Страви з креветками у ресторанах Києва: хрусткий попкорн, тако, ризото та брускети - PostEat

пошук

Страви з креветками у ресторанах Києва: хрусткий попкорн, тако, ризото та брускети
13-01-2022 0 2011


Страви з креветками в Києва шукала редакція PostEat. Креветка — один з найпопулярніших молюсків у різних кухнях світу, де його смажать, тушкують, додають до страв та роблять головним інгредієнтом.  На Сході японці готують суші та роли на основі креветок, а також додають креветки до супів, салатів, локшини і готують обсмажені креветки-темпура в клярі. В європейській традиції італійці додають креветки до різних видів паст та поєднують їх з соусами для неповторного смаку. Які страви з креветками готують закладах Києва, розповідаємо у нашому матеріалі.

PM Hall

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: салат «Морський коктейль» – 480 грн, рол Токіо з лососем, креветкою темпура та горіховим соусом – 400 грн, хрусткий попкорн із тигрових креветок із соусом кімчі – 330 грн, тигрові креветки з броколі гриль в устричному соусі – 400 грн, хібачі з тигровими креветками та овочами – 300 грн, вершковий суп з морепродуктами – 380 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

Страви з креветок неймовірно смачні та очолюють список найулюбленіших для багатьох з нас! Ресторан PM Hall пропонує своїм гостям великий вибір авторських страв з соковитим м‘ясом цих ракоподібних, адже шеф Іштван Андрела знає особливі секрети їх приготування та здивує цікавими поєднаннями. Усі страви з креветками з меню ресторану — це наша рекомендація, сміливо обрайте та насолоджуйтеся!

Чекають на вас щодня з 11:00, резерв стола +380687701111.

Al Fresco

Де: с. Ходосівка, Обухівське шосе, 6

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: брускета з креветками gambero rosso, томатами, авокадо – 368 грн, креветки панко, базиліковий та лимонний айолі – 327 грн, салат креветка, рукола, томати, парміджано – 287 грн, салат фруті ді маре з креветками, восьминогом, бебі кальмаром, дорадо – 498 грн, зелене ризото з тартаром зі скампій та креветок – 478 грн, фрегола з бебі кальмаром, восьминогом, креветками, дорадо – 489 грн.

Деталі: заміський італійський ресторан, знаходиться у передмісті Києва, сімейний відпочинок, стильний інтер’єр, private Dining, кілька зал, тераса, дитячий клуб, підходить для банкетів, власна випічка, піца у дров’яній печі, паста власного виробництва, власний хліб, широка винна карта, резерв столів.

Al Fresco — заміський ресторан італьської кухні на Обухівському шосе. Розмір головної зали, яка призначена для масштабних подій, 230 квадратних метрів. Мала зала розрахована на невеликі компанії. Ще є декілька приватних зал для камерних зустрічей і, звісно, гордість закладу – простора тераса у оточенні зелені. На терасі розташовані декілька альтанок для тих, хто віддає перевагу усамітненій атмосфері. Дітей у Al Fresco чекає дитячий клуб, а також ігровий майданчик на свіжому повітрі. В ресторані готують італійську кухню з акцентом на салатах з овочами та зеленню, морепродуктах, великих стравах для компаній.

Green Bar

Де: вул. Хорива, 1/2

Бюджет: ₴₴.

Страви: нем із тигровими креветками, бланшованими овочами та деревними грибами – 164 грн, попкорн із креветок у соусі спайсі айолі на битому авокадо – 236 грн, насі горенг з креветкою – 269 грн, сате з креветок – 259 грн, птітім з креветками та кальмаром в устричному соусі – 198 грн.

Деталі: ресторан індонезійської кухні, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, відкрита кухні, робата гриль, контактний бар, велика коктейльна карта, різноманітні карі, азійський алкоголь, резерв столів.

Green Bar — ресторан з відкритою кухнею, робата грилем, на якому готують національні індонезійські шашлички сате, а також контактний бар із великим вибором коктейлів, в основі яких азійський алкоголь. У ресторані готують сучасні індонезійські страви: насі горенг, сате, супи сато аям та баксо, різні види карі та веганські десерти. Насі горенг з креветкою — класика Індонезії, що ідеально підійде для ланчу — паровий рис з ніжною креветкою та овочами обсмажується на кунжутній олії із соєвим соусом та подається з лаймом, що поєднає усі смаки.

Ресторан ЯR

Де: Бориспільське шосе, 18 км

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: салат тигрові креветки, обпалений персик з маринованим фенхелем, соусом чилі та крихтою арахісу – 300 грн, класичний «Цезар» з креветками – 250 грн, смажені королівські креветки з соусом біск – 510 грн, спагеті з молюсками (креветка, мідія, кальмар) – 350 грн.

Деталі: ресторан при готелі, знаходиться на Бориспільському шосе, авторські страви Андрія Малярчука, сезонне меню, дитяче меню, підходить для банкетів, винна карта, гриль меню, резерв столів.

Ресторан «ЯР» в ONOVO Dendra Hotel — це місце для проведення банкетів, весіль та фуршетів. Також тут можна повечеряти вдвох або з сім’єю у затишній атмосфері. У стриманому і світлому просторі ресторану на вас чекають тиша, спокій і вид на затишний парк. Українська кухня тут сучасна — приготовані з локальних продуктів страви порадують вас впізнаваними поєднаннями. Також в меню ви знайдете і перевірені часом пан’європейські страви. Також у меню безліч вегетаріанських опцій, а також позиції для дітей. Винна карта — багаторічний досвід сомельє з різноманіттям ігристих, сухих і кріплених вин.

Semifreddo

Де: вул. Кирпи, 5Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: пінца з авокадо та креветками – 254 грн, салат з креветками, авокадо та томатами – 312 грн, креветки гриль з руколою та томатами чері – 386 грн, креветки в часниковому соусі з хрустким хлібом – 440 грн, тальятеле з креветками та цукіні – 326 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, мережа ресторанів La Famiglia, спеціалітети в меню — пінца і десерт семіфредо, устриці, страви на грилі, домашня паста, страви на компанію, традиційна дров’яна піч, сніданки у будні з 10:00 до 12:00 (на вихідні з 10:00 до 16:00), дегустаційні вечері, private dining, майстер-класи для дітей, жива музика, kids friendly.

Semifreddo Ristorante — елегантний ресторан сучасної італійської кухні. Кухня в ресторані відкрита, тому гості можуть насолоджуватися не лише смаком, а й процесом приготування улюблених страв. Візитівкою Semifreddo Ristorante є пінца, яку готують з трьох видів борошна — цільнозернового пшеничного, безглютенового та соєвого. З креветками в ресторані можна спробувати пінцу з авокадо, салат, тальятеле з цукіні, а також їх готують в часниковому соусі та на грилі з руколою.

Fuego

Де: Оболонський проспект, 26

Бюджет: ₴₴.

Страви: тако з креветками та соусом айолі – 375 грн, енчіладас з креветками і авокадо – 395 грн, тигрові креветки на грилі з соусом айолі – 595 грн, буябез з морепродуктами – 275 грн, пуерто-ла-круз (латиноамериканський салат з креветками, томатами чері, авокадо та соусом манго-чіа) – 285 грн.

Деталі: ресторан латиноамериканської кухні, знаходиться на Оболоні, тематичний інтер’єр, національні страви, бранчі з 14:00 до 16:00, закуски, розділ мексиканських страв, сети для компаній, коктейльна карта, безалкогольні напої, кальян, вечірки.

Ресторан латиноамериканської кухні Fuego нещодавно відкрився на Оболоні. Fuego в перекладі з іспанської — «вогонь». У ресторані пропонують страви країн Латинської Америки: в окремому розділі мексиканських страв ви знайдете тако з креветками та соусом айолі, енчіладас з креветками і авокадо. Також можна спробувати середземноморський томатний суп з креветками, гребінцем, лососем та кальмаром, а також латиноамериканський салат з креветками, томатами чері, авокадо та соусом манго-чіа.

Фото: Facebook PM Hall, Al Fresco, Green Bar, Ресторан ЯR, Semifreddo, Fuego.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi