Святкування Дня закоханих: романтичні ресторани в Києві - PostEat

пошук

Святкування Дня закоханих: романтичні ресторани в Києві
05-02-2024 0 2910


Час готуватись до святкування Дня закоханих і бронювати найкращі столики для особливого вечора з найдорожчими. Романтичні ресторани в Києві вже підготували особливі шефські страви, свічки та наймелодійніші композиції для вашого святкування Дня закоханих. Редакція PostEat традиційно починає розповідати про романтичні ресторани в Києві, де ви зможете провести незабутній вечір з коханими. Не забувайте, що не всі кохані зараз можуть бути поруч — наближайте момент повернення наших військових додому і допомагайте нашим ЗСУ регулярними донатами.

Чачаварня | Instagram

Де: Русанівська набережна, 10

Бюджет: ₴₴

Страви: салат зі смаженим сулугуні – 243 грн, лахмаджун – 198 грн, шоколадний фондан з вишнею та лісовими горіхами – 186 грн, баклажан фрі із солодко-пряним соусом – 147 грн, хачапурі з білими грибами та сиром – 226 грн.

Деталі: Ще не вирішили, як святкувати 14 лютого? Завітайте в неймовірний заклад гарячої кавказької кухні «Чачаварня» — і ваша половинка неодмінно залишиться задоволеною. У цей вечір буде створена особлива романтична атмосфера під супровід живої музики. Для комфорту няня візьме на себе нагляд за дітьми, поки ви відпочиваєте та насолоджуєтеся святом.

Оберіть легкий салат зі смаженим сулугуні для неї та лахмаджун для нього. «Чачаварня» рекомендує спробувати солодкий та вишуканий шоколадний фондан з вишнею та лісовими горіхами, який заграє новими смаками в поєднанні з білим пʼянким вином.

У цій невимушеній атмосфері фотограф зробить вам світлини на пам’ять поруч з тематичною фотозоною, а “Welcome Drink” допоможе бути розкутими та насолодитися цим вечором сповна. Завітайте в «Чачаварня» та проведіть День закоханих особливо. Резерв столу за телефоном +380509414131.

Бавовна | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8

Бюджет: ₴₴

Страви: гастро-вечеря до Дня закоханих з 6 авторських страв та ігристе від закладу — 2500 грн з гостя.

Деталі: Ресторація Бавовна — це висока кухня з авторськими стравами, які готуються на відкритому «полум’ї». В ресторації розповідають, що ніхто в Україні не використовує «полум’я» так, як це роблять власниця та бренд-шеф закладу Альона Смірнова та шеф-кухар Дмитро Кривошап. В ресторані все готується з дотиком живого вогню: від закусок до десертів. Шефи надають перевагу сезонним українським продуктам, поєднують та розкривають їхні смаки за допомогою сучасних скандинавських, японських та французьких кулінарних технік.

До Дня закоханих шеф-кухар Дмитро Кривошап готуватиме особливу гастро-вечерю, де пригощатиме фламбованими устрицями, качиним пате та особливою морквою. Основною ж стравою стане філе судака з соусом беарнез та м’ясо дикої козулі з маринованим абрикосом, гірким шоколадом та ягідним жу з бузини, актинідії та лохини. Святкове дегустаційне меню включає 6 подач, до яких можна додатково обрати алкогольний пейрінг від сомельє закладу.

Ресторація знаходиться в історичній будівлі та налічує лише 40 посадкових місць, тому поспішайте забронювати незабутні враження для вашої половинки за телефоном +380988222222 або в діректі інстаграм @bavovna.rest, @smirnova_ua

Tres FRANÇAIS | Instagram

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: запечений камамбер з пряною грушею у червоному вині – 327 грн, савойське сирне фондю з крутонами – 615 грн, стейк «Росіні» з яловичини – 635 грн, жабки по-прованськи з часником, томатами та зеленню – 955 грн.

Деталі: Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très Français. На свято Валентина шефи приготували новинки страв із морепродуктів з різних регіонів Франції, а також улюблені хіти гостей з основного меню, серед яких сирне фондю, стейк «Росіні», жаб’ячі лапки, філе качки з карамелізованими персиками, сири, лавандовий крем-брюле. Увечері з 18:00 для всіх лунатиме романтична музика. Приємним подарунком кожному на welcome drink буде келих сухого ігристого та яскравий амісбуш від шефа. Бронювання столиків обов’язкове за телефоном +380931414914 (допустима вечірня резервація з 17:30 до 20:00, з 20:00 до 23:00 та інший час до 17:00).

Villa Riviera | Instagram

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: карпачо з телятини та лисичками – 465 грн, салат з лососем апельсиновим фенхелем та кіноа – 445 грн, запечений камамбер з печі з вишневим соусом та свіжими ягодами – 695 грн, равіолі з качкою та інжиром – 525 грн.

Деталі: Villa Riviera — сімейний ресторан європейської кухні на лівому березі Києва. В авторському меню від шеф-кухаря ресторану кожен гість знайде для себе улюблену страву. День Закоханих – це час, коли кохання наповнює повітря магією, а серця б’ються в унісон. Дозвольте собі зануритися в атмосферу найніжнішого свята у розкішному ресторані Villa Riviera. 14 лютого о 19:00 на вас чекатиме розкішна атмосфера, жива музика, десерт для двох, welcome zone. Резерв столу за телефоном +380503539796.

Ishfish.restaurant | Instagram

Де: вул. Велика Васильківська, 60

Бюджет: ₴₴

Страви: трiо тартарів (гребiнець, лосось, тунець, авокадо, манго та манговий соус) – 520 грн, севіче з королівського дорадо – 390 грн, сашимі з креветкою – 300 грн, гункани з тунцем – 390 грн, бебі кальмари, запечені під ніжним сиром – 590 грн.

Деталі: ЇshFish — мережа рибних ресторанів від найбільшого імпортера риби України Atlantic Umma. Головна особливість — використання виключно свіжих продуктів найвищої якості, як в найкращих ресторанах узбережжя Іспанії. В ресторані на Великій Васильківській знають, як виглядає ідеальне побачення 14 лютого. Саксофон, плато з морепродуктами та подарунок у вигляди пляшки ігристого Cava. Бронюйте столик та приходьте, обіцяють, що буде романтично та смачно Резерв столу зв номером +380672458830.

Головна фото: Naomi Irons on Unsplash  

Фото: Facebook «Чачаварня», «Бавовна», Tres FRANÇAIS, Villa Riviera, Ishfish.restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi