пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Новорічні меню до сімейного столу від ресторанів Києва шукала редакція PostEat. Для того, щоб вам не довелося готувати новорічну вечерю, ресторани столиці запровадили зручну послугу — тепер улюблені страви можна попередньо замовити в ресторані, а потім забрати у зручний для вас час або оформити доставку. Замовляйте новорічні страви для вашого столу і насолоджуйтесь святом разом з PostEat.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Спаська, 10
Бюджет: ₴₴.
Новорічне меню: таріль українського крафтового в’яленого м’яса – 360 грн/300 г, оселедець під шубою – 105 грн, салат олів’є з шинкою, курячою грудкою та молодим горошком – 145 грн, холодець слов’янський з хріном – 165 грн, білі гриби мариновані по-домашньому – 195 грн, пиріжечки з м’ясом – 49 грн, торбинки з грибами – 99 грн, качка з печеними яблуками – 1490 грн, качині ніжки, тушковані з червоною капустою та топтанкою зі шкварками – 545 грн.
Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, сомельє Артем Дарчук, енотека складається з понад 400 найменувань, підходить для проведення банкетів, сніданки по буднях з 09:00 до 13:00 та по вихідних з 10:00 до 15:00, резерв столів.
DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, відомий столичним гурманам своїми шедеврами в меню ресторану «Липський». Для вашої святкової вечері ми підготували особливе меню: запечена качка з яблуками, домашні мариновані білі гриби, ніжний печінковий паштет з джемом із ожини, олів’є з шинкою та курячою грудкою, оселедець під шубою, крафтові українські сири та м’ясо, домашні пиріжечки, десерти та інші святкові страви. Вам залишиться лише запалити свічки, накрити стіл та відпочивати в колі рідних та друзів. Передзамовлення можна зробити за телефоном +380675020354.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а
Бюджет: ₴₴₴.
Новорічне меню: щука фарширована – 970 грн/1 кг, холодець з півня – 285 грн, домашня буженина зі свинини з домашньою аджикою – 562 грн/500 г, олів’є з закарпатської форелі власного копчення та з ікрою щуки – 480 грн/500 г, оселедець під шубою з запечених овочів та з ікрою щуки – 560 грн/1 кг, домашня ковбаса з курятини – 586 грн/500 г, індичка запечена з яблуками – 680 грн/1 кг, рулет зі свинини з чебрецем та запеченою картоплею – 980 грн/1 кг, смажена бараняча нога із запеченими овочами та маринованою сливою – 1270 грн/1 кг.
Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, 7 видів сала і 5 видів борщу, прогулянки по річці в теплу пору року, власна коптильня, гастрономічна крамниця, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.
Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. До новорічних свят в ресторані підготували особливі страви, які ви можете замовити до вашого столу. В меню пропонують фаршировану щуку, холодець з півня, кілька видів олів’є, домашні ковбаси, запечену індичку та яловичину, смажену баранячу ногу та десерти. Замовлення приймають за номером +380444993959.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36
Бюджет: ₴₴.
Новорічне меню: норвезький оселедець під шубою – 380 грн/1 кг, лосось на шпинаті запечений на листковому тісті – 1150 грн/1,3 кг, Веллінгтона з телятиною – 1450 грн/1,5 кг, олів’є від Куха з язиком – 465 грн/1 кг, окіст ягняти на картоплі – 1680 грн/1,5 кг.
Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, три банкетні зали на 20/50/100 персон, може розмістити до 450 гостей, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, літня тераса, кальян, парковка, резерв столів.
«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. За легендою, заклад названий на честь пращура власника ресторану, потомственого кухаря. Кухня в закладі представлена авторськими стравами на основі старовинних сімейних рецептів. В меню до святкового столу пропонують норвезький оселедець під шубою, лосось на шпинаті запечений на листковому тісті, Веллінгтона з телятиною, олів’є від Куха з язиком, окіст ягняти на картоплі. Замовлення приймають за номером +380955993636.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Паркова дорога, 4
Бюджет: ₴₴.
Новорічне меню: щука фарширована – 700 грн, судак фарширований – 700 грн, качка запечена з яблуками – 1050 грн, качка запечена з гречкою – 850 грн, курка фарширована – 400 грн, буженина домашня печена – 700 грн, підчеревина запечена – 500 грн, ковбаса по–домашньому – 500 грн, голубці м’ясні – 300 грн, паштет з телячої печінки – 450 грн.
Деталі: позиціонує себе як заміський ресторан в центрі міста; українська, європейська, кавказька кухня; гриль-меню, тандир-меню, дитячий майданчик, відкритий мангал, панорамна зимова зала, VIP-зала, велика винна карта, резерв столів, доставка, формат take away, kids friendly.
«Курені» — ресторан української кухні, який завдяки розташуванню в мальовничій парковій зоні поблизу центру вже багато років є улюбленим закладом багатьох киян. До вашого столу в ресторані підготували страви, які стануть прикрасою столу і приємною згадкою рідних і близьких. В меню пропонують фаршированого судака, качку запечену з яблуками, домашню буженину та ковбасу, паштет з телячої печінки. Замовлення приймають за номером +380673716454.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 24а
Бюджет: ₴₴₴.
Новорічне меню: карпачо з дорадо із цілої риби – 560 грн, севіче з сібаса із цілої риби – 540 грн, домашній паштет з печінки кролика – 220 грн, оселедець або маринований лосось під шубою – 270/440 грн, традиційний олів’є з язиком/куркою/креветками – 320/245/520 грн, мімоза з маринованим лососем – 460 грн, холодець з півня – 350 грн, запечена пекінська качка з яблуками – 985 грн.
Деталі: рибний ресторан, сніданки по буднях з 9:00 до 12:00 та у вихідні з 10:00 до 13:00, бізнес-ланчі в будні дні з 12:00 до 17:00, сезонне меню, меню восьминогів, raw-bar, літня тераса, паркінг, резерв столів, формат take away, доставка, kids friendly.
«Рибний Базар» — рибний ресторан в самому центрі столиці, неподалік від Софійського собору. Тут є вітрини з рибою і морепродуктами, а стильний інтер’єр підкреслює концепцію ресторану. Напередодні новорічних свят ресторан пропонує свою допомогу та приготує для вас фірмові та традиційні новорічні страви. В меню цього року карпачо з дорадо та севіче з сібаса, домашній паштет з печінки кролика, оселедець або маринований лосось під шубою, традиційний олів’є з язиком або куркою або креветками, холодець з півня, запечена пекінська качка з яблуками. Замовлення приймають за номерами +380442782265, +380442784852.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Антоновича, 50; вул. Мечникова, 16.
Бюджет: ₴.
Новорічне меню: вінегрет – 125 грн/1 кг, олів’є – 350 грн/1 кг, оселедець під шубою – 290 грн/1 кг, мімоза з копченою скумбрією – 320 грн/1 кг, холодець з хроном – 350 грн/1 кг, голубці тушковані – 290 грн/1 кг, домашня ковбаса – 490 грн/1 кг, буженина запечена – 550 грн/1 кг, котлети з щуки смажені – 290 грн/500 г.
Деталі: класична українська кухня, сучасний інтер’єр, великий вибір вареників, регіональні українські страви, домашні настоянки і наливки, страви з печі, лояльна цінова політика, літня тераса, полуничне меню, take away.
Варенична «Балувана Галя» — демократичний ресторан класичної української кухні. В ресторанах готові допомогти у приготуванні улюблених страв до вашого свята. В меню новорічного столу: вінегрет, олів’є, оселедець під шубою, мімоза з копченою скумбрією, холодець з хроном, голубці тушковані, домашня ковбаса, буженина запечена та кілька видів котлет. За вашим бажанням страви можуть приготувати одразу у ваш посуд. Замовлення приймають за номерами +380933193939, +380984393939.⠀
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Тараса Шевченка, 1
Бюджет: ₴₴.
Новорічне меню: маринована у сидрі качка, фарширована яблуками та мандаринами – 349 грн/кг, запечена у тісті свинина з грибним дюкселем та оливковою тапенадою – 349 грн/кг, класичний фарширований судак із маслинами та хрусткою морквою – 499 грн/кг, свиняча рулька, маринована у темному пиві – 249 грн/кг, галантин із томленої курки з креветками та овочами – 449 грн/кг.
Деталі: український паб, ресторанний проєкт Fozzy Group, кілька зал, концептуальний інтер’єр, 20 кранів з пивом, спортивні трансляції, літній майданчик, підходить для компаній, резерв столів.
«Мокрі вуса» — український паб на початку бульвару Шевченка. Тут ви знайдете пиво різноманітних сортів на 20 кранах, а також смачні закуски до нього. Крім того, заклад пропонує скуштувати страви з повноцінного меню кухні. До вашого новорічного столу в закладі приготують мариновану у сидрі качку, запечену свинину, фаршированого судака, галантин, свинячу рульку. Замовлення приймають за номером +380999255110.
Facebook DOM N10, ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі, Кухмейстер, Курені, Ресторан «Рибний Базар», Варенична Балувана Галя в Києві, Мокрі вуса. Український паб
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi