Страви з качкою: смачні пропозиції від 6 ресторанів Києва - PostEat

пошук

Страви з качкою: смачні пропозиції від 6 ресторанів Києва
21-03-2024 0 2581


Страви з качкою у закладах Києва шукала редакція PostEat. Є багато способів приготування страв із качки — цього птаха смачно запікати цілим в духовці, начинивши тушку яблуками або чорносливом, грилювати або обсмажувати на сковороді з пряними травами та часником. У процесі приготування м’ясо качки вимагає особливої уваги: щоб воно не вийшло сухим і жорстким, його слід поливати качиним жиром та не перетримувати тушку на вогні. Сьогодні розповідаємо, які страви з качкою у закладах Києва ви можете обрати для вечері.

Товста Качка | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Прорізна, 15А

Години роботи: щодня з 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 154 грн, основі страви від 346 грн, десерти від 70 грн.

Дещо з меню: паштет з качки з обліпиховим мармеладом – 186 грн, ковбаски з качки з журавлиною та чорносливом – 98 грн/100 г, качка з печі з копченим мандарином в глазурі з ягідного квасу – 122 грн/100 г, крученик з яловичини у глазурі із трюфельного квасу та качиною печінкою – 472 грн, борщ з качкою, салом та грінками із чорного хліба – 208 грн, котлета по-київськи з качки – 332 грн.

Деталі: «Товста качка» – це заклад у центрі Києва в форматі «сімейний ресторан в етно-стилі». Відкрив ресторан один з найкращих шеф-кухарів та рестораторів України, президент Асоціації шеф-кухарів України, Ігор Брагін разом із сім’єю та друзями. Меню закладу засноване на традиційних українських стравах, які набувають нового життя та смаку разом із сучасними методами кулінарії.

«Товста качка» – це перезавантаження української кухні, ресторан представляє гостям авторські та унікальні страви і переосмислені рецепти. Збереження класичних національних страв в меню є хай і маленьким, але внеском у розвиток української традиційної кухні. Ресторан націлений на підтримку України та українського виробника. Саме тому співпрацює з українськими виноробнями та сироварнями.

В меню ви знайдете великий вибір страв з качкою: качка з печі в глазурі з ягідного квасу та копченим мандарином, ковбаски з качки iз чорносливом, паштет з качки з обліпиховим мармеладом, качина печеня з гливами, борщ з качкою, крученик з яловичини у глазурі із трюфельного квасу та качиною печінкою, качина грудка з карамельною морквою, навіть котлета по-київськи з качки.

Сasa Lora | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Володимира Івасюка, 6, корп. 7

Години роботи: щодня 09:00 — 22:00

Бюджет: салати від 180 грн, основі страви від 310 грн, десерти від 140 грн.

Дещо з меню: салат-мікс з качиною печінкою, буратою та спаржевою квасолею – 280 грн, мікс салатів з качкою і фенхелем – 280 грн, карпачо з качки і фуа-гра – 450 грн, качине філе з ерінгами та гливами – 310 грн, паста з качкою, грибами ерінгами та в’яленими томатами – 280 грн.

Деталі: Casa Lorа — дім-ресторан нової італійської кухні та винний бар на Оболоні. Інтер’єр в ресторані тематичний у затишному стилі будинку з кімнатами та цікавим декором. меню закладу антипасті та салати, піца, паста та ризото, страви з м’яса та риби і десерти. Винна карта Casa Lora налічує більше 80 різних вин з усього світу (в тому числі натуральні, органічні, безалкогольні). В Casa Lorа пропонують різноманітні страви з качкою: карпачо з качки і фуа-гра з пряною грушею і чіпсами з темної чіабати, салат з качиною печінкою і буратою та салат качкою і фенхелем, пасту з качкою та  грибами ерінгами.

Duck, Please | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 83; пр-т Берестейський, 24 (Smart Plaza Polytech); Днiпровська набережна, 21А

Бюджет: салати від 135 грн, основі страви від 135 грн, десерти від 90 грн.

Дещо з меню: локшина чоу мейн з качкою – 265 грн, качка по-пекінськи порція – 295 грн, качка по-шанхайськи (половина качки) – 715 грн, качині крильця у соусі sweet chilli – 135 грн, китайський суп з качкою – 185 грн, бао-сендвіч з качкою – 195 грн, дімсами з качкою – 210 грн, качка джанбао – 315 грн.

Деталі: Duck, Please — мережа бістро китайської кухні, яка має три локації в місті: в центрі, на КПІ та на лівому березі. Заклад позиціонує себе як ресторан, де готують найкращу в Києві качку по-пекінськи. Зокрема, тут подають курку по-пекінськи та качку по-шанхайськи у трьох варіантах: стандартна порція, половина качки, ціла качка. Окрім цього, з качкою готують бао-сендвіч, дімсами, локшину та рис. Також можна спробувати качині крильця у соусі sweet chilli і качку джанбао — ніжне м’ясо качки подають з деревними грибами, болгарським перцем та бамбуком у фірмовому, насиченому соусі.

NĂM • VIETNAMESE RESTAURANT | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Велика Васильківська, 48

Години роботи: щодня 09:00–22:00

Бюджет: салати від 359 грн, основі страви від 520 грн, десерти від 249 грн.

Дещо з меню: смажений дімсам з качкою – 269 грн, зелений салат з качкою та чилі – 427 грн, імператорська качка (половина/ціла) – 927/1759 грн, качина грудка в колоніальному стилі з пюре із батату та кумкватом – 567 грн, качка в пряному соусі з селерою, кумкватом та бобами едамаме – 520 грн,

Деталі: NĂM — ресторан сучасної в’єтнамської кухні, оформлений у колоніальному французькому стилі. Одною з цікавих функціональних деталей є великий комунальний стіл, який ідеально підходить для зручної посадки великих компаній. Творцем та ідеологом ресторану є шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. В меню представлені страви сучасної в’єтнамські кухні, які засновані на автентичних в’єтнамських рецептах, які шеф переосмислив та презентував у сучасному вигляді. Серед різноманіття страв у меню — смажений дімсам з качкою, качина грудка в колоніальному стилі з пюре із батату та кумкватом, а також імператорська качка, яку можна замовити цілою або половину.

Oxota na Ovets | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Воздвиженська, 10Б

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Бюджет: салати від 215 грн, основі страви від 285 грн, десерти від 79 грн.

Дещо з меню: рамен з качкою – 415 грн, качка по-пекінськи – 1690 грн, бао дзи з качкою – 345 грн.

Деталі: Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом в меню і стильним концептуальним інтер’єром на Воздвиженці. У меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, в яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. У ресторані також подають стейки вологої та сухої витримки, які готують на японському робата-грилі. В Oxota NA Ovets ви можете скуштувати японський рамен на наваристому бульйоні з локшиною, яйцем та слайсами качки, бао дзи з качкою, а також фірмову качку по-пекінськи.

CHINA MA | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Георгія Кірпи, 5Б

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 138 грн, основі страви від 218 грн, десерти від 128 грн.

Дещо з меню: дімсами з качкою – 198 грн, бао бургер з рваною качкою – 288 грн, булочка бао з качкою – 178 грн, цитрусовий салат з рваною качкою та трюфельним дресингом – 278 грн, суп-пюре гарбузовий том ям з рваною качкою – 278 грн, суп качиний з маринованим яйцем – 298 грн, качка по-пекінськи (ціла/половина/чверть порції) – 1908 грн/1208 грн/668 грн.

Деталі: CHINA MA — ресторан китайської кухні біля Південного вокзалу. В закладі подають страви азійської кухні за автентичними рецептами. Особливість закладу — дві відкриті кухні, де гості можуть спостерігати за приготуванням замовленої їжі. В меню гості можуть знайти дімсами, карі та качку по-пекінські, рис, локшину. В закладі готують суп качиний з маринованим яйцем, бао бургер з рваною качкою, дімсами з качкою, цитрусовий салат з рваною качкою та трюфельним дресингом, а також качка по-пекінськи, яку можна замовити порційно, половину або цілою.

Головна фото: «Товста Качка»

Фото: Facebook/Instagram «Товста Качка», Сasa Lora, Duck, Please, NĂM•VIETNAMESE RESTAURANT, Oxota na Ovets, CHINA MA.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi