пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Страви на мангалі в Києві шукала редакція PostEat. Страви на мангалі обожнюють за пікантний аромат диму і ніжний та соковитий смак. У вересні ще можна вибратись на пікнік та посмажити м’ясо на вогні, а можна обрати затишний заклад та насолодитись соковитим м’ясом, професійно приготовленим на мангалі.
Де: вул. Хорива, 25/12
Бюджет: ₴₴.
Страви: ребра з вогню – 209 грн, стейк Ribeye – 327 грн, халумі на вуглях – 169 грн, бургер Blackberry – 219 грн, сидр від 59 грн.
Деталі: стейкхаус та сидрерія, знаходиться на Подолі, належить мережі закладів TL family, м’ясні страви за авторськими рецептами, гриль-меню, сніданки з 10:00 до 12:00, більше десятка видів сидру, барна карта, коктейльна карта, вино келихами, take away, резерв столів.
Urban Grill meat&cider — гриль-бар у самому серці Подолу. Заклад розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. Відкрита 3х метрова грильова зона з circle-гриль для приготування ребер. В меню великий асортимент страв з вогню: стейки, шашлики, ребра, овочі, халумі та лаваші, й нещодавно в Urban почали на мангалі готувати бургери, що додає їм аромат легкої димки вогнища. До страв вам підберуть найкращий сидр, якого більш ніж 40 видів.
Де: вул. Маршала Тимошенка, 29
Бюджет: ₴₴.
Страви: шашлик з курки по-кахетинськи – 195 грн, люля-кебаб з телятини – 295 грн, шашлик зі свинячого ошийка у класичному маринаді – 295 грн, шашлик з телятини – 397 грн, люля-кебаб з курки – 195 грн, курча в східному маринаді на мангалі – 395 грн.
Деталі: м’ясний ресторан на Оболоні, лаконічний інтер’єр з оригінальними деталями, страви на мангалі, стейки, всесезонна тераса, великі винна і барна карти, сезонне меню, караоке, резерв столів, парковка.
М’ясний ресторан Perets зустрічає затишною атмосферою і пропонує відмінний вибір м’ясних страв. Основний тон меню ресторану Perets задає м’ясо, страви з якого представлені «в чистому вигляді» — класичні стейки, м’ясо з дров’яної печі або на мангалі, а також різноманіття м’ясних страв з соусами і гарнірами, які вигідно підкреслюють смакові нюанси страв. На мангалі в ресторані готують шашлик з курки, з телятини та зі свинини, люля-кебаб з курки та з телятини, а також курча в східному маринаді.
Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б
Бюджет: ₴₴.
Страви: стейк із оленини з перцевим соусом – 459 грн, куряча грудка з ромен-гриль i сирним соусом – 195 грн, стейк з тунця з молодою картоплею – 289 грн, пеппер стейк з перцевим соусом – 469 грн, Рібай Абердін Ангус — 895 грн.
Деталі: український м’ясний ресторан, заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, винна карта, сети для компаній, стейки, бургери і BBQ, банкетні зали, cork fee, dogs friendly.
«ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав гастрономію і містику, старовинні рецептури і сучасні технології. Оскільки «ВАТРА» це вогнище, тут є камін, а в меню – безліч страв на грилі. Автентичні рецепти, унікальні продукти регіону і атмосфера, просочена містикою карпатських лісів — це все про «ВАТРУ». В ресторані використовуються сучасні технології обробки м’яса — є власна коптильня і спеціальні камери для сухого визрівання м’яса. На грилі готують м’ясні стейки та з тунця, ковбаски, лосося та креветки.
Де: Русанівська набережна, 10
Бюджет: ₴₴.
Страви: шашлик телятина – 179 грн/100 г, люля-кебаб з баранини – 198 грн, шашлик зі свинини – 127 грн/100 г, каре телятини – 188 грн/100 г, курча у томатно-медовій глазурі – 357 грн, асорті на мангалі для компанії – 2450 грн.
Деталі: ресторан кавказької кухні, знаходиться на Русанівці, затишний інтер’єр, страви на мангалі, дитяча кімната, винна карта, дитяче меню, чача власного виробництва, резерв столів.
«Чачаварня» — ресторан кавказької кухні на Русанівці. В ресторані затишний інтер’єр з цікавим оформленням, всього заклад може прийняти 190 гостей. Для найменших відвідувачів облаштована дитяча кімната. Шеф-кухар закладу зібрав в меню найкращі страви кавказької кухні. Скуштувати в закладі чи замовити із собою можна кілька видів шашлику, люля-кебаби з різного м’яса, шашлик із сома, а також двокілограмове асорті на мангалі для компанії.
Де: Русанівська набережна, 7
Бюджет: ₴₴.
Страви: молочна телятина на кістці – 155 грн/100 г, філе молодого теляти – 185 грн/100 г, куряче філе з соусом песто та унагі – 178 грн, шашлик з курки – 178 грн, шашлик зі свинячого ошийка – 275 грн, бакинський кебаб з ягнятини – 325 грн.
Деталі: м’ясний ресторан у парку, два поверхи, стильний інтер’єр, страви на мангалі та в хоспері, устричне і сезонне меню, дві літні тераси, банкетні пропозиції, дитяче меню, дитячий майданчик, резерв столів.
«Смородина» — затишний м’ясний ресторан у Русанівському парку. Стильний світлий інтер’єр двоповерхової будівлі з великими панорамними вікнами доповнений дизайнерськими люстрами з ложок і чайних чашок і відкритою кухнею. На другому поверсі знаходиться затишна тераса, з якої можна милуватись парковою зоною. В меню закладу вдало поєднані страви різних кухонь світу, з яких можна обрати щось улюблене чи познайомитись із новими смаками.
Де: вул. Борова, 16/38 (Парк Партизанської Слави)
Бюджет: ₴₴.
Страви: шашлик зі свинини – 329 грн, шашлик з телятини – 404 грн, шашлик з курячого стегна – 235 грн, ребра у соусі барбекю – 261 грн, люля-кебаб з курки – 194 грн, люля-кебаб з баранини – 249 грн, м’ясний сет на 4-х/6-х – 1004/1259 грн.
Деталі: кафе-тераса, знаходиться у паркових зонах, страви з мангалу, дитяче меню, коктейлі, вино келихами.
Кафе-тераса Forest Cafe у Парку Партизанської Слави на лівому березі столиці. Затишна тераса біля озера серед лісових пейзажів ідеально підходить для зустрічей з друзями, романтичних вечорів з коханою людиною та навіть для святкових урочистостей. В меню є все, що смакує на свіжому повітрі: страви з мангалу, м’ясні делікатеси, чебуреки з різними начинками, пікантні хачапурі, літні перші страви, легкі салати, улюблені десерти, великий асортимент винної карти та освіжаючих напоїв.
Фото: Facebook Urban Grill meat&cider, Perets, ВАТРА, Чачаварня, Смородина, Forest Cafe.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi