Страви в тандирі в ресторанах Києва та заміських закладах: де шукати? - PostEat

пошук

Страви в тандирі в ресторанах Києва та заміських закладах: де шукати?
05-09-2019 0 768


Страви в тандирі в ресторанах Києва та заміських закладах шукала редакція PostEat. Раніше ми розповідали вам про тандир та його особливості, а також про страви в тандирі у цьому матеріалі. Сьогодні повернемося до теми та розповімо, де куштувати соковите м’ясо, рибу, овочі та хліб у тандирі. Не забувайте поєднувати обрані страви з напоями: наприклад, до м’яса, приготованого в тандирі, варто обрати вино з упевненими танінами. Де шукати страви в тандирі в ресторанах Києва та заміських закладах, читайте у нашому матеріалі.

Ресторан «Тандыр»

Де: вул. Київська, 11д, м Козин.

Бюджет: ₴₴. Салати (159–495 грн), основні страви (169–568 грн), гарніри (75–275 грн).

Страви: ягня, запечене в тандирі (страва п’ятниці) – 1890 грн, соковите курча в тандирі – 149 грн, картопля в тандирі запечена з салом і кавказькими прянощами – 87 грн, овочі в тандирі – 185 грн.

Напої: Cosmopolitan – 169 грн, Negroni – 185 грн, Hiroshima – 189 грн, Strawberry Milk Shake – 95 грн.

Деталі: заміський ресторан, піч тандир на критій терасі, охолоджене преміальне м’ясо з Америки, винна кімната, більше 150 видів вина з усього світу за цінами бутика, сирна кімната з сирами власного виробництва, ігрова кімната-кухня, дитячий майданчик і постійні розваги для дітей, тераса.

Ресторан «Тандыр» — це історія про безмежну любов до м’яса. Тут готують різноманітні стейки, м’ясо на грилі та у тандирі. Радимо спробувати соковите курча в тандирі з овочевим гарніром або приїхати до закладу в п’ятницю всією родиною та скуштувати ягня, запечене в тандирі, доповнивши його печеною картоплею. Крім того, варто спробувати сири власного виробництва у сирній кімнаті. Сири найкраще куштувати у парі з винами — у ресторані «Тандыр» представлені кращі вина світу за ціною магазинної полиці.

Мансарда Кафе

Де: вул. Вишгородська, 49.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (99-208 грн), тандир (68-545 грн), десерти (35-225 грн).

Страви: шашлик із курячих стегон – 85 грн, шашлик з яловичини – 158 грн, кебаб з баранини – 225 грн, шашлик із овочів – 125 грн, шашлик зі свинини – 102 грн.

Напої: мохіто – 148 грн, Б-52 – 89 грн, капучино – 38 грн, апельсиновий фреш – 84 грн.

Деталі: флагманський ресторан шефа Романа Євтуха, авторські страви, тандир, дитяча кімната, кілька зал, літні альтанки, жива музика, kids friendly, формат take away, підходить для банкетів, сезонне меню.

Флагманський ресторан шефа Романа Євтуха «Мансарда Кафе» запрошує гостей спробувати соковитий шашлик з різних видів м’яса, а також кебаб, рибу та ароматні овочі, приготовані у тандирі. До обраних страв вам запропонують змістовну карту вин, також ви можете замовити різноманітні класичні коктейлі. У закладі проводять кінопокази — приходьте з коханою людиною смакувати страви та дивитись улюблені фільми у затишній атмосфері.

Веранда на Днепре

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (165–1200 грн), авторські гарячі страви (95–2500 грн), десерти (35–1500 грн).

Страва: каре молодого теляти – 165 грн, каре новозеландського ягняти – 385 грн, куряче філе – 95 грн, тандирна перепічка – 70 грн, вирізка оленя – 415 грн.

Напої: Belini — 250 грн, Fiero — 225 грн, Hugo — 250 грн, Starline — 190 грн.

Деталі: розташований в історичному центрі Києва в Наводницькому парку, триповерховий ресторан на воді, мальовничий вид на Дніпро, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

Стильна та витончена «Веранда на Днепре» вражає гостей красою інтер’єру, смаком страв та затишністю атмосфери. Тут можна влаштувати незабутню вечірку, сімейну вечерю чи романтичне побачення — кожна з подій пройде на високому рівні. Завітайте до ресторану, щоб спробувати ароматні страви у тандирі. Зокрема .радимо скуштувати вирізку оленя або ніжне каре новозеландського ягняти. Обидві страви не завадить доповнити напоями — у «Веранде на Днепре» вам запропонують карту яскравих коктейлів або витончених вин.

Курені

Де: вул. Паркова дорога, 4.

Бюджет: ₴₴. Вареники (95–140 грн), гарячі страви (135–600 грн), десерти (40–135 грн).

Страви: дорадо з тандиру – 320 грн, стейк із лосося – 370 грн, телятина на кісточці – 370 грн, шашлик курячий – 185 грн, курячі крильця – 135 грн, реберця ягняти – 670 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі. Деталі: позиціонує себе як заміський ресторан в центрі міста, українська, європейська, грузинська кухня, мангал-меню, тандир-меню, дитячий майданчик, відкритий мангал, вид на Київ, панорамна зимова зала, VIP-зала, велика винна карта, резерв столів, доставка, формат take away, kids friendly.

Ресторан «Курені» — це легендарний заміський ресторан в центрі міста! Сюди приходять, щоб сховатися від шуму міста та відпочити всією родиною, куштуючи смачні страви української та грузинської кухні. Поки батьки дегустують страви, малеча може розважитися з нянею. Радимо замовити ароматну дорадо з тандиру, доповнивши рибу білими винами, або замовити реберця ягняти й поєднати їх з гостим соусом та овочевим гарніром. Буде смачно!

Genatsvale&Hinkali

Де: вул. Драгоманова, 17.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (59-235 грн), страви в тандирі (73-755 грн), десерти (39-67 грн).

Страви: каре баранчика – 103 грн/ 100 г, шашлик з курки – 79 грн/ 100 г, свинячі реберця – 73 грн/ 100 г, люля-кебаб із курки з сиром сулугуні – 129 грн/ 100 г.

Напої: натахтарі – 48 грн, мацоні – 35 грн, айран – 27 грн.

Деталі: двоповерховий заклад, винна карта, страви на компанію, грузинські традиційні напої, хліб і хачапурі власного приготування, бастурма власного виробництва, майстер-класи для дітей.

Genatsvale & Hinkali — це двоповерховий заклад для всієї родини. Однією з особливостей ресторану є напіввідкрита кухня. Тут в тандирі готують м’ясні страви — шашлики, люля-кебаб, реберця і каре ягняти. Для дітей тут проводять різні кулінарні майстер-класи — нудьгувати маленьким гостям точно не доведеться.

Forrest Club

Де: пр-т Мінський, 20а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–324 грн), гарячі закуски (195–378 грн), м’ясо на вугіллі (116–388 грн).

Страви: кебаб з яловичини з пармезаном і сулугуні – 272 грн, телятина з лісовими шишками – 388 грн, кебаб з баранини – 262 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан з власним озером, банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, поради сомельє при ресторані, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

У ресторані Forrest Club готують м’ясо та рибу на грилі та у тандирі. Спробуйте соковиту телятину з лісовими шишками чи кебаби, а червоне вино з упевненими сильними танінами (наприклад, сапераві) допоможе розкрити смак вашої страви. Не чекайте на особливий привід, приїжджайте та смакуйте вже сьогодні!

Головна фотографія: Курені

Фото: Facebook Ресторан Тандыр, Мансарда Кафе, Веранда на Днепре, Курені, Genatsvale&Hinkali, Forrest Club 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi