пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Страви з яловичини у закладах Києва шукала редакція PostEat. Ми часто розповідаємо вам про різноманітні страви з яловичини: так, наприклад, писали про особливості стейків. Сьогодні повернемося до теми та розповімо, де куштувати різноманітні страви з яловичини. У нашій підбірці – заклади різного цінового діапазону, також вони відрізняються кухнею. Однак, усі ці заклади об’єднує те, що у них ви знайдете страви з яловичини, які варто скуштувати. Enjoy!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Житомирська, 25/2
Бюджет: ₴₴.Стартери (40–150 грн), пасти (100–130 грн), основні страви (125–250 грн).
Страви: яловичина на кістці з полентою, подається з соусом гремолата – 250 грн, томлена яловичина у вині з пюре пастернаку та гарбуза, подається з соусом грейві – 220 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.
Деталі: ресторан, знаходиться в центрі міста, італійська кухня, дизайнерський інтер’єр, вино келихами, коктейлі, резерв столів.
Jacuzzi — стильний ресторан на Великій Житомирській. В меню представлені різноманітні страви, у тому числі й основні страви з яловичини. Радимо скуштувати томлену яловичину у вині з пюре пастернаку та гарбуза, що подається з соусом грейві. Увиразнити страву можна келихом червоного вина.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.
Бюджет: ₴₴₴. Стартери (210 – 550 грн), салати (240 – 650 грн), десерти (150 – 1100 грн).
Страви: салат з битими огірками і яловичиною – 350 грн.
Напої: підібрати напій вам допоможуть безпосередньо у закладі.
Деталі: розташований в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, паркінг, відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зала.
COIN – це стильний ресторан у бізнес-центрі IQ. У меню закладу ви знайдете страви Європи та Азії – голодним не лишиться жоден гурман. Радимо скуштувати салат з битими огірками і яловичиною, а до салату замовити роли та келих улюбленого вина.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 14
Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99–765 грн), страви з м’яса (289–1789 грн), десерти (75–259 грн).
Страви: локшина ho fun з яловичиною – 327 грн, рис з яловичиною – 259 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.
Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.
BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні. Скуштуйте тут качку по-пекінськи, китайські закуски та інші смачні страви. У закладі подають і страви з яловичиною – скуштуйте, приміром, локшина ho fun чи рис з яловичиною.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Антоновича, 14а
Бюджет: ₴₴. Стартери (99–295 грн), салати (163–257 грн), основні страви (125–355 грн).
Страви: стейк Рібай – 125 грн за 100 г сирого м’яса.
Напої: обирайте вино до вподоби безпосередньо у закладі.
Деталі: ресторан, магазин вина та сиру, проект Олега Гавриленко (Хiнкальня Gogi), вина за ціною бутика, авторські страви, столики на вулиці, еногастрономічні вечори, вина келихами, резерв столів.
Contrabando — це ресторан та винно-сирний магазин. У закладі вам запропонують багато вин, котрі можна замовити побокально або пляшку – за ціною бутика. Також у Contrabando можна відвідати дегустації вина та сиру. Любителям страв із яловичини радимо обрати стейк Рібай та доповнити страву майстерно підібраним вином.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Бориса Грінченка, 9
Бюджет: ₴₴. Сніданки (75–185 грн), основні страви (115–290 грн), десерти (25–135 грн).
Страви: яловичі щічки з полентою та сиром пекоріно – 170 грн.
Напої: матча-лате – 95 грн, еспресо – 30 грн, зелений смузі – 95 грн, раф – 65 грн.
Деталі: громадський ресторан, кілька залів, multi-cuisine, 350 посадочних місць, сніданки по буднях з 08:00 до 12:00 (у вихідні до 14:00), винна і коктейльна карти, лекції та заходи.
Urban Space 500 позиціонує себе як громадський ресторан, який розвивається по соціальній франшизі. Його запустили 500 соціально активних киян, об’єднаних спільною метою — розвивати Київ. Тому 80% прибутку ресторану виділяють на підтримку міських ініціатив. У закладі можна скуштувати яловичі щічки з полентою та сиром пекоріно – страва стане чудовим варіантом для вашого обіду.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Повітрофлотський проспект, 79, аеропорт «Жуляни», Термінал А.
Бюджет: ₴₴. Брускети (102 – 157 грн), піца (147-255 грн), десерти (38-134 грн).
Страви:бургер з яловичиною, трюфельним соусом та салатом коул слоу – 225 грн.
Напої: еспресо/ американо – 56 грн, лате – 76 грн.
Деталі: італійський ресторан в терміналі «А» аеропорту «Жуляни», моцарела, піца, їжа з собою, змістовне меню, працює цілодобово.
Molto Bene Bistro — італійський ресторан в терміналі «А» аеропорту «Жуляни» від La Famiglia. Тут можна смачно поїсти перед вильотом чи просто випити чашечку кави в очікуванні прибуття гостей. Любителям яловичини радимо скуштувати бургер з яловичиною, трюфельним соусом та салатом коул слоу.
Фото: Molto Bene Bistro, Urban Space 500, Contrabando, BAO Modern Chinese Cuisine, COIN, Jacuzzi
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi