Страви на компанію в ресторанах Києва: гарний привід зібратись з друзями - PostEat

пошук

Страви на компанію в ресторанах Києва: гарний привід зібратись з друзями
12-07-2019 0 4064


Страви на компанію в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Зібратися з друзями на посиденьки в приємному атмосферному закладі — чудова ідея, особливо якщо разом поласувати смачними стравами. Щоб полегшити вибір частування, зверніть увагу на страви на компанію в ресторанах Києва — великі порції, цікаві поєднання, різноманітній вибір дозволять вам щоразу куштувати щось нове та цікаве.

Suluguni

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Музейний провулок, 10.

Бюджет: ₴₴. Салати (79–225 грн), гарячі страви (199–299 грн), мангал-меню (95–279 грн).

Страви: сет міні-хачапурі – 250 грн, хачапурі «Титанік» – 290 грн, сет холодних закусок – 890 грн, великий м’ясний сет – 1499 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні з вражаючим інтер’єром і автентичною кухнею. В інтер’єрі ресторану поєднуються сучасний і автентичний стилі: багато живої зелені, зручні меблі в поєднанні з етнічними елементами декору. У Suluguni представлені страви грузинської кухні, створені з дотриманням традицій грузинського гастрономічної спадщини. На компанію тут пропонують замовити сет міні-хачапурі, що складається з хачапурі по-аджарськи, по-мегрельськи, по-аджарськи з томатами і шпинатом та кубдарі.

Semifreddo Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кирпи, 5Б.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (182–274 грн), основні страви (252–395 грн), домашня паста та ризото (142–298 грн).

Страви: кастрюлька равіолі з ніжною яловичиною – 385 грн, запечене курча з пікантною скоринкою з картоплею – 485 грн, велике плато антипасті – 597 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, мережа ресторанів La Famiglia, спеціалітет в меню — пінца і десерт семіфредо, устриці, страви на грилі, домашня паста, страви на компанію, традиційна дров’яна піч, сніданки з 08:00 до 12:00, дегустаційні вечері, private dining, майстер-класи для дітей, жива музика, kids friendly.

Semifreddo Ristorante — елегантний ресторан сучасної італійської кухні. Кухня в ресторані відкрита, тому гості можуть насолоджуватися не лише смаком, а й процесом приготування улюблених страв. Спеціально для компаній в Semifreddo Ristorante пропонують кілька основних страв та закуски: кастрюльку равіолі з ніжною яловичиною і лісовими грибами в соусі пармезан, запечене курча з пікантною скоринкою з картоплею, а також велике плато антипасті з прошуто крудо, салямі, пармою, поркетою, італійськими сирами, оливками, брускетами та грісіні.

Пивная Дума

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгоманова, 31г; вул. Дмитрівська, 2; вул. Спаська, 5.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (80–390 грн), основні страви (165–980 грн), снеки (50–290 грн).

Страви: дошка української гастрономії – 260 грн, дошка гарячих закусок – 390 грн, асорті шашликів – 550 грн, великий шашлик – 600 грн, дошка фірмових ковбас – 780 грн, дошка гарячого м’яса – 98 грн.

Напої: світле – 50 грн /0,3 л, пшеничний бок – 70 грн /0,5 л, IPA – 130 грн/1 л.

Деталі: мережа пивних закладів, позиціонує себе як ресторан з пивоварнею, є повноцінне меню, класичні сорти пива за авторською рецептурою, раз на три місяці – ексклюзивні сезонні сорти пива, резерв столів, доставка, тераса, формат take away, ігрова кімната для дітей.

«Пивна Дума» — мережа пивних закладів Києва, де завжди готові пригостити свіжозвареним світлим, пшеничним або сезонним пивом. В закладах варять класичні сорти пива за авторською рецептурою під керівництвом пивовара Сергія Гойко. Меню «Пивних Дум» розроблено бренд-шефом ресторанів Олександром Нікітіним з урахуванням уподобань гостей і пивної тематики закладів — до пінного напою можна замовити американські стейки, снеки та ковбаски власного приготування. До «Пивної Думи» приходять великими компаніями, тому в меню є вибір страв для них, спробуйте новинку –дошку української гастрономії, яка складається зі свинячого підчеревка, буженини, холодця з півня, солінь та грінок.

Риба у вогні

Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (85–135 грн), «Вилов дня» (130–780 грн), салати (90–320 грн), десерти (95–150 грн).

Напої: Prosecco Frizzante — 600 грн/750 мл, Pinot Grigio Brut Rose — 500 грн/750 мл, Cava Er Miracle Brut Organic — 750 грн/750 мл.

Деталі: одеський рибний ресторан на старому Подолі. Вітрина зі свіжою рибою в центрі залу, з якої гості можуть обрати рибу на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.

Плануєте зустріч зі старими друзями та міркуєте де повечеряти ? Вам в нагоді завжди стане «Риба у Вогні» — камерний рибний ресторан на старому Подолі. Заклад спеціалізується на свіжій чорноморській та середземноморській рибі, в меню ви знайдете страви одеської, італійської та середземноморської кухонь. У «Риба у Вогні» вам запропонують відсвяткувати зустріч щедрим одеським застіллям і замовити страви на всіх «в стіл». Одразу вам принесуть одеські закуски — форшмак, паштет зі скумбрії і малосольну тюлечку з червоною цибулею. Потім на столі з’явиться велика тарілка чорноморської риби — кефаль, бичок, ставридку, барабульку, луфаря і саргана обсмажать до хрусту в кукурудзяному борошні за одеським рецептом і доповнять склянкою чорноморських креветок. До такого чорноморського розмаїття з виходом в півтора кілограми подадуть запечену картоплю. Такий бенкет на п’ять персон в ресторані обійдеться в 1868 гривень.

Любчик на Воздвиженці

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–169 грн), салати (89 грн), риба (99–349 грн), м’ясо (49–198 грн).

Страви: холодна рибна таріль – 99 грн, холодна м’ясна таріль – 169 грн, сирна таріль – 169 грн, таріль свіжих овочів та зелені – 99 грн.

Напої: Soave Il Selese I Stefanini – 100 грн/150 мл, Primitivo Feudi di San Gregorio – 110 грн/150 мл, Chenin Blanc The Grinder – 400 грн/750 мл.

Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, інтелігентний пивбар, страви одеської кухні, риба і морепродукти, свіжі раки, велика винна карта, класичні та авторські коктейлі, cork fee – 148 грн, літня тераса, зали для банкетів, внутрішній дворик, pets friendly, kids friendly, дитячий простір BabyRock.

«Любчик» — сімейний ресторан з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладу зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Інтер’єр задуманий таким чином, щоб відтворити атмосферу затишної і теплої одеської квартири. В основному меню пропонують великий вибір знайомих рибних і м’ясних страв за приємними цінами, які можна доповнити келихом українського, французького або італійського вина.

Public Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 1/2.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (95–295 грн), основні страви (98–355 грн), десерти (38–155 грн).

Страви: сет до пива – 550 грн, м’ясний сет – 998 грн.

Напої: хреновуха – 35 грн / 50 мл, «Май Тай» – 158 грн, «Негроні» – 138 грн.

Деталі: страви європейської та української кухні, бар, зручне розташування, страви на грилі, барне меню, сети для компаній, паркінг, тераса, кальян, резерв столів, жива музика, знижки, kids friendly, працює 24/7, всесезонна лаунж-тераса, панорамні вікна, колекція картин Зої Білецької, винна карта з демократичними цінами.

Public Cafe — ресторан європейської кухні на першому поверсі готелю «Дніпро». Заклад знаходиться в самому серці Києва і працює цілодобово. Тут ви можете послухати живу музику, насолодитися цікавими стравами і доповнити вечір смачними коктейлями. У закладі два меню зі стравами європейської та української кухні, до яких легко підібрати напій з змістовної барної карти. Для компаній пропонують два сети — сет до пива з класичними закусками та м’ясний сет з курячим філе та ошийком на грилі і карамелізованими свинячими реберцями.

Фото: Facebook Suluguni, Semifreddo Ristorante, Пивная Дума, Рыба в огне Киев, Любчик на Воздвиженці, Public Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi