Страви на мангалі та барбекю в ресторанах Києва: частина 2 - PostEat

пошук

Страви на мангалі та барбекю в ресторанах Києва: частина 2
23-04-2019 0 3674


Страви на мангалі та барбекю в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Раніше ми вже писали про те, де ви можете спробувати страви на мангалі та барбекю. Сьогодні знову розкажемо вам про те, де скуштувати найсмачніші шашлики, люля-кебаби, рибу на вогні та м’ясо BBQ! Збирайтеся веселою дружньою компанією та вирушайте в одну з дібраних нами локацій найближчих вихідних! Де шукати страви на мангалі та барбекю в ресторанах Києва, читайте в нашому матеріалі.

Караван

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 10.

Бюджет: ₴₴. Гарніри (60 — 120 грн), кебаби (176 — 380 грн), стейки (282 — 390 грн).

Страви: кебаб з баранини – 380 грн, каре новозеландського ягняти – 846 грн, курча на мангалі – 328 грн, дорадо, запечена у пергаменті з овочами і травами – 668 грн, курячий шашлик – 189 грн.

Напої: узвар – 72/ 132 грн, тархун з імбиром – 99 грн, еспресо – 66 грн, капучино – 71 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної кухні, халяльні продукти, ресторан халяль, бізнес-ланчі з 13:00 до 16:00 по буднях, сезонне меню, підходить для вегетаріанців, оновлений інтер’єр, страви на відкритому вогні, великий вибір алкоголю, кальян, паркінг, гриль робата, хліб власного приготування.

«Караван» – це легендарний заклад столиці! Ресторан близькосхідної кухні, де ви можете скуштувати автентичні страви узбекської, ліванської чи турецької кухонь. Заклад розташований на Кловському узвозі, має оновлений інтер’єр та власну парковку. Гордість ресторану — японський трирівневий робата-гриль, що дозволяє готувати м’ясо поетапно, за особливою технологією. Як результат – ваша страва має витончений смак. Рекомендуємо спробувати стейки, каре новозеландського ягняти, курча на мангалі або запечену у пергаменті дорадо з овочами і травами. Страви на мангалі також входять до складу бізнес-ланчів, які ви можете замовити в ресторані по буднях з 13:00 до 16:00.

VANO IVANO Telbin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Юрія Шумського, 3а.

Бюджет: ₴. Салати (85 – 129 грн), гарячі страви (95 – 295 грн), страви на вугіллі (45 – 195 грн).

Страви: шашлик зі свинини – 89 грн, каре баранини – 89 грн, люля-кебаб з курки – 98 грн, телячі ребра – 89 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, лате – 39 грн, кава по-грузинськи – 45 грн, чай з жасмином – 45 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, традиційні страви, мангал-меню, великий вибір алкоголю, домашні напої, живописний вид на озеро, альтанки біля води, кілька залів, підходить бля банкетів, резерв столів, тематичні заходи.

У ресторані VANO IVANO Telbin, що на березі озера Тельбін, ви знайдете меню страв на вугіллі. Спробуйте ароматні шашлики, люля-кебаби з різних видів м’яса і додайте до замовлення запечені овочі в якості гарніру! Також слід звернути увагу на карту напоїв – там представлені вина, міцний алкоголь та домашні напої.

«ВАТРА»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б.

Бюджет: ₴₴. Закуски (69 – 989 грн), страви на грилі (179 – 798 грн), десерти (39 – 89 грн).

Страви: соковита яловича грудинка BBQ – 158 грн, половина курчати BBQ – 158 грн, яловиче ребро BBQ – 158 грн, свинячі реберця BBQ – 158 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, лате – 59 грн, Apple Jack – 139 грн, Rusty Nail – 139 грн.

Деталі: український м’ясний ресторан, заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, винна карта, сети для компаній, стейки і лобстери, а також бургери і BBQ в меню, банкетні зали, cork fee, dogs friendly.

Ресторан «ВАТРА» пропонує гостям страви на грилі, а також BBQ. Страви BBQ вам подадуть із салатом з червоної капусти, малосолами та картоплею фрі. Замовляйте до страв улюблені вина чи коктейлі – так вечір пройде яскраво і весело.

Saperavi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 1в.

Бюджет: ₴₴. Салати та холодні закуски (130 – 790 грн), мангал-меню (120 – 1990 грн), десерти (40 – 330 грн).

Страви: люля-кебаб з індички – 215 грн, каре ягняти – 790 грн, стейк «Рібай» — 465 грн, печериці на мангалі – 120 грн, шашлик із свинячої шийки – 215 грн.

Напої: американо – 50 грн, капучино – 60 грн, ромашковий чай – 100 грн, глінтвейн білий – 180 грн.

Деталі: грузинська кухня, багата колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

В ресторані Saperavi вам запропонують мангал-меню, в якому представлені різноманітні страви грузинської кухні. Радимо скуштувати смачний люля-кебаб з індички, баранини чи яловичини, а також спробувати тутешні шашлики. Для великих компаній шеф-кухар запропонує м’ясну дошку з шашликами з різних видів м’яса з асорті зі свіжих овочів.

Sam’s Steak House

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 37.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (105 – 435 грн), основні страви(195 – 585 грн), десерти (55 – 185 грн).

Страви: Baby Back Ribs – 185 грн.

Напої: Fin Tonik – 99 грн, Old Fashioned – 175 грн, Aperol Spritz – 225 грн.

Деталі: ресторан входить до групи компаній «Мировая карта», акцент на стейках, в будні дні з 12:00 до 16:00 діє спеціальна ланч-пропозиція, американські стейки всесвітньо відомої фірми Creekstone Farms, колекція ексклюзивного односолодового віскі та енотека, резерв столів, ранкові страви.

Sam’s Steak House — перший ресторан в Україні, що в 1996 році впровадив вдосконалену технологію вологого дозрівання стейків. Також в ресторані є американські стейки всесвітньо відомої фірми Creekstone Farms. До стейків у закладі підібрали велику колекцію ексклюзивного односолодового віскі та енотеку з вин, що найкраще підходять до м’яса. Варто завітати!

Suluguni

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Музейний провулок, 10.

Бюджет: ₴₴. Салати (95 – 165 грн), перші страви (99 – 139 грн), десерти (45 – 129 грн).

Страви: шашлик з баранини – 289 грн, дорадо – 129 грн, сулугуні в лаваші на мангалі – 95 грн, шашлик із телятини – 279 грн, люля-кебаб із індички з сиром – 169 грн.

Напої: мацоні – 29 грн, лимонад «Манго-кінза» — 45 грн, апельсиновий фреш – 80 грн, еспресо – 35 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, жива музика.

В ресторані Suluguni на вас чекає мангал-меню! В ньому представлені шашлики, люля-кебаби, страви з риби та сиру сулугуні. Зверніть увагу, що ціни в меню вказані за вагу підготовленого до смаження продукту. Радимо вам також спробувати страви з розділу меню під назвою «Нова Грузія».

Фото: Facebook Караван, VANO IVANO Telbin, «ВАТРА», Saperavi, Sam’s Steak House, Suluguni

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi