Страви зі спаржею в ресторанах Києва: сезонне різноманіття від шефів - PostEat

пошук

Страви зі спаржею в ресторанах Києва: сезонне різноманіття від шефів
15-05-2023 0 1496


Страви зі спаржею в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Щороку спаржа впевнено збільшує кількість свої прихильників серед українців — у свій сезон наприкінці весни вона з’являється у продуктових кошиках та у меню ресторанів країни. Тішить, що не дивлячись на усі випробування війни, українські фермери змогли виростити гідний врожай спаржі (ми ділились в новині контактами виробників спаржі з усієї України). В цій добірці розповідаємо, які страви зі спаржею в ресторанах Києва цьогоріч підготували столичні шефи. Не гайте часу, сезон спаржі короткий, проте дуже яскравий та смачний!

ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: салат із спаржею, козячим сиром та соусом з кропиви – 385 грн, окрошка із спаржею та яловичим язиком – 265 грн, спаржа-гриль з томатами та бринзою – 375 грн.

Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, прогулянки по річці в теплу пору року, страви на мангалі, сезонне меню, страви від шеф-кухаря.

Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України: фермерські сири Прикарпаття, різноманіття сала, червоний та зелений борщі, вареники і голубці, деруни та київський торт. Зараз в ресторані ви можете замовити страви з сезонної української спаржі — салат із спаржею, козячим сиром та соусом з кропиви, окрошка із спаржею та яловичим язиком, а також спаржа-гриль з томатами та бринзою.

Très Français — дуже по-французьки

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: припущена спаржа запечена з пармезаном, салат з зеленої спаржі, карамелізованих томатів та домашнього сиру, качине філе з аспарагусом та ягідним соусом.

Деталі: розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très Français. Тут відчутна чарівна атмосфера французького брасері зі справжніми регіональними автентичними стравами, сирами та винами, що так полюбляють французи, гості міста та просто шанувальники французької кухні. В ресторані ви вже можете спробувати страви з хрусткої зеленої спаржі: припущена спаржа запечена з пармезаном, салат з зеленої спаржі, карамелізованих томатів та домашнього сиру, качине філе з аспарагусом та ягідним соусом.

SHO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 18

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат зі спаржею та підкопченим лососем – 360 грн, спаржа з яйцем пашот, вершковим соусом та кав’яром – 340 грн, спаржа з картоплею, в’яленими томатами та трюфельним ароматом – 320 грн, спаржа на грилі – 220 грн.

Деталі: концептуальний ресторан української кухні, формат take away, меню сніданків, українські стейки, блюда на відкритому вогні, страви на компанію, резерв столів, паркінг.

Найбільший ресторан української кухні в країні SHO відомий своїм лаконічним інтер’єром у стилістиці традиційного українського житла. Головна прикраса інтер’єру двоповерхового ресторану — метрові дизайнерські люстри. В меню закладу зібрані страви з усіх регіонів України, серед яких різноманітні вареники, зрази, риба власного копчення, страви на вогні та пиріжки. Зараз в ресторані готують спаржу на грилі, з нею роблять салат з підкопченим лососем, подають з яйцем пашот, вершковим соусом та кав’яром, а також гарнірують картоплею, в’яленими томатами та трюфельним ароматом.

Sam’s Steak House

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 37

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: смажена спаржа з яйцем пашот та соусом голандез – 285 грн, хумус з запеченою зеленою спаржою в беконі – 285 грн, теплий салат зі спаржею, зеленим горошком, кабачком та фермерською рикотою – 295 грн, тунець, смажений на грилі зі спаржею та каперсовим маслом – 595 грн.

Деталі: стейк-хаус, знаходиться в центрі міста, акцент на стейках, в будні дні з 12:00 до 16:00 діє спеціальна ланч-пропозиція, колекція ексклюзивного односолодового віскі та енотека, резерв столів.

Sam’s Steak House — один з перших стейк-хаусів в Україні. Меню ресторану – це асортимент стейків сухого та вологого дозрівання USA та Ukrainian Special Beef. Унікальну технологію дозрівання м’яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру Natural Wet Aged спеціально для Sam`s розробили запрошені іноземні фахівці. В сезонному меню з української спаржі готують теплий салат із зеленим горошком, кабачком та фермерською рикотою, також пропонують смажену спаржу з яйцем пашот та соусом голандез, хумус з запеченою зеленою спаржею в беконі та тунця, смаженого на грилі зі спаржею та каперсовим маслом.

Вино і Люди

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11

Бюджет: ₴₴.

Страви: спаржа з креветками та соусом дор блю – 344 грн, спаржа з ростбіфом та вершково-апельсиновим соусом – 294 грн, спаржа з яйцем пашот та беконом/без бекону – 198 грн/176 грн.

Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, демократичні ціни і великі порції, сніданки у будні з 09:30 до 12:00 (у вихідні з 10:00 до 14:00), сезонні новинки в меню, винна карта.

Міське кафе «Вино і Люди» засноване на філософії wine all day — келих хорошого вина можна і потрібно пити в будь-який час доби. Сніданки готують щодня, пропонують страви з яєць, картопляні ньоки з грибами, сендвіч Крок Мадам та солодкі сирники. Шанувальники спаржі можуть спробувати її з креветками та соусом дор блю, з ростбіфом та вершково-апельсиновим соусом, а також з яйцем пашот та беконом.

Зустріч

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 1-3/2

Бюджет: ₴₴

Страви: салат із спаржею – 145 грн, бургер із спаржею – 185 грн, сніданок зі смаженою картоплею та яйцем пашот.

Деталі: кафе на Бессарабці, бургери, вареники, три десятки коктейлів негроні, проєкт Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна (Mimosa Brooklyn Pizza, «Автостанція, «Чайка»).

«Зустріч» — кафе навпроти Бессарабського ринку. Це новий проєкт від рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна. В меню зробили акцент на бургерах, варениках та коктейлі негроні. Бургерів готують 9 видів, в основі усіх вершкова булочка з маком. Зараз можна спробуватитри сезонні страви зі спаржею: сніданок зі смаженою картоплею та яйцем пашот, бургер зі спаржею і фірмовим соусом та салат зі спаржею та картоплею.

Головна фото: «Зустріч»

Фото: Facebook «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі», Très Français — дуже по-французьки, SHO, Sam’s Steak House, «Вино і Люди», «Зустріч».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi