Страви з морської риби в столичних ресторанах: де шукати? - PostEat

пошук

Страви з морської риби в столичних ресторанах: де шукати?
17-07-2019 0 4904


Страви з морської риби в столичних ресторанах шукала редакція PostEat. Раніше ми розповідали вам багато цікавих фактів про рибу (в тому числі й морську) у цьому матеріалі. Сьогодні розкажемо, де  в Києві їсти смачну барабульку, ставриду, кефаль, сібаса, дорадо, палтуса та іншу морську рибу. Ми підібрали для вас заклади як демократичного, так і преміум-сегменту – обирайте заклад та вирушайте на дегустацію цікавих страв з морської риби вже сьогодні! Де куштувати страви з морської риби в столичних ресторанах, читайте у нашому матеріалі!

Par Bar ²

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Солом’янська, 11.

Бюджет: ₴₴. Суші-сети (550–1100 грн), роли (55–310 грн), основні страви (175–315 грн), десерти (35–550 грн).

Страви: дорадо з овочами і мусом із авокадо – 285 грн, філе сібаса зі шпинатом – 300 грн, лосось зі спаржею в грейпфрутово-шафрановому соусі – 295 грн.

Напої: вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 85 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, китайські чаї – від 155 грн.

Деталі: концептуальний ресторан-бар з азійським вектором: автентичні рецепти страв і авторська коктейльна карта, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 8 видів тютюну), велика літня тераса (на 85 осіб) з розсувним дахом і гойдалками з м’якими сидіннями, велика кількість живих тропічних рослин для екстрасвіжості, формат take away, можна прийти компанією, dj-сети щоп’ятниці та щосуботи, два контактних бари (внутрішній на 18 осіб і на літній терасі на 8-10 осіб), безкоштовна парковка, що охороняється; резерв столів.

Par Bar ² — це концептуальний ресторан-бар з азійським вектором, розташований неподалік від центру, біля Солом’янського ландшафтного парку. У заклада дуже стильний дизайнерський інтер’єр, багато живих тропічних рослин, а головне — дуже просторо, комфортно й затишно. Він підійде і для романтичного побачення, і для вечері з друзями, і навіть для гучної вечірки, бо щоп’ятниці та щосуботи тут грають популярні діджеї. Окрім величезного асортименту суші та ролів, які вважаються одними з кращих у Києві, Par Bar ² пропонує гостям декілька страв з морської риби. Для вишуканої вечері радимо обрати дорадо з овочами і мусом із авокадо або філе сібаса зі шпинатом. В закладі гарна карта вин, тому обрані страви рекомендуємо доповнити бокалом улюбленого вина. Якщо ж надаєте перевагу авторськими коктейлями – у барній карті цього закладу знайдеться мікс на будь-який смак! Доречі, всі коктейлі готують виключно на преміальному алкоголі, тому ви точно отримаєте нові враження.

Queen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25.

Бюджет: ₴₴₴. Крудо-бар (135–1830 грн), холодні закуски та салати (210–1560 грн), риба та морепродукти (390–1720 грн), стейки з дров’яної печі (530–620 грн/100 г), морепродукти (185–2100 грн/100 г).

Страви: лаврак, запечений з картоплею і томатами чері – 410 грн. 

Напої: 2016 Riesling «Montiggl» (San Michele Appiano) – 1600 грн/0,75 мл.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; ресторан з видовою терасою; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; крудо-бар, десертна карта, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, концерти популярних виконавців, парковка, резерв столів.

Плануєте романтичний вечір з коханою людиною і шукаєте вишуканий ресторан з видом на Дніпро? Забронюйте столик в ресторані Queen! Шеф-кухар Володимир Болібрух пропонує для смачної і корисної вечері обрати лаврак, запечений з картоплею і томатами чері. Шеф-сомельє Максим Ісаков рекомендує до цієї страви Riesling «Montiggl» (San Michele Appiano) 2016. У вина з яскравим і свіжим ароматом сливи, яблука, лайму й кедру збалансований, гладкий і насичений смак з довгим фруктовим післясмаком, тому воно є ідеальною парою до витонченої страви.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125—485 грн), основні страви (265—998 грн), десерти (215—298 грн).

Страви: бускета з копченим сібасом – 278 грн, пікантне севіче з дорадо – 325 грн, уха з сібаса з часниковими грінками – 215 грн, палтус на грилі з селеровим пюре та чорним трюфелем – 365 грн

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant запрошує гурманів насолодитися морською рибою та улюбленими морепродуктами, приготованими у різноманітний спосіб. Обирайте місце за великим комунальним столом у просторому залі, замовляйте страви та вина до них та насолоджуйтесь приємним відпочинком.

Риба у вогні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а.

Бюджет: ₴₴. «Вилов дня» (143–858 грн), салати (98–346 грн), десерти (65–154 грн).

Страви: барабулька – 198 грн/ 8 шт., кефаль – 143 грн/ 2 шт., ставридка – 143 грн/ 8 шт., сарган – 215 грн/ 4 шт., камбала калкан – 262 грн/ 100 г.

Напої: Luiza, Kabai – 1300 грн, Taittinger – 2800 грн, Sperss, Gaja – 9000 грн, Zinfandel, Sun Gate – 100/ 500 грн.

Деталі: одеський рибний ресторан на старому Подолі. Вітрина зі свіжою рибою в центрі залу, з якої гості можуть обрати рибу на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.

В одеському рибному ресторані «Риба у вогні» вам, звичайно ж, порекомендують скуштувати рибу з розділу меню під назвою «Вилов дня». Починайте дегустацію з камбали калкан. Вибирайте вподобаний вами продукт з вітрини — вам приготують його в дров’яній печі. До речі, кожну першу п’ятницю місяця в ресторані оголошують «День камбали» — у цей день на камбалу діє — 20%. Не забудьте поласувати барабулькою, сарганом, кефаллю, луфарем. Ще одним розділ меню, вартий особливої уваги – «Чорноморська риба». Якщо замовите відразу весь асортимент цього розділу меню – отримаєте рибу за спеціальною ціною. Поспішайте скуштувати смачну морську рибу в «Рибі у вогні»!

Ресторан «Рибний Базар»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 24а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (165-685 грн), риба і морепродукти (135-3980 грн), десерти (145-460 грн).

Страви: дорадо – 395/ 670 грн, сібас – 395/ 780 грн, карпачо з дорадо на горіховому соусі з мигдалем – 430 грн.

Напої: кава без кофеїну – 65 грн, ананасовий фреш – 195 грн, еспресо – 60 грн.

Деталі: рибний ресторан, сніданки по буднях з 9:00 до 12:00 та у вихідні з 10:00 до 13:00, бізнес-ланчі в будні дні з 12:00 до 17:00, сезонне меню, меню восьминогів, raw-bar, літня тераса, паркінг, резерв столів, формат take away, доставка, kids friendly.

Ресторан «Рибний Базар» пропонує гостям приготувати обрану рибу за бажанням на грилі, на пару, а деякі види риб тут готують і в солі. Також радимо вам прийти до ресторану на сніданок (у вихідні – з келихом ігристого вина), а також на обід по буднях з 12:00 до 17:00.

Marlin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 176.

Бюджет: ₴₴. Закуски (115-345 грн), основні страви (245-425 грн), десерти (45-165 грн).

Страви: барабулька – 175 грн, азовська камбала – 110 грн, чорноморський бичок – 110 грн.

Напої: компот з ягід –- 75 грн, апельсиновий фреш – 115 грн, лате матча – 75 грн, еспресо – 45 грн.

Деталі: середземноморська кухня, знаходиться неподалік станції метро «Либідська», морепродукти, відкрита кухня, унікальний і найбільший у Східній Європі акваріум (16 метрів), резерв столів, kids friendly, доставка, дитяче меню.

Marlin – ресторан середземноморської кухні в ТРЦ Ocean Plaza, назва його відсилає до повісті-притчі «Старий і море» Ернеста Гемінґвея. Тут ви знайдете цікаві та витончені страви середземноморської кухні з різних видів морської риби.. До закладу часто приходять всією родиною – для маленьких гостей тут є спеціальне дитяче меню.

Фото: Facebook Par Bar ², Queen, Catch Seafood Restaurant, Риба у вогні, Ресторан «Рибний Базар», Marlin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi