пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Найхаризматичніший шеф-кухар із сонячної Італії, бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті радить готувати страви із якісних та корисних продуктів. На своєму YouTube-каналі Марко випускає чимало рецептів страв з овочами та зеленню, але редакція PostEat сьогодні звертає увагу на страви зі шпинатом. Французи називають шпинат «королем овочів». Він є джерелом поживних речовин, виводить шлаки і токсини. До того ж, шпинат часто рекомендують їсти тим, хто хоче схуднути. Готуйте смачні страви зі шпинатом за рецептами від шефа Черветті та насолоджуйтесь життям, оскільки рецепти Марко — це поєднання смаку, користі та італійського автентичного смаку.
Паста зі шпинатом і овочами
А ось ця страва від шефа Марко Черветті допоможе вам «розвантажити» організм після святкового великоднього застілля! У ній – лише шпинат (багато шпинату!), овочі і трохи анчоусів – для особливого смаку. Рецепт найсмачнішої пасти для детоксу після свят від Марко Черветті дивіться на каналі шеф-кухаря!
Вівсянка
Марко Черветті впевнений: вівсянку люблять усі. Але якщо вам не дуже подобається вівсяна каша, потрібно терміново це виправити і приготувати вівсянку на овочевому бульйоні з ароматними грибами і шпинатом за рецептом Марко! Кашу можна взяти на роботу в якості ланчу, також вона підійде на вечерю. Як приготувати цю неймовірно смачну вівсянку, дивіться на каналі Марко Черветті.
Корисний салат
Думаєте, обов’язково обмежувати себе дієтами, щоб схуднути? Шеф-кухар Маро Черветті думає інакше. На своєму каналі Марко вчить усіх підписників майстерності схуднення без дієт. Просто приготуйте корисний вітамінний салат за рецептом Марко і не забудьте додати в нього багато шпинату.
Великодній пиріг (La torta Рasqualina)
І ще один рецепт зі шпинатом, який не можна не згадати, оскільки це справжня вітамінна бомба. Незважаючи на те, що ми відсвяткували Великдень, цей пиріг стане чудовою прикрасою вашого столу до будь-якого свята. Шеф Марко ділиться рецептом смачного генуезького пирога з яйцями і шпинатом — Паскуаліна (La torta Рasqualina)! Тільки уявіть, скільки вітамінів в такому пирозі з ніжною сирно-шпинатною начинкою. За словами Марко, цей пиріг готують тільки в Лігурії і Генуї, ну, а ви можете перенести частинку Італії на свою кухню вже зараз!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi