Страви з сезонними продуктами в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Страви з сезонними продуктами в ресторанах Києва
13-08-2021 0 1149


Страви з сезонними продуктами в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Створюючи страви з сезонних овочів, фруктів та ягід, столичні шеф-кухарі дають гостям ресторанів можливість відчути нові грані смаків та спробувати цікаві поєднання. У новому огляді розповідаємо, яке сезонне меню в ресторанах Києва діє зараз і де можна скуштувати страви з кавуном, з динею, з лісовими ягодами, з баклажаном та лисичками, та навіть з камбалою.

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. 

Страви: карпачо з восьминога із зеленою селерою, руколою та каперсами під цитрусовим соусом – 380 грн, суп-крем з лисичками – 220 грн, есколар запечений з томатами чері, рибним бульйоном, зеленою селерою та базиліком – 645 грн, ризото з лисичками та пармезаном – 280 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі знаходиться в 200-річній будівлі. Зали відтворюють історичне планування помешкання родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв. Зараз в ресторані почало діяти елегантне сезонне меню — морський восьминіг і лісові лисички, локальні овочі, трави та ягоди поєдналися з шампанським. У літньому меню стиглі рожеві томати поєднуються з ніжною рикотою, анчоусами та базиліком. Карпачо з восьминога доповнюємо хрусткою зеленою селерою, руколою, каперсами та цитрусовим соусом.  Лісові лисички акомпанують телятині, а соковиті ароматні чері стають яскравим акцентом, коли запікаються з тріскою. Супроводом до страв стало шампанське Mumm Grand Cordon і Mumm Grand Cordon Rose та яскраві коктейлі на його основі за спеціальною літньою ціною.

Риба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴.

Страви: котлети з камбали з картопляним пюре – 375 грн, камбала приготована у дров’яній печі – 290 грн/4100 г, вареники з камбалою – 280 грн, шашлик із камбали – 375 грн/100 г, стейк із камбали – 355 грн/100 г, камбала в прованському стилі – 375 грн/100 г.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Риба Пила» — рибний ресторан мережі BULLDOZER GROUP UKRAINE у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. У меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором: підвішеним до стелі скелетом морської істоти та інсталяціями на стінах з іржавих циркулярних лез та ручних пил. У закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та затишна тераса.

Літо, риба та вино. У ресторані «Риба Пила» літо 2021 стало сезоном камбали. Готують рибу різноманітними способами: у прованському стилі, запікають у дров’яній печі, тому аромат та золотава скоринка перевершують усі очікування. Любителям справжніх українських вареників пропонують спробувати вареники із камбалою, а також ніжні рибні котлети, що подаються із вершковою картоплею пюре. Обирайте прохолодний напій, будь-то келих вина із французької долини Луари, ігристе, чи авторський освіжаючий лимонад — та насолоджуйтесь життям разом із «Рибою Пилою».

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: салат зі смаженою качкою, сиром камамбер та лісовими ягодами – 335 грн, мармурове карпачо з лосося та сібаса – 320 грн, шафранове тальоліні з панчетою та сиром Буратіною – 215 грн, халумі гриль з кремом із копченого баклажану – 195 грн, піца з лісовими ягодами та сиром страчатела – 255 грн.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком і бездоганний сервіс роблять відпочинок у ресторані незабутнім. В меню закладу — широкий вибір страв із м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Влітку улюблене місце відпочинку гостей ресторану — на літній терасі, яка знаходиться просто у лісі. На початку серпня в ресторані презентували сезонне меню з винятковими літніми поєднаннями — від classic до special: мармурове карпачо з лосося та сібаса, шафранове тальоліні з панчетою та сиром Буратіною, халумі гриль з кремом із копченого баклажану, кокосове крем-брюле з лісовими ягодами.

Tbiliso

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 4; Оболонський проспект, 1Б; вул. Берковецька, 6Д; вул. Івана Пулюя, 8а; вул. Архітектора Вербицького, 1; вул. Деміївська, 31; вул. Спаська, 8А.

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з баклажанами гриль, кукурудзою та імеретинським сиром – 139 грн, салат з буратою, баклажанами гриль та кольоровими томатами – 195 грн, хінкалі з лохиною та соусом сабайон – 79 грн, сирники з лохиною та соусом сабайон – 139 грн.

Деталі: грузинська кухня, лояльне ціноутворення, сучасний інтер’єр, традиційне меню, сніданки щодня з 10:00 до 13:00, сезонні пропозиції від шефа, дитяче меню, винна карта, спеціальні пропозиції, тераса, резерв столів.

Tbiliso — мережа сімейних ресторанів грузинської кухні в різних куточках міста. В меню ресторану: 8 видів хачапурі та 7 видів хінкалі, люля-кебаб і шашлик, а також грузинські закуски, салати та десерти. Для фанатів баклажанів, кукурудзи і не тільки в ресторанах Tbiliso з’явились серпневі новинки: кукурудза гриль у вершковому маслі, овочевий тартар, салати, хінкалі з лохиною та соусом сабайон, а також сирники з лохиною та соусом сабайон.

Причал

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: салат з тигровими креветками та динею – 290 грн, канапе з кавуном та динею – 140 грн, салат з томатами, сиром та кавуном – 290 грн, фруктове асорті з просекко – 260 грн, мочі з морозивом із дині – 110 грн.

Деталі: ресторан на воді, літня тераса з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.

«Причал» — це сімейний ресторан на Дніпрі в Наводницькому парку, з якого відкривається захоплюючий краєвид на річку. Інтер’єр виконаний у блакитних кольорах з використанням натуральної деревини та оздоблений різноманітними морськими аксесуарами. Меню складається із страв азійської, японської, європейської та авторської кухонь з акцентом на рибі та свіжих морепродуктах. В сезонному кавуново-динному меню ви знайдете салат з тигровими креветками та динею, канапе з кавуном та динею, а також мочі з морозивом із дині.

Сыто-пьяно Italiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Відрадний, 103

Бюджет: ₴₴.

Страви: брускета з тигровими креветками та сальсою з жовтих томатів – 125 грн, закуска з парми та дині – 105 грн, салат з карамелізованою динею та качиною грудкою – 170 грн, томатний гаспачо з тартаром з тунця – 98 грн, малинове ризото з тигровими креветками – 185 грн, ніжна пана-кота з малиною – 105 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської та авторської кухні, піца з дров’яної печі Stefano Ferrara, страви на грилі, сніданки, бізнес-ланчі, сезонне меню, шоу-подача страв, змістовна винна карта, коктейльна карта, дитяче меню, дитяча кімната, резерв столів.

Ресторан «Сыто-пьяно Italiano» пропонує гостям спробувати традиційні страви різних італійських регіонів. Інтер’єр ресторану виконаний у стилі затишних ресторанів Апеннінського півострова, багатогранність дизайну відчувається в кожній деталі. Улюблені італійські та авторські страви вам приготують на відкритій кухні, піцу подадуть з дров’яної печі Stefano Ferrara, а рибу і м’ясо обсмажать на відкритому грилі. В сезонному меню ви знайдете страви та напої з кавуном, з динею та з малиною.

Фото: надані закладами / Facebook DOM N10, Рыба Пила, Fabius, Tbiliso, Причал, Сыто-пьяно Italiano.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi