Тартар в ресторанах Києва: м’ясні та рибні варіації - PostEat

пошук

Тартар в ресторанах Києва: м’ясні та рибні варіації
30-06-2020 0 1453


Редакція PostEat розповідає, який тартар в ресторанах Києва можна скуштувати. Багато українських гурманів гідно оцінили вишукану французьку закуску, яку шефи готують з риби, морепродуктів та, звісно ж, з м’яса і постійно додають до неї нові інгредієнти. Ми писали про історію походження тартару, цікаві факти про страву у наших матеріалах. Сьогодні розповімо, які тартари пропонують в ресторанах Києва.

Queen

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (140–1300 грн), риба та морепродукти (365–4900 грн), десерти (200–345 грн).

Страви: тартар лосось с трюфельним соусом і авокадо – 490 грн, тартар тунець зі страчателою і ботаргою – 570 грн, тартар з вугра – 1240 грн, тартар телятина з еспумою з пармезану та ікрою щуки – 530 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 100 грн, капучино – 85 грн, коктейль Rose 69 – 310 грн, червоне вино Montepulciano d’Abruzzo Marina Cvetiс Masciarelli – 590 грн/150 мл.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської кухні; моцарела бар, стейки з дров’яної печі, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Ресторанний комплекс QUEEN задовольняє найвибагливіші гастрономічні потреби гостей. Меню створив досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух. На літній терасі Queen вам пропонують спробувати різноманітні тартари. Рекомендуємо почати знайомство з м’ясного тартару з телятини з еспумою з пармезану та ікрою щуки. В асортименті рибних тартарів пікантний тунець зі страчателою і ботаргою, ніжний лосось с трюфельним соусом і авокадо та вишуканий тартар з вугра. Літня тераса Queen працює щодня з 17:00.

Not Only Fish

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (160–310 грн), роли (240–530 грн), страви з риби (340–2550 грн).

Страви: тартар з лосося – 390 грн, тартар з лангустина – 780 грн, тартар з тунця з чорною ікрою та авокадо – 820 грн, тартар з вугром, свіжим огірком та соусом понзу – 370 грн, тартар з крабом, огірком та червоною ікрою – 820 грн, тартар з телятини з кампотським перцем та картопляними чіпсами – 240 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, поке-боул меню, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — проєкт міжнародного холдингу Bulldozer Group. Витончений, лаконічний, з пікантним смаком кращих східних традицій, ресторан Not Only Fish розташувався в самому серці Києва. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами – в меню представлені суші, сашимі, страви з рибою та морепродуктами тощо. З різноманіття тартарів з риби, морепродуктів та м’яса рекомендуємо спробувати тартар з тунця з чорною ікрою та авокадо.

Fabius

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: тартар з тунця з манго, авокадо і цитрусовим соусом – 490 грн, тартар з лосося зі свіжим огірком, шніт-цибулею і сирною еспумою – 360 грн, тартар з креветок з авокадо, фундуком і соусом гаспачо – 420 грн, тартар з телятини з ароматом літнього трюфеля – 480 грн, трiо тартарiв лосось, гребінець, тунець yellowfin – 890 грн, спайсi тартар з гребінця з ікрою тобiко i гострим домашнім майонезом – 455 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні, де можна відчути всю красу заміського відпочинку в межах столиці. В меню закладу — широкий вибір страв із м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Гостям пропонують спробувати тартар з тунця, з лосося, з креветок, гострий тартар з гребінця та з телятини. Щоб познайомитись зі смаками тартарів, рекомендуємо замовити трiо тартарiв лосось, гребінець, тунець yellowfin.

Oxota NA Ovets

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–269 грн), основні страви (165–1390 грн), риба та морепродукти (255–475 грн).

Страви: яловичий тартар з пармезаном – 195 грн, тартар з дорадо – 189 грн, тартар з морського гребінця – 189 грн, тартар з тунця з перцем халапеньо – 189 грн, тартар з лосося та ікрою тобіко – 189 грн.

Напої: Chateau Haut-Mouleyre, 2016 – 950 грн/750 мл, Conti Formentuni Sauvignon Collio Caligo, 2017 – 1000 грн/750 мл, Pinot Grigio Rose Pavia, Folonarі – 160 грн/келих.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом у меню і стильним концептуальним інтер’єром на Воздвиженці. Заклад є частиною сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. В меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, у яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. Серед холодних закусок пропонують рибні та м’ясні тартари — яловичий тартар з пармезаном, тартар з морського гребінця та тартар з тунця з перцем халапеньо.

MOCCO boutique restaurant

Де: вул. Хрещатик, 15/4

Бюджет: ₴₴₴. Салати (220–525 грн), м’ясні страви (196–330 грн), десерти (60–2800 грн).

Страви: тартар із тендерлоіна з гірчично-каперсовим соусом – 240 грн, тартар з лосося з гірчичним соусом – 278 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: страви азійської, української та європейської кухонь; страви на лава-грилі, сніданки з 07:00 до 13:00, працює цілодобово, кальяни на екзотичних фруктах, коктейльна і кавова карти, тераса, винна карта, вечірки.

MOCCO boutique restaurant в київському Пасажі зустрічає гостей високим сервісом і авторськими стравами. В меню сніданків, які тут подають з 7 ранку, представлено багато корисних позицій без глютену і цукру. А ввечері заклад перетворюється в party-place з приглушеним світлом, запальними сетами від ді-джеїв та ароматними коктейлями. В ресторані можна спробувати страви європейської, української та азійської кухонь — серед закусок тартар із тендерлоіна з гірчично-каперсовим соусом та тартар з лосося з гірчичним соусом.

Mr. ZUMA

Де: площа Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (198–455 грн), основні страви (395–1995 грн), тепан-які рис і локшина (66–395 грн).

Страви: тартар із тунця під соусом імбирно-соєвим – 349 грн, тартар із лосося під соусом юзо-трюфель – 250 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.

Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. До вибору продуктів підходять з особливою увагою — все повинно бути тільки найвищої якості. Серед закусок можна знайти два рибні тартари — із тунця під соусом імбирно-соєвим та із лосося під соусом юзо-трюфель.

Головна фото: Queen

Фото: Facebook Queen, Not Only Fish, Fabius, Oxota NA Ovets, MOCCO boutique restaurant, Mr. ZUMA.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi