Тартари та карпачо в літній столиці: теплі вечори зі смачними закусками - PostEat

пошук

Тартари та карпачо в літній столиці: теплі вечори зі смачними закусками
05-07-2021 0 3095


Які тартари та карпачо готують в літній столиці, шукала редакція PostEat. Ці дві страви вже мають безліч прихильників серед українських гурманів — їх замовляють як легку вечерю, а частіше за все до келиха улюбленого вина. Класичний тартар є пряною холодною закускою французької кухні, яку готують з нарізаною кубиками яловичини, сирого яєчного жовтка та різноманіття спецій. Основа карпачо тонко нарізані скибочки сирого м’яса або риби, приправлені соусом. Смак страві надає соус — гурмани вважають ідеальним поєднанням карпачо з яловичини з руколою та сиром пармезан, а до рибного карпачо пропонують лимон, каперси, оливки. Київські шефи постійно експериментують з інгредієнтами, доповнюючи смак страв різними соусами та інгредієнтами. Ми вирішили нагадати, які тартари та карпачо можна замовити в ресторанах Києва.

Mario Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 14

Бюджет: ₴₴₴. Салати (220–1250 грн), паста (240–320 грн), риба (490–700 грн).

Страви: тартар яловичина – 315 грн, тартар лосось – 410 грн, тартар тунець – 490 грн, тартар креветка – 330 грн, карпачо – яловичина – 315 грн, карпачо лосось – 410 грн, карпачо дорадо та гребінець – 430 грн, карпачо сет – 700 грн.

Деталі: italian classic restaurant, два поверхи, кілька залів, бренд-шеф Huldrick Plaisent, сніданки, сезонне меню, lounge bar, страви на грилі, hookah terrace, літня тераса, декілька залів, підходить для банкетів, караоке, авторські коктейлі.

Mario Restaurant — це італійський ресторан з багаторічною історією, живою музикою та вечерями від шефа. В закладі поєднали атмосферу класичного ресторану преміум-класу та запальний відпочинок в караоке. Бренд-шеф ресторану Huldrick Plaisent — професійний шеф-кухар з 15-ти річним стажем, він спеціалізується на традиційній класичній французькій, середземноморській, італійській та провансальській кухні. В меню Mario Restaurant ви знайдете страви з найсвіжіших морепродуктів та найкращого м’яса. Карпачо в ресторані готують з яловичини, лосося, дорадо і гребінця — можна замовити карпачо сет – тунця, лсося та восьминога. Тартар у Mario Restaurant готують з яловичини, лосося, тунця та креветок.

Queen country club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Київська обл., смт Козин, Обухівське шосе, 55 (30–й км Столичного шосе).

Бюджет: ₴₴₴. Салати (170–570 грн), гарячі страви (190–920 грн), десерти (65–240 грн).

Страви: тартар з лосося з авокадо – 470 грн, карпачо з лосося з соусом шисо – 420 грн, карпачо з телятиною, руколою та трюфельною олією – 570 грн, тартар з телятини з маринованим жовтком та картоплею фрі – 490 грн.

Деталі: заміський ресторан міжнародного холдингу Bulldozer Group; страви європейської, української та східної кухонь; власна коптильня, страви на вогні, дитяче меню, няня для дітей, тераса з панорамним видом на сосновий ліс, дитячий майданчик, караоке, pool-бар, банний дім, кальян, тварини на території, концерти, dog friendly, доставка, формат take away, онлайн-резерв, пляж, бунгало, дитяча анімація.

У заміському комплексі Queen Country Club під Києвом є можливість не лише відпочити у прохолодному басейні, комфортабельних бунгало та шезлонгах, а й насолодитись вишуканими стравами ресторану. Літня спека — найкращий час, щоб змінити ситні страви на більш легкі варіанти. В меню ресторану Queen Country створений окремий розділ Raw Bar з тартарами та карпачо з телятини та лосося. Тартар з лососем та авокадо або карпачо з лосося з соусом шисо — для поціновувачів рибних закусок. Карпачо з телятини подається з руколою та ароматною трюфельною олією. Класичний тартар з телятини подається з маринованим жовтком та картоплею фрі. Відпочивайте за містом, смакуючи улюблені закуски в авторських інтерпретаціях.

De Canter

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська,62/64

Бюджет: ₴₴. Салати (155–295 грн), піца (145–320 грн), м’ясо та птиця (155–495 грн).

Страви: карпачо із телятини з трюфельною ноткою та горгондзоловою пічною – 185 грн, карпачо з лосося з в’яленими томатами та оливками каламата – 230 грн, тартар з яловичини з сирним мусом із кореня селери – 198 грн, тартар з сібаса з базиліковим дресінгом – 290 грн, тартар з тунця та авокадо з медово-кунжутним гелем – 225 грн, фірмовий тартар з оленя – 188 грн, тартар з трьох видів томатів – 155 грн.

Деталі: винний ресторан, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар Терентій Сопін; страви італійської, французької, української кухні та авторські страви; авторська коктейльна карта, кілька зал в різних стилістиках, окремий зал для зустрічей та заходів невеликою компанією, відкрита тераса, різноманітна винна карта, резерв столів.

De Canter — винний ресторан з широкою картою вин зі 150 позицій, які зібрали з різних куточків світу, широким асортиментом карпачо й тартарів та величезним меню закусок до вина. В ресторані облаштовані центральна зала з барною стійкою, де можна побачити, як готують піцу у дров’яній печі чи стейк у хоспері; затишна зала Piedmont; smoking friendly зала та окрема кімната для приватних подій. Найпопулярніше місце в ресторані влітку — тераса з краєвидом на старовинну будівлю Національної оперети та Олімпійський стадіон. В карті тартарів і карпачо ви знайдете фірмовий тартар з оленя, карпачо із телятини з трюфельною ноткою та горгондзоловою пічною, тартар з сібаса з базиліковим дресінгом та карпачо з лосося з в’яленими томатами та оливками каламата.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (198–1640 грн), піца (236–540 грн), паста (265–1780 грн).

Страви: карпачо з восьминога – 528 грн, карпачо з телятини з чорним трюфелем – 412 грн, карпачо з лосося з медово-гірчичним соусом – 316 грн, тартар з лосося та авокадо – 354 грн, тартар зі свіжого тунця з печеними овочами – 378 грн.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, сніданки щодня, домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У ресторані її готують за традиційними рецептами з качкою, морепродуктами, кроликом, білими грибами та іншими соусами та начинками. Також в ресторані завжди є свіжа італійська моцарела-бурата, буфало, афумікато, страчатела, різні види італійського прошуто та антипасті. Серед закусок — карпачо з телятини з чорним трюфелем, тартар з лосося та авокадо, карпачо з восьминога та тартар зі свіжого тунця з печеними овочами.

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: карпачо з телятини з заправкою з бiлого трюфеля з руколою i сиром пармезан – 320 грн, карпачо з тунця під соусом матсушіта – 415 грн, тартар з тунця з манго, авокадо і цитрусовим соусом – 490 грн, тартар з креветок з авокадо, фундуком і соусом гаспачо – 420 грн, тартар з гребiнця з авокадо і томатами конкассе та маслом чилi – 455 грн, трiо тартарiв лосось, гребiнець, тунець yellowfin – 890 грн.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком і бездоганний сервіс. В меню закладу — широкий вибір страв з м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Можна обрати улюблену рибу та морепродукти, які за вашим бажанням приготують на мангалі або в печі. В розділі з севіче, тартарами та карпачо можна знайти позиції з телятини з заправкою з бiлого трюфеля, з тунця із манго, з гребiнця із авокадо.

Публицист

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 25

Бюджет: ₴₴. Закуски (155–440 грн), м’ясні страви (175–290 грн), стейки (220–395 грн/100 г).

Страви: Карпачо телятина — тунець, айсберг, пармезан, вялені томати – 295 грн, тартар з косулі – 295 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, шеф Алекс Якутов, стильний інтер’єр, сніданки, страви на грилі, відкрита кухня, бранчі, вина келихами, коктейльна карта, резерв столів.

«Публицист» — м’ясний ресторан, який знаходиться у стінах колишнього видавництва. Інтер’єр закладу стильний та сучасний, особливо приємно відпочивати за столиками біля великих вікон. У закладі відкрита кухня, а над стравами чаклує шеф Алекс Якутов, який завжди у пошуку цікавих смаків та поєднань. Серед закусок ви знайдете карпачо з телятини та тунця й тартар із косулі з ягодами ялівцю, червоною цибулею, каперсами та в’яленими томатами.

Головна фото: Queen Country Club

Фото: Facebook Mario Restaurant, Queen country club, De Canter, Bigoli, Fabius, Публицист.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi