Страви з качки в ресторанах Києва: де шукати? - PostEat

пошук

Страви з качки в ресторанах Києва: де шукати?
02-08-2019 0 7741


Страви з качки в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Існує версія, що розведення домашніх качок почалося близько 5000 років тому в Месопотамії. У м’ясі качки багато кровоносних судин, а м’язові волокна більш жорсткі, ніж, в м’ясі курки, але при цьому качатина досить жирна. Крім жирних кислот, качатина містить велику кількість різноманітних вітамінів і мінералів: вітаміни А, Е, К, всі вітаміни групи В. Які страви з качки в ресторанах Києва можна скуштувати, читайте в нашому огляді.

BAO • Modern Chinese Cuisine          

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14.

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99–765 грн), страви з м’яса (289–1789 грн), риба та морепродукти (297–1927 грн), десерти (75–259 грн).

Страви: зелений салат з качкою та апельсиновим дресінгом – 297 грн, ксяо лонг бао з качкою – 229 грн, спрінг-рол з качкою – 209 грн, качка в китайському стилі з соусом марміт – 449 грн, качка по-пекінськи ціла – 1497 грн, качка по-пекінськи половина – 907 грн.

Напої: BAO Spritz – 290 грн, Opium Wars – 270 грн, Summer Sky – 250 грн, Old Gods – 280 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — це сучасна китайська кухня, де гостям пропонують скуштувати екзотичні страви Сходу – від закусок до основних страв. У меню представлений великий вибір страв з риби і морепродуктів. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних залів панорамними вікнами. У BAO • Modern Chinese Cuisine представлено безліч страв з м’ясом качки — від закусок до основних страв. З качкою в ресторані готують дім-сами, салат, спрінг-рол, проте зірка меню — качка по-пекінськи, яку можна замовити цілу або половину.

Утиные истории        

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 4.

Бюджет: ₴₴. Основні страви (79–119 грн), безалкогольні напої (25–50 грн).

Страви: шаурма Doner Duck – 119 грн, шаурма Spicy Doner – 119 грн, шаурма Louis Doner – 119 грн, шаурма Truffle Doner – 119 грн, бургер Cheese Duck – 119 грн, тайський суп з качкою – 99 грн, окрошка з качкою – 79 грн, спрінг-рол з качкою – 99 грн, бао з качкою – 119 грн.

Напої: чай – 35 грн, лате – 40 грн, пепсі – 34 грн, лимонад – 49 грн.

Деталі: моноформатний заклад, всі страви з качки, ідеолог – Валерій Созановський, доставка, формат take away.

У моноформатному закладі «Утиные истории» усі страви готують з качки. В меню – бургер, шаурма, том ям, спрінг-рол і салат з качкою. Заклад працює в основному в форматі take away, то му посадкових місць тут небагато. Для любителів шаурми тут приготують Doner Duck з м’ясом качки. Якщо вам подобається гостра їжа, зверніть увагу на гостру шаурму Spicy Doner. Заклад також пропонує доставку, яку можна оформити через чат-бота в фейсбуці.

Meiwei

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 23; Русанівський бульвар, 1а; Новокостянтинівська, 4а; площа Спортивна, 1а, ТРЦ Gulliver, 5 поверх.

Бюджет: ₴₴. Рис (109-175 грн), локшина (109-139 грн), супи (99-189 грн), салати (59-139 грн), десерти (45-75 грн).

Страви: бао-бургер з качкою BBQ – 95 грн/195 г, рамен з качкою BBQ – 139 грн/450 г, салат з качкою BBQ та сливовим соусом – 119 грн/140 г.

Напої: лимонад базиліковий, чай імбирний, грейпфрутовий тонік – 37 грн/330 мл, фреш (апельсиновий/грейпфрутовий/морквяний/яблучний) – 79 грн/330 мл.

Деталі: паназійська кухня; замовлення через чат-боти у Facebook, Telegram та Viber, а також через сайт; вегетаріанські страви; доставка Glovo, Uber Eats.

Meiwei — мережа ресторанів швидкої та смачної паназійської кухні. В меню закладу ви знайдете страви тайської, китайської, японської, корейської кухонь. Варто спробувати супи, а також локшину, рис, бао-бургери, баоцзи, дім сами, спрінг роли, салати. Щодо страв з качкою, то тут вона присутня у форматі BBQ в таких стравах, як бао-бургер на основі парової булочки бань бао, салат з качкою, селерою та грейпфрутом, а також у рамені. Нагадуємо, ресторан запустив мобільного чат-бота для тих, хто хоче поласувати улюбленими стравами, не виходячи з дому. З його допомогою можна замовити їжу просто зі смартфона, використовуючи звичний месенджер — Facebook, Viber або Telegram. Обрані страви завжди можна взяти з собою. По буднях в Meiwei пропонують бізнес-ланчі, які також доставляють гостям через Glovo і Uber Eats.

Spicy NoSpicy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114.

Бюджет: ₴₴₴. Супи (127–279 грн), салати (175–269 грн), сіфуд (199–450 грн), десерти (65–95 грн).

Страви: бургер Made in China – 165 грн.

Напої: мескаль з кордіалом з копченого чаю – 160 грн, коктейль Fuji – 175 грн, коктейль Spicy Punch – 185 грн.

Деталі: паназійська кухня, шеф-кухар Юрій Приємський, шеф-бартендер Олександр Литвинов, авторські страви, стильний інтер’єр, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні в центрі столиці. Назва Spicy NoSpicy народилась з найпопулярнішого питання в азійських ресторанах — «гостре чи не гостре?». В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії. Неповторні кулінарні шедеври від шеф-кухаря Юрія Приємського гармонійно поєднуються з авторськими коктейлями від шеф-бартендера Олександра Литвинова. З качкою в Spicy NoSpicy готують бургер по-японськи, додаючи до булочки бао, крім птиці, кімчі, огірок та японський майонез.

Duck, Please   

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 83

Бюджет: ₴₴. Салати (69–106 грн), гарячі закуски та основні страви (89–235 грн), локшина та рис (30–138 грн).

Страви: качка по-пекінськи (порція/половина/ціла) – 185 грн/490 грн/890 грн, качка по-шанхайськи (порція/половина/ціла) – 185 грн/490 грн/890 грн, качка джанбао – 138 грн, яєчна локшина з качкою по-пекінськи – 120 грн,

Напої: сидр – 39 грн/0,5 л, червоний чай «Дянь Хун» – 84 грн/400 мл, еспресо – 35 грн.

Деталі: ресторан китайської кухні, знаходиться в центральній частині міста, сучасний концептуальний інтер’єр, фірмова страва – качка по-пекінськи, китайські преміум-чаї, гостроту страв можна регулювати.

Duck, Please — новий ресторан автентичної китайської кухні. Заклад позиціонує себе як ресторан, де готують найкращу в Києві качку по-пекінськи — саме ця страва покладена в основу меню. Зокрема, тут подають качку по-пекінськи та по-шанхайськи у трьох варіантах — стандартна порція, половинка качки, ціла качка. Ще однією фірмовою стравою у меню є курка по-шанхайськи. Окрім цього, в Duck, Please готують різноманітні салати, супи, локшину, рис, гарячі закуски, а також десерти та млинці.

Здоровий Глузд

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 68/21.

Бюджет: ₴₴. Салати і закуски (80–185 грн), м’ясо (185–575 грн), десерти (80–105 грн).

Страви: качка з винним ризото та грушою – 205 грн, бургер з качкою – 160 грн.

Напої: глінтвейн – 80 грн, какао – 65 грн, еспресо – 45 грн, чорний чай – 55 грн.

Деталі: мітерія (ресторан м’ясної гастрономії), страви з локальних продуктів, страви в хоспері, винна карта, формат take away, тераса, резерв столів, паркінг, комунальний стіл.

«Здоровий Глузд» — ресторан-мітерія, де керуються раціональним підходом до гастрономії. Гастрономічною візитівкою ресторану є м’ясо, приготоване на деревному вугіллі в хоспері. Крім стейків з українського фермерського м’яса сухого дозрівання, в закладі готують ситні бургери, один з яких роблять з качкою. Також качку в «Здоровому Глузді» подають з винним ризото та грушою.

Фото: Facebook BAO • Modern Chinese Cuisine, Утиные истории, Meiwei, Spicy NoSpicy, Duck, Please, Здоровий Глузд

Головна фотографія (колаж): Duck, PleaseMeiweiУтиные истории 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi