пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat розповідає, який тартар в Києві пропонують в міських кафе та винних барах. Багато українських гурманів гідно оцінили вишукану французьку закуску, яку шефи готують з риби, морепродуктів та, звісно ж, з м’яса і постійно додають до неї нові інгредієнти.
Ми писали про історію походження тартару, цікаві факти про страву у наших матеріалах. Сьогодні розповімо, які тартари пропонують в міських кафе та винних закладах столиці.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 5Б
Бюджет: ₴₴. Сніданки (132–321 грн), закуски (162–317 грн), основні страви (177–450 грн).
Страви: тартар з яловичини з мусом із пармезану – 247 грн.
Напої: коктейлі: Young – 180 грн, Crisp – 210 грн, Bastarda – 150 грн, TGIF – 250 грн, Fairy – 280 грн.
Деталі: ресторан у форматі бістро, знаходиться на Бессарабці, проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина, дизайнерський інтер’єр від Balbek Bureau, космополітична кухня, сніданки, Low ABV коктейлі, біодинамічні вина.
Forever Young — ресторан у форматі бістро на Бессарабці. Інтер’єр закладу — розробка Balbek Bureau Слави Балбека — лаконічний світлий простір, великі вікна, жива зелень. Меню Forever Young космополітичне, також в закладі подають сніданки. У винній карті представлені позиції келихами та пляшками; окрім ігристих, білих, червоних та рожевих вин є позиції помаранчевих вин, серед всіх категорій є натуральні/біодинамічні позиції. Замовляйте келих вина та спробуйте в Forever Young тартар з яловичини з мусом із пармезану.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11
Бюджет: ₴₴. Сніданки (56–118 грн), закуски (24–134 грн), основні страви (126–238 грн), десерти (34–88 грн).
Страви: тартар із лосося з авокадо та свіжим огірком – 178 грн, тартар з яловичини з перепелиним жовтком, корнішонами, цибулею, гірчицею та попкорном із гречки – 156 грн.
Напої: еспресо – 32 грн, імбирний чай – 62 грн, грейпфрутовий фреш – 72 грн.
Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, демократичні ціни і великі порції, сніданки, сезонні новинки в меню, винна карта.
Міське кафе «Вино і Люди» засноване на філософії wine all day — келих хорошого вина можна і потрібно пити в будь-який час доби. Доповнити смак вина в кращих традиціях фудпейрингу в закладі можна італійською брускетою, французьким паштетом, східними боулами, мексиканськими тостадітос і легкими салатами. Спробуйте тартар із лосося з авокадо та свіжим огірком.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Рейтарська, 13
Бюджет: ₴₴. Закуски (125–427 грн), основні страви (170–295 грн), десерт (107–115 грн).
Страви: тартар з телятини під пармезаном з салатом, грінками та яблуками – 245 грн.
Напої: Smashing pumpkins – 130 грн, Easy garden – 75 грн, Kyiv Mule – 160 грн.
Деталі: міське кафе, авторська кухня, сніданки по буднях з 9:00 до 13:00 (у вихідні до 14:00), стильний інтер’єр, регулярні вечірки, коктейльна карта, великий вибір страв для вегетаріанців, сезонне меню.
«Зигзаг — Zigzag» — концептуальне міське кафе з особливою затишною атмосферою. Знаходиться «Зигзаг» на одній з найбільш культових київських вуличок. В меню страви європейської кухні, до яких можна замовити коктейль або пляшку вина. Сніданки вранці, вечірки з коктейлями ввечері — універсальна локація для започаткування спільних традицій. Почати вечір можна з коктейлю та тартару з телятини під пармезаном з салатом, грінками та яблуками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 100
Бюджет: ₴₴₴. Стартери (140–450 грн), салати (180–280 грн), основні страви (220–690 грн).
Страви: рибний тартар з яловичини – 200 грн.
Напої: коктейль «Блудлива Мері» – 220 грн, полуничний лимонад – 70 грн, фільтр-кава – 60 грн, фреш цитрус-грейпфрут – 95 грн.
Деталі: винний ресторан, атмосферна концепція, співзасновники — Володимир Задірака та Сергій Шкарбан, автор інтер’єру Денис Беленко, авторська кухня, ексклюзивна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.
Wine Love — атмосферний винний ресторан в комплексі «Торонто-Київ». Заклад занурює гостей в атмосферу творчих районів Парижа — Маре та Монмартра. Автором унікального інтер’єру є відомий український дизайнер Денис Беленко. В меню ви знайдете переосмислені страви, натхненні новою хвилею паризьких ресторанів, які відображають всю повноту гастрономічного різноманіття та смаків. Рекомендуємо рибний тартар з яловичини — не будемо відкривати всіх секретів смаку, краще спробуйте.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Бессарабська площа, 2
Бюджет: ₴₴. Салати (165–220 грн), закуски (75–225 грн), основні страви (110–380 грн).
Страви: тартар з української яловичини – 180 грн.
Напої: New York Sour – 170 грн, White Baby – 190 грн, сидр Val de Rance – 100 грн/330 мл.
Деталі: винний бар, знаходиться в приміщенні Бессарабського ринку, страви європейської кухні, закуски до вина, вина келихами.
«Бальтазар» — винний бар у підвалі Бессарабського ринку. Всередині бару гостей чекає камерна зала з приглушеним світлом, проста і зрозуміла винна карта та лаконічне меню. Зі страв у «Бальтазарі» подають салати, основні страви та закуски до вина. Спробуйте класичний тартар з яловичини — його готують з витриманої яловичої вирізки українського виробництва із додаванням червоної цибулі та корнішонів. Заправляють тартар перцевим соусом, зерновою гірчицею, сіллю та свіжомеленим чорним перцем — для додаткового смаку та текстури використовують сушене листя капусти.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хорива, 16/7
Бюджет: ₴₴. Закуски (64–645 грн), основні страви (136–315 грн), десерти (75–145 грн).
Страви: тартар з яловичини – 175 грн, тартар із лосося – 189 грн.
Напої: рістрето – 45 грн, органічний лимонад – 75 грн, флет вайт – 70 грн.
Деталі: один з найкрасивіших винних барів міста, знаходиться на Подолі, інтер’єр створений YOD design lab, в п’ятницю і суботу працює до 02:00, повноцінне меню, у винній карті зібрані вина з різних країн світу.
Win Bar — один з найкрасивіших винних барів міста, у якому винна карта оновлюється в залежності від сезону. У закладі виводять з карти деякі позиції і доповнюють або розширюють її за рахунок нових цікавих пропозицій, що з’являються в кейсах партнерів. У Win Bar вам запропонують різні класичні вина, а також автохтони, органічні вина і вина з лімітованих колекцій. В якості закуски можна обрати тартар із яловичини та тартар з лосося.
Фото Facebook: Forever Young, Вино і Люди, Зигзаг – Zigzag, Wine Love, Бальтазар, Win Bar — Винний бар
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi