Святкуємо 8 березня в ресторанах лівого берега Києва - PostEat

пошук

Святкуємо 8 березня в ресторанах лівого берега Києва
04-03-2021 0 1659


Ресторани лівого берега Києва для святкування 8 березня шукала редакція PostEat. 8 березня чудовий привід для романтичного побачення в одному із затишних ресторанів столиці. Улюблені вина і страви, жива музика і дивовижна атмосфера зроблять вечір незабутнім. Ви можете обрати кухню та програму до душі й зарезервувати стіл в ресторані недалеко від дому — розповідаємо, які підготувались до першого весняного свята цього року ресторани лівого берега Києва.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

Spezzo

Де: Русанівська набережна, 8

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (98–255 грн), піца (129–295 грн), паста і ризото (126–196грн).

Страви: свинина з броколі та соусом блек-пепер – 167 грн, філе дорадо з цукіні та цитрусовим соусом – 148 грн, паста з курячим філе та соусом чеддер – 169 грн, піца «Пера Б’янка» – 182 грн.

Деталі: мережа ресторанів-пекарень, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, банкетні страви, антипасті, паста ручної роботи, сніданки щодня, ділові обіди, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната (Русанівка, Велика Васильківська), резерв столів.

Мережа італійських ресторанів Spezzo із власною пекарнею і сироварнею одну з локацій має на Русанівській набережній. У Spezzo обіцяють занурити в італійську атмосферу гостинності о будь-якій  порі дня, тому в закладі ідеально починати новий день зі смачного сніданку, пообідати ланчем та зібратись за родинним столом на вечерю. В меню ви знайдете кілька видів брускети, тартарів, класичних та авторських салатів, ніжної пасти та піцу з дров’яної печі. 8 березня в заклады ми підготували особливу програму: welcome drink та дитячий аніматор о 17:00. Створюватимуть настрій весняний декор та звуки саксофону о 19:00. Резерв столів на номером +380504223798.

River Grill

Де: Русанівська набережна, 3а

Бюджет: ₴₴. Гарячі закуски (97–348 грн), салати (115–425 грн), риба та морепродукти (178–2490 грн).

Страви: кальмар запечений у хоспері з овочами та шафрановим соусом – 169 грн, равіолі з кроликом у вершково-трюфельному соусі – 225 грн, чорноморські рапани у винно-вершковому соусі – 298 грн.

Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, резерв столів.

River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Формат ресторану всіляко сприяє повному зануренню у комфортний заміський відпочинок на природі у межах міста. Кухня представлена європейськими класичними стравами, доповнена позиціями близькосхідної кухні з акцентом на гриль-стравах. Велика дитяча кімната ресторану з панорамними вікнами наповнена різноманітними іграшками для дітей різного віку. 8 березня на гостей River Grill чекають приємні компліменти від закладу та live music. Резерв столів на номером +380987445577.

Villa Riviera

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (125–595 грн), салати (175–655 грн), паста і ризото (145–395 грн).

Страви: тартар з гребінця – 345 грн, креветки в соусі неаполітана – 620 грн, ризото з білими грибами – 195 грн, восьминіг по-сицилійськи – 495 грн.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, велика винна шафа, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, парковка, резерв столів

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Меню ресторану розроблене відповідно до сімейної концепції закладу — в ньому представлені авторські страви італійської та європейської кухонь. Villa Riviera пишається своєю італійською авторською кухнею, вишуканою винною картою і сервісом найвищого рівня. Святкувати 8 березня в ресторані почнуть о 19:00: на гостей чекають приємні компліменти від закладу, live music, дитяча анімація для найменших гостей, а також фотозона та фотограф. Резерв столів на номером +380503539796.

Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан

Де: Дніпровська набережна, 19а

Бюджет: ₴₴. Салати (150–305 грн), гарячі страви з риби (249–365 грн), гарячі страви з м’яса (150–325 грн).

Страви: теплий салат з щупальцями кальмара та медовими томатами чері – 150 грн, томлена телятина з лісовими грибами та дерунами – 235 грн, лосось під апельсиновим соусом з фенхелем – 365 грн.

Деталі: гастрономічний ресторан авторської кухні; страви європейської, італійської, середземноморської та японської кухонь; устриці та інші морські делікатеси, акваріум з молюсками, сніданки, змістовна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.

«Сыто-Пьяно» знаходиться на Осокорках у затишному дворику та виконаний в стилістиці таверни епохи Відродження — кожна деталь в інтер’єрі невипадкова та створює особливу атмосферу. Під керівництвом шеф-кухаря Сергія Тарасенка на кухні ресторану створюють авторські страви з італійськими, середземноморськими та японськими відтінками. Святкувати 8 березня в ресторані починають о 17:00 — гостей частуватимуть келихом Prosecco Rose, а настрій створюватиме DJ. Зарезервувати стіл можна за номером +380978333780.

Dellini

Де: вул. Ревуцького, 2

Бюджет: ₴₴. Салати (138–348 грн), гарячі закуски (138–295 грн), основні страви (148–568 грн).

Страви: брускети з лососем та сиром камамбер – 154 грн, салат з лососем гриль – 348 грн, печена бурата з томатним соусом та пестo – 295 грн, морепродукти у вершковому соусі з ікрою щуки та лососем – 568 грн.

Деталі: затишний ресторан на березі озера Сонячне, інтернаціональна кухня, устриці, хоспер-меню, паста власного виробництва, сніданки, змістовні коктейльна і винна карти, кальян, резерв столів.

Dellini — ресторан інтернаціональної кухні з авторськими стравами, розташований на Харківському масиві біля красивого озера Сонячне. Крізь панорамні вікна відкривається мальовничий вид на озеро. У вихідні можна зарезервувати столик біля вікна та неквапливо насолоджуватись краєвидом, стравами та родинним спілкуванням. Святкувати в Dellini починають 7 березня о 23:00 — у програмі вечора караоке, show balet Satisfaction та MC Lunin. 8 березня об 11:00 розпочнеться майстер-клас акварельний сніданок, а од 19:00на гостей чекають Ways Band Trio. Зарезервувати стіл можна за номером +380638778878.

Наші Люди

Де: вул. Княжий Затон, 14Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (89–299 грн), страви з м’яса (169–699 грн), піцети (159–299 грн).

Страви: паштет з карамелізованими яблуками та горіхами – 139 грн, мезе-сет з пітою – 269 грн, томлене ягня з хумусом – 296 грн, філе міньон на подушці з ізраїльського овочевого пирогу кугель – 269 грн, середземноморська піцета з анчоусом – 189 грн.

Деталі: ресторан середземноморської та європейської кухонь, знаходиться на Осокорках, свіжі устриці, стильний інтер’єр, дитяча кімната, резерв столів.

«Наші Люди» — ресторан середземноморської та європейської кухні новітнього формату, створений спеціально для гурманів, які не бояться поєднувати любов до яскравого життя та сімейних цінностей. В закладі пропонують зрозумілу середземноморську кухню, кілька світових гастрономічних хітів, а також свіжі устриці за доступною ціною, які заклад імпортує самостійно. 8 березня з 19:00 в ресторані лунатиме DJ-сети з хітів 90-х років, а всіх дівчат чекатимуть компліменти від закладу. Зарезервувати стіл можна за номером +380633272909.

Головна фото: Spezzo

Фото: Facebook Spezzo, River Grill, Villa Riviera, Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан, Dellini, Наші Люди.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi