Страви на мангалі в ресторанах Києва: де шукати м'ясо та рибу з димком - PostEat

пошук

Страви на мангалі в ресторанах Києва: де шукати м'ясо та рибу з димком
08-07-2020 0 2109


Страви на мангалі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Впевнені, що більшість наших читачів обожнюють страви на мангалі, адже вони смакують по-особливому — завдяки диму набувають пікантного аромату і залишаються ніжним та соковитим. Ми підібрали для вас кілька закладів Києва, де можна насолодитись соковитим м’ясом та ніжною рибою, професійно приготовленими на мангалі.

ШОТІ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Салати (149–269 грн), основні страви (179–399 грн), сири та десерти (49–299 грн).

Страви: філе сьомги на подушці з соусу кіндзмарі – 379 грн, люля-кебаб із баранини у лаваші – 269 грн, шашлик зі свинячого ошийка – 269 грн, каре телятини – 469 грн, каре баранини –659 грн, овочі гриль – 149 грн.

Напої: лимонад з червоного базиліку – 89 грн, домашній тархун – 89 грн, еспресо – 59 грн, капучино – 69 грн.

Деталі: ресторан високої грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь.

«ШОТІ» — заклад високої грузинської кухні, що належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських. Назва ресторану походить від назви грузинського хліба шоті. Такий хліб випікають у спеціальній кам’яній печі – саме така прикрашає одну із зал ресторану. Шеф-кухар готує автентичні страви, прикрашаючи їх авторськими штрихами, які гармонійно поєднуються з грузинськими винами з колекції «ШОТІ». На мангалі в ресторані готують філе сьомги, люля-кебаб із баранини, шашлик зі свинини, а також каре теляти та баранини.

Suluguni

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (129–279 грн), гарячі страви (130–315 грн), мангал-меню (113–295 грн).

Страви: люля-кебаб баранина – 189 грн, шашлик з телятини – 289 грн, каре баранини – 170 грн/100 г, шашлик курячий – 189 грн, каре телятини – 140 грн/100 г, шашлик баранина – 295 грн, шашлик зі свинини – 235 грн, шашлик із сома – 13 грн/100 г, дорадо – 139 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, літня тераса, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні з дивовижним інтер’єром і автентичною кухнею. В інтер’єрі ресторану поєднуються сучасний і автентичний стилі: багато живої зелені, зручні меблі в поєднанні з етнічними елементами декору. У Suluguni представлені страви грузинської кухні, створені з дотриманням традицій грузинської гастрономічної спадщини. Ви можете обрати столик на затишній терасі на даху в самому центрі міста та насолодитись м’ясними та рибними стравами з мангала.

Кафе-сироварня Мацоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴. Закуски (118–197 грн), гарячі страви (114–256 грн), страви на вугіллі (68–299 грн/100 г).

Страви: бараняча нога на мангалі – 149 грн/100 г, шашлик із баранини – 148 грн, /100 г, каре новозеландського ягняти – 299 грн, люля з баранини – 139 грн, шашлик з телятини – 118 грн/100 г, мцваді з телячої вирізки – 162 грн/100 г, шашлик з курячого стегна з томатами – 134 грн, стейк із лосося з двома соусами – 198 грн/100 г, скумбрія гриль – 82 грн/100 г, чалагач у пікантному маринаді – 98 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують в ресторані, чача та настоянки, доставка, тераса, резерв столів.

Кафе-сироварня «Мацоні» зустрічає гостей грузинським теплом та гостинністю, дружньою атмосферою. В меню ресторану представлені традиційні страви грузинської кухні, які вже можна скуштувати на літній терасі «Мацоні». На мангалі в ресторані готують різноманітні страви з м’яса та риби — шашлики, кебаби, мцваді, чалагч. Для компанії можна попередньо замовити запечену рульку в соусі з ананаса, овочів і томатів та баранячу ногу на мангалі.

Urban Grill meat&cider

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 25/12

Бюджет: ₴₴. Стартери (85–237 грн), бургери (189–199 грн), страви на грилі (45–899 грн).

Страви: сет з вогню – 899 грн, сет ковбасок – 489 грн, ребра копчені – 199 грн, шашлик з телятини – 199 грн, філе лосося – 289 грн, курячі ковбаски – 149 грн.

Напої: конопляний сидр – 58 грн/0,4 л, яблучний сидр – 58 грн/0,4 л, сидр диня – 39 грн/0,4 л, грушевий сидр – 37 грн/0,4 л.

Деталі: стейкхаус та сидрерія, знаходиться на Подолі, належить мережі закладів TL family, м’ясні страви за авторськими рецептами, гриль-меню, сніданки з 05:00 до 12:00, працює цілодобово, більше десятка видів сидру, барна карта, коктейльна карта, вино келихами, take away, резерв столів.

Urban Grill meat&cider — цілодобовий гриль-бар у самому серці Подолу. Ресторан розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. У меню Urban Grill meat&cider — стартери, бургери, а також фірмові ребра, до яких можна обрати напій з понад двох десятків видів сидру. Спробуйте сет з вогню — ребра, копчені ребра, шашлик зі свинини, половина ципи, лаваш з сулугуні, маринована цибуля, соуси шашличний, кисло-солодкий, кетчуп.

VANO IVANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський спуск, 7а; вул. Богдана Хмельницького, 32; вул. Саксаганського, 9; Броварський проспект, 41а; вул. Севастопольська, 11/27; вул. Райдужна, 8а; вул. Ревуцького, 4.

Бюджет: ₴₴. Салати (85–129 грн), гарячі страви (95–295 грн), страви на вугіллі (45–195 грн).

Страви: шашлик зі свинини – 99 грн, шашлик з телятини – 119 грн, шашлик з курки – 89 грн, люля-кебаб з курки – 109 грн, люля-кебаб з телятини – 139 грн, люля-кебаб з баранини – 159 грн, каре баранини – 109 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, лате – 39 грн, кава по-грузинськи – 45 грн, чай з жасмином – 45 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, традиційні страви, мангал-меню, великий вибір алкоголю, домашні напої, мальовничий вид на озеро, альтанки біля води, кілька залів, резерв столів.

VANO IVANO — сім’я грузинських ресторанів, яких в Києві вже налічується 7 закладів в різних районах міста. Автором ідеї є відомий грузинський актор Вано Янтбелідзе. Перший ресторан VANO IVANO відкрився на Кловському узвозі, зараз ресторани працюють в центрі, на Дарниці, біля озера на Позняках та на Райдужному масиві. У ресторанах мережі ви можете спробувати традиційні страви грузинської кухні, зокрема, страви на мангалі — шашлики, кебаби та овочі-гриль.

Ресторан QIRIM / Крим / Крым

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Шевченка, 1

Бюджет: ₴₴. Салати (65–110 грн), другі страви (55–650 грн), чебуречне меню (75–145 грн).

Страви: шашлик яловичий – 150/290 грн, шашлик курячий – 95/160 грн, кузу шиш – 190 грн, табах шашлику – 420/830 грн, люля-кебаб яловичина/баранина – 160 грн, урфа кебаб – 190 грн, адана кебаб – 190 грн, форель – 420 грн, скумбрія – 220 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан кримськотатарської кухні, знаходиться в центрі міста, мангал-меню, халяль, власна випічка, літня тераса, резерв столів.

Qirim — ресторан кримськотатарської кухні біля Майдану Незалежності, який відомий містянам з 2006 року. Восени 2019 року ресторан закрили та виставили на продаж, а на початку червня він відновив роботу. В меню страви від шеф-кухаря Тетяни Сарницької, чебуречне меню, страви на грилі — шашлики, кебаби, стейки, риба та овочі. Можна спробувати кузу шиш — шашлик з баранини з турецькими спеціями.

Фото: Facebook ШОТІ, Suluguni, Мацоні, Urban Grill meat&cider, VANO IVANO, QIRIM.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi