Страви з яловичини у закладах Києва - PostEat

пошук

Страви з яловичини у закладах Києва
27-01-2020 0 1558


Страви з яловичини у закладах Києва шукала редакція PostEat. Ми часто розповідаємо вам про різноманітні страви з яловичини: так, наприклад, писали про особливості стейків. Сьогодні повернемося до теми та розповімо, де куштувати різноманітні страви з яловичини. У нашій підбірці – заклади різного цінового діапазону, також вони відрізняються кухнею. Однак, усі ці заклади об’єднує те, що у них ви знайдете страви з яловичини, які варто скуштувати. Enjoy!

Jacuzzi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 25/2

Бюджет: ₴₴.Стартери (40–150 грн), пасти (100–130 грн), основні страви (125–250 грн).

Страви: яловичина на кістці з полентою, подається з соусом гремолата – 250 грн, томлена яловичина у вині з пюре пастернаку та гарбуза, подається з соусом грейві – 220 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан, знаходиться в центрі міста, італійська кухня, дизайнерський інтер’єр, вино келихами, коктейлі, резерв столів.

Jacuzzi — стильний ресторан на Великій Житомирській. В меню представлені різноманітні страви, у тому числі й основні страви з яловичини. Радимо скуштувати томлену яловичину у вині з пюре пастернаку та гарбуза, що подається з соусом грейві. Увиразнити страву можна келихом червоного вина.

COIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (210 – 550 грн), салати (240 – 650 грн), десерти (150 – 1100 грн).

Страви: салат з битими огірками і яловичиною – 350 грн.

Напої: підібрати напій вам допоможуть безпосередньо у закладі. 

Деталі: розташований в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, паркінг, відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зала.

COIN – це стильний ресторан у бізнес-центрі IQ. У меню закладу ви знайдете страви Європи та Азії – голодним не лишиться жоден гурман. Радимо скуштувати салат з битими огірками і яловичиною, а до салату замовити роли та келих улюбленого вина.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99–765 грн), страви з м’яса (289–1789 грн), десерти (75–259 грн).

Страви: локшина ho fun з яловичиною – 327 грн, рис з яловичиною – 259 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні. Скуштуйте тут качку по-пекінськи, китайські закуски та інші смачні страви. У закладі подають і страви з яловичиною – скуштуйте, приміром, локшина ho fun чи рис з яловичиною.

Contrabando

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 14а

Бюджет: ₴₴. Стартери (99–295 грн), салати (163–257 грн), основні страви (125–355 грн).

Страви: стейк Рібай – 125 грн за 100 г сирого м’яса.

Напої: обирайте вино до вподоби безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан, магазин вина та сиру, проект Олега Гавриленко (Хiнкальня Gogi), вина за ціною бутика, авторські страви, столики на вулиці, еногастрономічні вечори, вина келихами, резерв столів.

Contrabando — це ресторан та винно-сирний магазин. У закладі вам запропонують багато вин, котрі можна замовити побокально або пляшку – за ціною бутика. Також у Contrabando можна відвідати дегустації вина та сиру. Любителям страв із яловичини радимо обрати стейк Рібай та доповнити страву майстерно підібраним вином.

Urban Space 500

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бориса Грінченка, 9

Бюджет: ₴₴. Сніданки (75–185 грн), основні страви (115–290 грн), десерти (25–135 грн).

Страви: яловичі щічки з полентою та сиром пекоріно – 170 грн.

Напої: матча-лате – 95 грн, еспресо – 30 грн, зелений смузі – 95 грн, раф – 65 грн.

Деталі: громадський ресторан, кілька залів, multi-cuisine, 350 посадочних місць, сніданки по буднях з 08:00 до 12:00 (у вихідні до 14:00), винна і коктейльна карти, лекції та заходи.

Urban Space 500 позиціонує себе як громадський ресторан, який розвивається по соціальній франшизі. Його запустили 500 соціально активних киян, об’єднаних спільною метою — розвивати Київ. Тому 80% прибутку ресторану виділяють на підтримку міських ініціатив. У закладі можна скуштувати яловичі щічки з полентою та сиром пекоріно – страва стане чудовим варіантом для вашого обіду.

Molto Bene Bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Повітрофлотський проспект, 79, аеропорт «Жуляни», Термінал А.

Бюджет: ₴₴. Брускети (102 – 157 грн), піца (147-255 грн), десерти (38-134 грн). 

Страви:бургер з яловичиною, трюфельним соусом та салатом коул слоу – 225 грн.

Напої: еспресо/ американо – 56 грн, лате – 76 грн. 

Деталі: італійський ресторан в терміналі «А» аеропорту «Жуляни», моцарела, піца, їжа з собою, змістовне меню, працює цілодобово.

Molto Bene Bistro —  італійський ресторан в терміналі «А» аеропорту «Жуляни» від La Famiglia. Тут можна смачно поїсти перед вильотом чи просто випити чашечку кави в очікуванні прибуття гостей. Любителям яловичини радимо скуштувати бургер з яловичиною, трюфельним соусом та салатом коул слоу.

Фото: Molto Bene Bistro, Urban Space 500, Contrabando, BAO Modern Chinese Cuisine, COIN, Jacuzzi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi