Страви з восьминогом у ресторанах Києва: справжній делікатес - PostEat

пошук

Страви з восьминогом у ресторанах Києва: справжній делікатес
11-11-2021 0 510


Страви з восьминогом у ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Вживання цього молюску характерне для азійської та європейської кухонь. Восьминога додають до морських коктейлів, супів і салатів, комбінуючи із зеленню, овочами, бобовими і приправляючи оліями та винним оцтом. Італійці переважно тушкують восьминога з вином, а китайці поєднують з пікантними соусами та рисом. Японці найчастіше готують суші або такоякі (рисові кульки) з м’ясом восьминога, а іноді їдять восьминогів живими. Які страви з восьминогом у ресторанах Києва вдалось знайти нам, читайте у добірці.

PM Hall

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: сашимі з дикого гребінця та восьминога з соусом юзу – 400 грн, морський коктейль – 480 грн, рол з тунцем, восьминогом та кацуобусі – 520 грн, восьминіг з кукурудзяно-цитрусовим мусом та соусом чілі – 640 грн, восьминіг з пак чой, томатами чері в карамелі ден-місо – 680 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

Ресторан PM Hall спеціалізується на приготуванні страв з морепродуктів, тому восьминіг від шефа Іштвана Андрели особливо ніжний та яскравий на смак. Доповніть своє замовлення келихом вина або шампанського, щоб ще більше розкрити смакові властивості страви, а також, приємно завершити трапезу. Ви завжди можете скористатися послугою доставки з ресторану, якщо особливу вечерю захочеться влаштувати вдома. Делікатеси з морських глибин, які варто спробувати у ресторані PM Hall: сашимі з дикого гребінця та восьминога з соусом юзу, рол з тунцем, восьминогом та кацуобусі, а також восьминога з пак чой, томатами чері в карамелі ден-місо.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

Де: вул. Січових Стрільців, 82

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: равіолі з восьминога з томатною сальсою – 398 грн, восьминіг у червоному гострому соусі ала лучана – 798 грн, восьминіг на грилі з рисом венеро. – 798 грн, запечений восьминіг з картоплею та томатами чері – 2980 грн, гострі спагеті з восьминогом, свіжими томатами та каперсами – 428 грн.

Деталі: італійський ресторан із власною енотекою, відзначеною Wine Spectator; заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, три поверхи, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa — ресторан італійської кухні з власної енотекою. У закладі гості можуть влаштуватися на одному з трьох поверхів. На верхньому поверсі гостей чекає простора зала, де вечорами грає жива музика,  на першому поверсі – справжня дров’яна піч, а на цокольному поверсі є велика енотека з окремою сирною кімнатою. В меню Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa представлені три види моцарели, хліб власної випічки, вишукані закуски, різноманіття домашньої пасти та ризото і понад десять видів піци. З восьминогом в ресторані готують равіолі та пасту, а також подають його в якості закуски у червоному гострому соусі ала лучана. Для компанії з 4 гостей можна замовити запеченого восьминога з картоплею та томатами чері.

Citronelle

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: теплий салат з восьминогом конфі – 620 грн, восьминіг у середземноморському соусі – 810 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, знаходиться в центрі Києва, шеф-кухар Робан Каснабе, стильний інтер’єр, панорамні вікна, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин, резерв столів.

Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнить будь-якого гурмана. Команду кухарів Citronelle очолює Робан Каснабе — молодий французький шеф-кухар з досвідом роботи на кухнях мішленівських ресторанів. В ресторані ви можете спробувати теплий салат з восьминогом конфі й молодою картоплею та восьминога у середземноморському соусі з оливками каламата, каперсами та томатами чері з пряними травами.

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar

Де: вул. Богдана Хмельницького, 34а

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: щупалець восьминога, пюре картоплі вітелот, білий аспарагус, винно-лимонний кулі – 790 грн, плато морепродуктів з вершково-лемонграсовим соусом – 3950 грн, салат з морепродуктів з гребінцем, восьминогом, мідіями та креветкою – 720 грн, ризото з морепродуктами – 790 грн.

Деталі: ресторан і руфтоп-бар на 11 поверсі готелю, панорамний вид, шеф-кухар Павло Ярмоленко, fusion cuisine, сніданки, авторська кухня, винна карта, авторські коктейлі, резерв столів.

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar — це сучасний преміум-ресторан і бар світового рівня з панорамним видом на історичний Київ при першому дизайн-готелі в Україні. У меню ресторану представлені авторські страви в стилі ф’южн, які об’єднують сучасну європейську вишуканість, переосмислені національні традиції та елементи паназійської кухні. В якості закуски в ресторані пропонують щупалець восьминога з пюре картоплі вітелот, білим аспарагусом, винно-лимонним кулі. Також з восьминогом готують салат та ризото, і ще він є у складі плато морепродуктів.

Lucky Restaurant

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. 

Страви: восьминіг по-сицилійськи з томатами – 1159 грн.

Деталі: ресторан-винотека, італійська та французька кухні в авторській обробці, шеф-кухар Володимир Ярославський, велика винна карта, магазин-партнер Good Wine, ексклюзивні поставки найсвіжіших продуктів, морські делікатеси, сніданки по буднях з 8:00 до 12:00, резерв столів, парковка.

Lucky Restaurant Vinoteque — преміум-ресторан авторської кухні шефа Володимира Ярославського. Меню тут засноване на поєднанні вишуканості французької та італійської кухонь, а кожну страву перетворюють на витвір мистецтва. Ресторан є партнером винного бюро Good Wine, тому винна карта Lucky Restaurant Vinoteque налічує більше 4000 найменувань. На вечерю можна спробувати восьминога по-сицилійськи з томатами, до якого вам підберуть ідеальний винний супровід.

Fish & Pussycat Sushi Bar

Де: вул. Басейна, 5Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: восьминіг на грилі, печена картопля, ферментовані томати, капуста кейл – 485 грн

Деталі: каліфорнійський суші-бар, проєкт команди Ігоря Сухомлина (Mimosa Brooklyn Pizza), сніданки та бранчі, винна карта, японське пиво, кава на рослинному молоці, pets friendly.

Fish&Pussycat Sushi Bar — ресторан на Бессарабці з концепцією «каліфорнійських суші». В інтер’єрі ресторану поєднані натуральне дерево, декоративні люстри з металу та фактурні поверхні. В меню — роли з рибними і морськими делікатесами, рибні та вегетаріанські японські закуски, а також м’ясні та рибні страви в хоспері. Серед основних страв ви знайдете обсмаженого восьминога з молодою картоплею, ферментованими томатами, капустою кале, соусом карі, томатним дресінгом, цибулею, зеленою олією, кунжутом та цедрою лимону.

Головна фото: PM Hall

Фото: Facebook PM Hall, Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, Citronelle, 11 Mirrrs Rooftop Restaurant & Bar, Lucky Restaurant Vinoteque, Fish & Pussycat Sushi Bar.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi