставка.

«Халабудда» — стрітфуд-заклад, який відкрився влітку минулого року в центрі Києва. Це другий заклад від власників Cou Cou cafe. В меню «Халабудда» представлені локшина та рис wok із різноманітними додатками, сендвічі, корейські роли кімбап, азійські супи та закуски. З напоїв пропонують комбучу, каву, чай та лимонади.

«Міністерство Чебуреків»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 9.

Бюджет: ₴₴.

Страви: чебурек «Чотири сири» — 145 грн, чебурек «Картопля + трюфельний крем + пармезан» — 115 грн, чебурек «Баранина + томат + халапеньйо» – 145 грн.

Деталі: стрітфуд заклад, знаходиться в центрі міста, крафтове українське пиво, доставка, відкрита кухня, мінімалістичний інтер’єр.

«Міністерство Чебуреків» — новий проєкт Євгена Таллера та Спартака Велішаєва, який запустили наприкінці 2022 року. В меню закладу представлені чебуреки з сімома різноманітними начинками: класичні з яловичиною, куркою та бараниною, а також із картоплею, грибами, бринзою для тих, хто полюбляє незвичні поєднання. Всі страви готуються на відкритій кухні, тому відвідувачі можуть спостерігати за процесом. Доповнити смак чебуреків пропонують домашнім томатним соком чи крафтовим українським пивом.

Kyiv Meat Station

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 46а.

Бюджет: ₴₴.

Страви: пампушка зі свининою – 145 грн, фарм бургер з індичкою – 250 грн, київська томлена качка – 210 грн, сирні палички – 95 грн.

Деталі: заклад у центрі Києва, фермерське м’ясо, страви зі смокера, формат to go, доставка.

Стрітфуд на Хрещатику, де можна спробувати страви з фермерського м’яса. Гості можуть обрати бургер із рваною свининою, пампушку з начинкою, томлену качку, реберця, копчені в смокері та інші м’ясні страви. З напоїв: кола, лимонади, комбуча. Взимку Kyiv Meat Station пропонує зігріваючий бульйон та натуральні чаї.

«Котлета по-київськи»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 17.

Бюджет: ₴.

Страви: котлета по-київськи «Класична» — 85 грн, котлета по-київськи «Філадельфія-шпинат» — 95 грн, котлета по-київськи «Чеддер-халапеньйо» — 95 грн, картопля фрі – 50 грн, КиївФлурі — 95 грн.

Деталі: концептуальний стрітфуд, працюють попри відключення електроенергії, заклад у центрі міста, просеко та сидр, безалкогольні напої.

«Котлета по-київськи» – монокафе на Хрещатику, яке вже отримало шанувальників серед киян та гостей міста. В закладі подають котлети по-київські з різноманітними начинками. В меню класична котлета по-київськи, котлета з філадельфією та шпинатом, з сиром чеддер. Також можна замовити комбо-меню, до якого входить котлета, картопля фрі або салат на вибір та напій. З напоїв пропонують сидр, просеко, глінтвейн, чай та каву.

Головне фото: hala.budda

Фото: vartsab.kyivhala.buddaministry.chekyiv.meat.stationkotleta.pokyivsky

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi