Страви на мангалі в ресторанах Києва: де шукати м'ясо та рибу з димком - PostEat

пошук

Страви на мангалі в ресторанах Києва: де шукати м'ясо та рибу з димком
08-07-2020 0 761


Страви на мангалі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Впевнені, що більшість наших читачів обожнюють страви на мангалі, адже вони смакують по-особливому — завдяки диму набувають пікантного аромату і залишаються ніжним та соковитим. Ми підібрали для вас кілька закладів Києва, де можна насолодитись соковитим м’ясом та ніжною рибою, професійно приготовленими на мангалі.

ШОТІ

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Салати (149–269 грн), основні страви (179–399 грн), сири та десерти (49–299 грн).

Страви: філе сьомги на подушці з соусу кіндзмарі – 379 грн, люля-кебаб із баранини у лаваші – 269 грн, шашлик зі свинячого ошийка – 269 грн, каре телятини – 469 грн, каре баранини –659 грн, овочі гриль – 149 грн.

Напої: лимонад з червоного базиліку – 89 грн, домашній тархун – 89 грн, еспресо – 59 грн, капучино – 69 грн.

Деталі: ресторан високої грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь.

«ШОТІ» — заклад високої грузинської кухні, що належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських. Назва ресторану походить від назви грузинського хліба шоті. Такий хліб випікають у спеціальній кам’яній печі – саме така прикрашає одну із зал ресторану. Шеф-кухар готує автентичні страви, прикрашаючи їх авторськими штрихами, які гармонійно поєднуються з грузинськими винами з колекції «ШОТІ». На мангалі в ресторані готують філе сьомги, люля-кебаб із баранини, шашлик зі свинини, а також каре теляти та баранини.

Suluguni

 

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (129–279 грн), гарячі страви (130–315 грн), мангал-меню (113–295 грн).

Страви: люля-кебаб баранина – 189 грн, шашлик з телятини – 289 грн, каре баранини – 170 грн/100 г, шашлик курячий – 189 грн, каре телятини – 140 грн/100 г, шашлик баранина – 295 грн, шашлик зі свинини – 235 грн, шашлик із сома – 13 грн/100 г, дорадо – 139 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, літня тераса, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні з дивовижним інтер’єром і автентичною кухнею. В інтер’єрі ресторану поєднуються сучасний і автентичний стилі: багато живої зелені, зручні меблі в поєднанні з етнічними елементами декору. У Suluguni представлені страви грузинської кухні, створені з дотриманням традицій грузинської гастрономічної спадщини. Ви можете обрати столик на затишній терасі на даху в самому центрі міста та насолодитись м’ясними та рибними стравами з мангала.

Кафе-сироварня Мацоні

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴. Закуски (118–197 грн), гарячі страви (114–256 грн), страви на вугіллі (68–299 грн/100 г).

Страви: бараняча нога на мангалі – 149 грн/100 г, шашлик із баранини – 148 грн, /100 г, каре новозеландського ягняти – 299 грн, люля з баранини – 139 грн, шашлик з телятини – 118 грн/100 г, мцваді з телячої вирізки – 162 грн/100 г, шашлик з курячого стегна з томатами – 134 грн, стейк із лосося з двома соусами – 198 грн/100 г, скумбрія гриль – 82 грн/100 г, чалагач у пікантному маринаді – 98 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують в ресторані, чача та настоянки, доставка, тераса, резерв столів.

Кафе-сироварня «Мацоні» зустрічає гостей грузинським теплом та гостинністю, дружньою атмосферою. В меню ресторану представлені традиційні страви грузинської кухні, які вже можна скуштувати на літній терасі «Мацоні». На мангалі в ресторані готують різноманітні страви з м’яса та риби — шашлики, кебаби, мцваді, чалагч. Для компанії можна попередньо замовити запечену рульку в соусі з ананаса, овочів і томатів та баранячу ногу на мангалі.

Urban Grill meat&cider

Де: вул. Хорива, 25/12

Бюджет: ₴₴. Стартери (85–237 грн), бургери (189–199 грн), страви на грилі (45–899 грн).

Страви: сет з вогню – 899 грн, сет ковбасок – 489 грн, ребра копчені – 199 грн, шашлик з телятини – 199 грн, філе лосося – 289 грн, курячі ковбаски – 149 грн.

Напої: конопляний сидр – 58 грн/0,4 л, яблучний сидр – 58 грн/0,4 л, сидр диня – 39 грн/0,4 л, грушевий сидр – 37 грн/0,4 л.

Деталі: стейкхаус та сидрерія, знаходиться на Подолі, належить мережі закладів TL family, м’ясні страви за авторськими рецептами, гриль-меню, сніданки з 05:00 до 12:00, працює цілодобово, більше десятка видів сидру, барна карта, коктейльна карта, вино келихами, take away, резерв столів.

Urban Grill meat&cider — цілодобовий гриль-бар у самому серці Подолу. Ресторан розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. У меню Urban Grill meat&cider — стартери, бургери, а також фірмові ребра, до яких можна обрати напій з понад двох десятків видів сидру. Спробуйте сет з вогню — ребра, копчені ребра, шашлик зі свинини, половина ципи, лаваш з сулугуні, маринована цибуля, соуси шашличний, кисло-солодкий, кетчуп.

VANO IVANO

Де: Кловський спуск, 7а; вул. Богдана Хмельницького, 32; вул. Саксаганського, 9; Броварський проспект, 41а; вул. Севастопольська, 11/27; вул. Райдужна, 8а; вул. Ревуцького, 4.

Бюджет: ₴₴. Салати (85–129 грн), гарячі страви (95–295 грн), страви на вугіллі (45–195 грн).

Страви: шашлик зі свинини – 99 грн, шашлик з телятини – 119 грн, шашлик з курки – 89 грн, люля-кебаб з курки – 109 грн, люля-кебаб з телятини – 139 грн, люля-кебаб з баранини – 159 грн, каре баранини – 109 грн.

Напої: еспресо – 30 грн, лате – 39 грн, кава по-грузинськи – 45 грн, чай з жасмином – 45 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, традиційні страви, мангал-меню, великий вибір алкоголю, домашні напої, мальовничий вид на озеро, альтанки біля води, кілька залів, резерв столів.

VANO IVANO — сім’я грузинських ресторанів, яких в Києві вже налічується 7 закладів в різних районах міста. Автором ідеї є відомий грузинський актор Вано Янтбелідзе. Перший ресторан VANO IVANO відкрився на Кловському узвозі, зараз ресторани працюють в центрі, на Дарниці, біля озера на Позняках та на Райдужному масиві. У ресторанах мережі ви можете спробувати традиційні страви грузинської кухні, зокрема, страви на мангалі — шашлики, кебаби та овочі-гриль.

Ресторан QIRIM / Крим / Крым

Де: провулок Шевченка, 1

Бюджет: ₴₴. Салати (65–110 грн), другі страви (55–650 грн), чебуречне меню (75–145 грн).

Страви: шашлик яловичий – 150/290 грн, шашлик курячий – 95/160 грн, кузу шиш – 190 грн, табах шашлику – 420/830 грн, люля-кебаб яловичина/баранина – 160 грн, урфа кебаб – 190 грн, адана кебаб – 190 грн, форель – 420 грн, скумбрія – 220 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан кримськотатарської кухні, знаходиться в центрі міста, мангал-меню, халяль, власна випічка, літня тераса, резерв столів.

Qirim — ресторан кримськотатарської кухні біля Майдану Незалежності, який відомий містянам з 2006 року. Восени 2019 року ресторан закрили та виставили на продаж, а на початку червня він відновив роботу. В меню страви від шеф-кухаря Тетяни Сарницької, чебуречне меню, страви на грилі — шашлики, кебаби, стейки, риба та овочі. Можна спробувати кузу шиш — шашлик з баранини з турецькими спеціями.

Фото: Facebook ШОТІ, Suluguni, Мацоні, Urban Grill meat&cider, VANO IVANO, QIRIM.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi