Свято без турбот: новорічні меню до сімейного столу від ресторанів Києва - PostEat

пошук

Свято без турбот: новорічні меню до сімейного столу від ресторанів Києва
20-12-2019 0 1822


Новорічні меню до сімейного столу від ресторанів Києва шукала редакція PostEat. Для того, щоб вам не довелося готувати новорічну вечерю, ресторани столиці запровадили зручну послугу — тепер улюблені страви можна попередньо замовити в ресторані, а потім забрати у зручний для вас час або оформити доставку. Замовляйте новорічні страви для вашого столу і насолоджуйтесь святом разом з PostEat.

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: таріль українського крафтового в’яленого м’яса – 360 грн/300 г, оселедець під шубою – 105 грн, салат олів’є з шинкою, курячою грудкою та молодим горошком – 145 грн, холодець слов’янський з хріном – 165 грн, білі гриби мариновані по-домашньому – 195 грн, пиріжечки з м’ясом – 49 грн, торбинки з грибами – 99 грн, качка з печеними яблуками – 1490 грн, качині ніжки, тушковані з червоною капустою та топтанкою зі шкварками – 545 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, сомельє Артем Дарчук, енотека складається з понад 400 найменувань, підходить для проведення банкетів, сніданки по буднях з 09:00 до 13:00 та по вихідних з 10:00 до 15:00, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, відомий столичним гурманам своїми шедеврами в меню ресторану «Липський». Для вашої святкової вечері ми підготували особливе меню: запечена качка з яблуками, домашні мариновані білі гриби, ніжний печінковий паштет з джемом із ожини, олів’є з шинкою та курячою грудкою, оселедець під шубою, крафтові українські сири та м’ясо, домашні пиріжечки, десерти та інші святкові страви. Вам залишиться лише запалити свічки, накрити стіл та відпочивати в колі рідних та друзів. Передзамовлення можна зробити за телефоном +380675020354.

ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а

Бюджет: ₴₴₴.

Новорічне меню: щука фарширована – 970 грн/1 кг, холодець з півня – 285 грн, домашня буженина зі свинини з домашньою аджикою – 562 грн/500 г, олів’є з закарпатської форелі власного копчення та з ікрою щуки – 480 грн/500 г, оселедець під шубою з запечених овочів та з ікрою щуки – 560 грн/1 кг, домашня ковбаса з курятини – 586 грн/500 г, індичка запечена з яблуками – 680 грн/1 кг, рулет зі свинини з чебрецем та запеченою картоплею – 980 грн/1 кг, смажена бараняча нога із запеченими овочами та маринованою сливою – 1270 грн/1 кг.

Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, 7 видів сала і 5 видів борщу, прогулянки по річці в теплу пору року, власна коптильня, гастрономічна крамниця, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.

Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. До новорічних свят в ресторані підготували особливі страви, які ви можете замовити до вашого столу. В меню пропонують фаршировану щуку, холодець з півня, кілька видів олів’є, домашні ковбаси, запечену індичку та яловичину, смажену баранячу ногу та десерти. Замовлення приймають за номером +380444993959.

Кухмейстер

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: норвезький оселедець під шубою – 380 грн/1 кг, лосось на шпинаті запечений на листковому тісті – 1150 грн/1,3 кг, Веллінгтона з телятиною – 1450 грн/1,5 кг, олів’є від Куха з язиком – 465 грн/1 кг, окіст ягняти на картоплі – 1680 грн/1,5 кг.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, три банкетні зали на 20/50/100 персон, може розмістити до 450 гостей, бізнес-ланчі по буднях з 13:00 до 15:00, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, літня тераса, кальян, парковка, резерв столів.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. За легендою, заклад названий на честь пращура власника ресторану, потомственого кухаря. Кухня в закладі представлена авторськими стравами на основі старовинних сімейних рецептів. В меню до святкового столу пропонують норвезький оселедець під шубою, лосось на шпинаті запечений на листковому тісті, Веллінгтона з телятиною, олів’є від Куха з язиком, окіст ягняти на картоплі. Замовлення приймають за номером +380955993636.

Курені

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Паркова дорога, 4

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: щука фарширована – 700 грн, судак фарширований – 700 грн, качка запечена з яблуками – 1050 грн, качка запечена з гречкою – 850 грн, курка фарширована – 400 грн, буженина домашня печена – 700 грн, підчеревина запечена – 500 грн, ковбаса по–домашньому – 500 грн, голубці м’ясні – 300 грн, паштет з телячої печінки – 450 грн.

Деталі: позиціонує себе як заміський ресторан в центрі міста; українська, європейська, кавказька кухня; гриль-меню, тандир-меню, дитячий майданчик, відкритий мангал, панорамна зимова зала, VIP-зала, велика винна карта, резерв столів, доставка, формат take away, kids friendly.

«Курені» — ресторан української кухні, який завдяки розташуванню в мальовничій парковій зоні поблизу центру вже багато років є улюбленим закладом багатьох киян. До вашого столу в ресторані підготували страви, які стануть прикрасою столу і приємною згадкою рідних і близьких. В меню пропонують фаршированого судака, качку запечену з яблуками, домашню буженину та ковбасу, паштет з телячої печінки. Замовлення приймають за номером +380673716454.

Ресторан «Рибний Базар»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 24а

Бюджет: ₴₴₴.

Новорічне меню: карпачо з дорадо із цілої риби – 560 грн, севіче з сібаса із цілої риби – 540 грн, домашній паштет з печінки кролика – 220 грн, оселедець або маринований лосось під шубою – 270/440 грн, традиційний олів’є з язиком/куркою/креветками – 320/245/520 грн, мімоза з маринованим лососем – 460 грн, холодець з півня – 350 грн, запечена пекінська качка з яблуками – 985 грн.

Деталі: рибний ресторан, сніданки по буднях з 9:00 до 12:00 та у вихідні з 10:00 до 13:00, бізнес-ланчі в будні дні з 12:00 до 17:00, сезонне меню, меню восьминогів, raw-bar, літня тераса, паркінг, резерв столів, формат take away, доставка, kids friendly.

«Рибний Базар» — рибний ресторан в самому центрі столиці, неподалік від Софійського собору. Тут є вітрини з рибою і морепродуктами, а стильний інтер’єр підкреслює концепцію ресторану. Напередодні новорічних свят ресторан пропонує свою допомогу та приготує для вас фірмові та традиційні новорічні страви. В меню цього року карпачо з дорадо та севіче з сібаса, домашній паштет з печінки кролика, оселедець або маринований лосось під шубою, традиційний олів’є з язиком або куркою або креветками, холодець з півня, запечена пекінська качка з яблуками. Замовлення приймають за номерами +380442782265, +380442784852.

Варенична «Балувана Галя»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 50; вул. Мечникова, 16.

Бюджет: ₴.

Новорічне меню: вінегрет – 125 грн/1 кг, олів’є – 350 грн/1 кг, оселедець під шубою – 290 грн/1 кг, мімоза з копченою скумбрією – 320 грн/1 кг, холодець з хроном – 350 грн/1 кг, голубці тушковані – 290 грн/1 кг, домашня ковбаса – 490 грн/1 кг, буженина запечена – 550 грн/1 кг, котлети з щуки смажені – 290 грн/500 г.

Деталі: класична українська кухня, сучасний інтер’єр, великий вибір вареників, регіональні українські страви, домашні настоянки і наливки, страви з печі, лояльна цінова політика, літня тераса, полуничне меню, take away.

Варенична «Балувана Галя» — демократичний ресторан класичної української кухні. В ресторанах готові допомогти у приготуванні улюблених страв до вашого свята. В меню новорічного столу: вінегрет, олів’є, оселедець під шубою, мімоза з копченою скумбрією, холодець з хроном, голубці тушковані, домашня ковбаса, буженина запечена та кілька видів котлет. За вашим бажанням страви можуть приготувати одразу у ваш посуд. Замовлення приймають за номерами +380933193939, +380984393939.⠀

Мокрі вуса. Український паб

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Тараса Шевченка, 1

Бюджет: ₴₴.

Новорічне меню: маринована у сидрі качка, фарширована яблуками та мандаринами – 349 грн/кг, запечена у тісті свинина з грибним дюкселем та оливковою тапенадою – 349 грн/кг, класичний фарширований судак із маслинами та хрусткою морквою – 499 грн/кг, свиняча рулька, маринована у темному пиві – 249 грн/кг, галантин із томленої курки з креветками та овочами – 449 грн/кг.

Деталі: український паб, ресторанний проєкт Fozzy Group, кілька зал, концептуальний інтер’єр, 20 кранів з пивом, спортивні трансляції, літній майданчик, підходить для компаній, резерв столів.

«Мокрі вуса» — український паб на початку бульвару Шевченка. Тут ви знайдете пиво різноманітних сортів на 20 кранах, а також смачні закуски до нього. Крім того, заклад пропонує скуштувати страви з повноцінного меню кухні. До вашого новорічного столу в закладі приготують мариновану у сидрі качку, запечену свинину, фаршированого судака, галантин, свинячу рульку. Замовлення приймають за номером +380999255110.

Facebook DOM N10, ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі, Кухмейстер, Курені, Ресторан «Рибний Базар», Варенична Балувана Галя в Києві, Мокрі вуса. Український паб

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi