Страви з грибами в закладах Києва: де шукати? - PostEat

пошук

Страви з грибами в закладах Києва: де шукати?
12-09-2019 0 1685


Страви з грибами в закладах Києва шукала редакція PostEat. Гриби — це смачний продукт, хоча їхні поживні властивості дуже малі. Здебільшого гриби цінують за ароматичні властивості та специфічний смак. Деякі гриби використовують для отримання вітамінів, антибіотиків тощо. Зображення грибів, які поїдали при ритуальних обрядах, знайдені на стінах храмів народів майя та у вигляді ритуальних статуеток, що належать до першого тисячоліття нашої ери.

Делікатесом вважається гриб трюфель, котрий ще зазивають «земляне серце». Найбільше цінуються перигорський, італійський та зимовий трюфель. В Україні одним з найпопулярніших грибів вважається білий гриб.

Де шукати страви з грибами в закладах Києва, читайте у нашому матеріалі. Нагадаємо: у цьому матеріалі ми розповідали вам, які страви можна приготувати з ваших улюблених грибів.

Руккола

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т В. Маяковського, 43/2; вул. Будівельників, 40; вул. Хрещатик, 24; вул. Велика Васильківська, 57/3; вул. Гната Юри, 13; інші адреси.

Бюджет: ₴₴. Салати (95–179 грн), піца (105–265 грн), основні страви (149–278 грн), десерти (39–98 грн).

Страви: піца з білими грибами, гливами, печерицями та копченою куркою – 239 грн, салат зі смаженими печерицями, пармою та сиром моцарела – 159 грн, смажена картопля з білими грибами, гливами та лисичками зі сметанним соусом – 99 грн, трюфельне ризото з білими грибами, гливами та шиїтаке – 159 грн.

Напої: еспресо – 28 грн, лимонад манго – 35 грн, фірмовий лимончело – 34 грн/50 мл, «Негроні» – 145 грн.

Деталі: мережа сімейних кафе італійської кухні, належить до мережі ресторанів TARANTINO family, сніданки, страви на грилі, авторські сири, літня тераса, дитяча кімната і меню, винна карта, резерв столів, доставка.

Мережа італійських кафе для друзів «Руккола» увібрала в себе кращі кулінарні традиції Італії! В ресторанах готують сицилійську піцу, домашню пасту, страви на грилі. Також тут пригощають сирами з власної сироварні, які найкраще смакують з винами з різних куточків Італії. Радимо звернути особливу увагу на нове сезонне меню Menu di Funghi. У ньому представлені страви з різноманітними видами грибів, а також сезонні хіти закладу, що найбільш подобаються гостям. Піца з білими грибами, гливами, печерицями та копченою куркою, трюфельне ризото чи хрусткі брускети? Обирати вам!

ПТАХА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ігорівська, 5.

Бюджет: ₴₴. Закуски (105–195 грн), салати (98–155 грн), основні страви (155–860 грн).

Страви: азійська вегетаріанська локшина з печерицями та овочами – 115 грн, паста з лисичками та копченою куркою – 120 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 75 грн, фільтр-кава – 45 грн, чорний чай – 60 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, страви з птиці, сніданки з 08:00 до 16:00, свіжа паста, хліб та печиво власної випічки, соуси власного виробництва, крафтове пиво, літній майданчик, авторська коктейльна карта, лаконічна винна карта.

«ПТАХА» — м’ясний ресторан на Подолі. Тут ви можете спробувати страви від Євгена Вишневського — співзасновника київського ресторану-мітерії «В ребро». У ресторані саме проходить фестиваль pasta fresca, коли на усі запропоновані пасти зі спеціального меню є фіксована ціна (120 грн). Серед них ви знайдете пасту з лисичками та копченою куркою, доповнену ніжним вершковим соусом. Звучить смачно!

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 8.

Бюджет: ₴₴. Піца (40-170 грн), паста і ризото (88-160 грн), десерти (40-165 грн).

Страви: крем-суп з лісових грибів – 65 грн, шпинатна паста з грибами та трюфельною олією – 108 грн, паста з качкою, грибами ерінгами та в’яленими томатами – 160 грн.

Напої: апельсиновий лимонад – 40 грн, яблучний фреш – 52 грн, мохіто – 50 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, винотека, літня тераса, резерв столів.

«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. У закладі ввели спеціальне меню зі стравами із сезонних осінніх продуктів: поласувати можна не лише пастою та супом з грибами, але й стравами з інжиром та грушею. Завітайте до закладу на сімейну вечерю та скуштуйте новинки із сезонного меню вже сьогодні.

ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (168–292 грн), основні страви (186–690 грн), десерти (118–175 грн).

Страви: качка фарширована баношем та білими грибами – 920 грн, солоні білі гриби з маринованою цибулею – 192 грн, салат зі смаженими лисичками, запеченими кабачками, помідорами чері та кедровими горіхами – 178 грн, борщ з лісовими грибами на буряковому квасі з чорносливом – 148 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, 7 видів сала і 5 видів борщу, прогулянки по річці в теплу пору року, власна коптильня, гастрономічна крамниця, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.

«ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» — це втілення справжньої української гостинності й смаку! Гостям тут подають смачні страви української кухні, а також цікаві вина та інші напої. До закладу можна приїхати усією родиною – поки дорослі дегустуватимуть страви з грибами та іншими сезонними продуктами, діти можуть відвідати цікаві майстер-класи (зокрема кулінарні).

Бездельники

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 38

Бюджет: ₴₴. Закуски (115–250 грн), пітака (155 грн), десерти (50–149 грн).

Страви: яйце пашот з амарантом, пармезаном та грибним рагу – 145 грн, рамен з грибами шиїтаке – 135/149/195 грн, салат з куркою гриль, незвичайним омлетом та запеченими гливами – 125 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, раф – 65 грн, лате – 65 грн, коктейль «Флинт» — 185 грн.

Деталі: концептуальний бар, працює цілодобово, пітака-меню, сучасний інтер’єр, формат take away, коктейльна карта, dj-сети, тематичні вечірки, сніданки у будні з 08:00 до 12:00, бранчі по вихідних з 08:00 до 17:00.

«Бездельники» чекають на своїх гостей у будь-який час доби, адже заклад працює цілодобово. Тут ви можете спробувати авторські коктейлі, а також різноманітні страви до них. У закладі подають сніданки та бранчі, а також є окреме пітака-меню. Якщо ви потрапили до закладу зранку, радимо скуштувати яйце пашот з амарантом, пармезаном та грибним рагу, а якщо у планах смачний обід, приходьте на рамен з грибами шиїтаке.


Guramma Italiana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровський узвіз, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і холодні закуски (140–720 грн), страви з риби і морепродуктів (180–700 грн), десерти (70–255 грн).

Страви: трюфельна піца з білими грибами – 550 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, входить до ресторанного холдингу Bulldozer Group, панорамний вид, стильний інтер’єр, вітрина з морепродуктами, дров’яна піч, продукти з Італії, винна кімната, дитячі майстер-класи з приготування піци щонеділі, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00.

Guramma Italiana — вишуканий ресторан італійської кухні на схилах Дніпра. Шеф-кухарем закладу є Віктор Тимчишин. З-поміж представлених у меню страв любителям грибів слід звернути особливу увагу на трюфельну піцу з білими грибами. До цієї піци можна замовити ваше улюблене вино та провести вечір у затишній атмосфері, насолоджуючись красою Дніпра.

Facebook Руккола, ПТАХА, Trattoria No 5/ Тратторія 5, ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі, Бездельники, Guramma Italiana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi