Страви для святкового банкету в ресторанах Києва: запечене порося, качка по-пекінськи, метровий люля-кебаб, асорті шашлику - PostEat

пошук

Страви для святкового банкету в ресторанах Києва: запечене порося, качка по-пекінськи, метровий люля-кебаб, асорті шашлику
22-07-2019 0 3180


Страви для святкового банкету в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Ефектна і смачна страва завжди стане хорошим рішенням для сімейного банкету. Ми вивчили страви для святкового банкету в ресторанах Києва і готові поділитися з вами підказками. Асорті шашлику, фарширована щука, запечене порося, метровий люля-кебаб і качка по-пекінськи — ці та не тільки страви для святкового банкету в ресторанах Києва можуть прикрасити ваше застілля, вибирайте!

Чачаварня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 1-3/5.

Бюджет: ₴₴. Салати (98–237 грн), гарячі страви (115–286 грн), страви на вугіллі (65–299 грн), хачапурі (116–292 грн), хінкалі (96–114 грн/4 шт.).

Страви: хачапурі з м’ясом і овочами гриль – 299 грн, хінкалі класичні – 96 грн/4 шт., хінкалі з бараниною – 114 грн/4 шт., хінкалі з сиром – 112 грн/4 шт., асорті шашлику – 2290 грн/2 кг.

Напої: чача домашня – 59 грн/50 мл, «Ркацителі Орго Дакішвілі» – 180 грн/100 г, «Цолікаурі Хареба» 2013 – 1100 грн/750 грн.

Деталі: сучасний грузинський ресторан в центрі Києва, затишний інтер’єр, єдиний заклад з власною чачаварнею, страви на мангалі, винна карта, резерв столів, дегустації.

«Чачаварня» — сучасний грузинський ресторан в центрі Києва, в якому інтерпретують багатовікові традиції грузинської гостинності на сучасний лад. «Чачаварня» — ідеальна локація для душевних банкетів з найближчими людьми: соковиті хінкалі, фірмовий великий ароматний хачапурі з м’ясом і овочами гриль, асорті шашлику для компанії, грузинські вина та чача — в ресторані є все для незабутнього гучного застілля. Для банкетного столу замовляйте двокілограмове асорті шашлику, яке стане зіркою застілля.

ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (168–292 грн), основні страви (186–690 грн), десерти (118–175 грн).

Страви: запечене порося з гречаною кашею та білими грибами – 1090 грн/1 кг, качка фарширована баношем та білими грибами – 920 грн/1 кг, щука фарширована – 980 грн/1 кг.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, 7 видів сала і 5 видів борщу, прогулянки по річці в теплу пору року, власна коптильня, гастрономічна крамниця, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.

Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України. Тут знайшлося місце для риби дніпровського і чорноморського уловів, для закарпатського баноша, гуцульських страв, а також для львівського сирника і знаменитого київського торта. Серед фірмових страв для великої компанії представлені м’ясні та рибні позиції. Рекомендуємо замовити для святкового столу фірмове запечене порося з гречаною кашею та білими грибами.

PLOV

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Семена Скляренка, 9.

Бюджет: ₴₴. Салати (65–265 грн), гарячі страви (115–425 грн), мангал-меню (95–1100 грн).

Страви: метровий люля-кебаб – 1100 грн.

Напої: Pinot Grigio – 140 грн/150 мл, Tvishi – 135 грн/150 мл, Kindzmarauli – 700 грн/750 мл.

Деталі: ресторан узбецької кухні, команда кухарів з Узбекистану, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, тераса, доставка, кальяни, вечірки, караоке по п’ятницях і суботах, стильний інтер’єр, підходить для банкетів, формат take away, резерв столів, мангал-меню, спеціальні пропозиції.

PLOV — великий концептуальний двоповерховий ресторан. В закладі – фьюжн-кухня з узбецьких та європейських кулінарних традицій. Унікальний інтер’єр виконаний в яскравих тонах та доповнений різнокольоровими художніми мозаїками і середньоазійськими традиційними елементами декору. Родзинкою інтер’єру можна назвати величезну люстру в центральній частині залу. На мангалі в ресторані PLOV готують шашлик з різних видів м’яса, люля-кебаб, рибні стейки і креветки. До вашого банкету рекомендуємо соковитий метровий люля-кебаб зі свіжими і гриль овочами, картоплею і червоним соусом.

Flamber

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Срібнокільська, 12.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (79–239 грн), основні страви (104–379 грн), хоспер-меню (54–154/100 г), десерти (23–134 грн).

Страви: запечене молочне порося, фаршироване карамелізованими яблуками з рум’яною скоринкою – 640 грн / 1 кг, качка по-пекінськи, фарширована яблуками і апельсинами – 570 грн / 1 кг, запечена на вугіллі гомілка ягняти, маринована в томатно-пряному соусі – 590 грн / 1 кг.

Напої: Pinot Grigio del Veneto, Sant’Orsola – 460 грн / 750 мл, Lambrusco dell’Emilia Bianco, Chiarli – 489 грн / 750 мл, Pinot Noir, Malborough Sun – 247 грн / 150 мл.

Деталі: французька та італійська кухні, літня тераса, формат take away, жива музика, розваги для дітей, страви від шеф-кухаря, підходить для банкетів, дитячий ігровий зал, дитяче меню, акції та знижки, барне меню, хоспер-меню, італійська паста ручної роботи.

В меню Flamber зібрані знайомі страви європейської кухні, а винна карта тішить різноманітністю. Наявність дитячого ігрового залу з аніматорами та майстер-класами — приємний бонус для батьків. У Flamber. Piano bar до святкового столу рекомендуємо заздалегідь замовити традиційну австрійську і угорську святкову страву — запечене молочне порося, фаршироване карамелізованими яблуками з рум’яною скоринкою.

River Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3а.

Бюджет: ₴₴. Закуски (117–299 грн), салати (185–360 грн), паста домашня та ризото (165–280 грн).

Страви: кролик запечений з грибами та травами – 1180 грн/1 кг, запечена лопатка новозеландського ягняти – 2990 грн/1 кг, качка запечена з фруктами – 995 грн/1 кг, м’ясний сет на грилі – 990 грн/800 г.

Напої: коктейль «Белліні» – 175 грн, лате – 69 грн, сангрія на білому домашньому вині з фруктами та ромом – 98 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, дизайнерський інтер’єр, камін, контактна барна стійка, широкий вибір страв на грилі, сири власного приготування, устриці, домашня паста, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, авторські чайні коктейлі, велика дитяча кімната з аніматором, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Масштабність ресторану та майстерне зонування дозволяє провести в River Grill свято або захід будь-якого формату з урахуванням усіх побажань. Об’єднання зали з терасою, трансформації залів у тераси, мобільна посадка надають можливість організувати святкування майже для 700 чоловік. Для урочистостей в River Grill розроблене окреме банкетне меню із великим вибором гарячих та холодних закусок, ефектними основними стравами та гриль-сетами з м’яса та риби.

М’ясна ресторація «Чорне Порося»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 8/14.

Бюджет: ₴₴. Салати (97–178 грн), холодні закуски (65–135 грн), гарячі страви (58–126 грн).

Страви: молочне порося-гриль на рожні – 128 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: пивна ресторація, знаходиться в історичному центрі міста біля Андріївського узвозу, акцент в меню на м’ясі, піч хоспер, резерв столів, доставка, формат take away.

Ресторація «Чорне Порося» знаходиться в історичному центрі міста, біля Андріївського узвозу, в затишному приміщенні з дерев’яними столами і м’якими диванами. У «Чорному Поросяті» ви можете спробувати смачне українське м’ясо, яке готують на відкритому вогні в хоспері. Фірмова страва м’ясної ресторації «Чорне Порося», що неодмінно прикрасить святковий стіл — молочне порося, замариноване за старовинним слов’янським рецептом, яке готується на рожні до хрусткої скоринки.

Головна фотографія: Чачаварня

Фото: Facebook Чачаварня, ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі, PLOV, Flamber, River Grill, М’ясна ресторація «Чорне Порося»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi