пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Редакція PostEat шукала заклади Києва, де подають гарячі та теплі роли. Раніше ми розповідали вам про історію появи та цікаві факти про роли та суші у цьому матеріалі. А тут ми розповідали вам про сашимі – ще одну популярну страву японської кухні. Сьогодні повернемося до теми та розповімо, де в Києві куштувати гарячі та теплі роли. Ми підібрали для вас заклади з різною ціновою політикою, де ви знайдете роли з улюбленими інгредієнтами. Варто поєднувати ваші роли з різноманітними винами – так, до пари ролам з лососем варто обрати бочкове шардоне, а роли з гребінцем чудово поєднаються з ігристим. Читайте про заклади Києва, де подають гарячі та теплі роли, у нашому матеріалі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Спортивна, 1а.
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–1595 грн), основні страви (245–1898 грн), десерти (65–998 грн).
Страви: теплий рол з тунцем, лососем, манго та авокадо під соусом унагі – 315 грн.
Напої: чай «Рубіновий» — 148 грн, еспресо – 60 грн, імбирний чай – 120 грн, «Аперитив №1» — 109 грн.
Деталі: японська кухня, шеф Daisuke Yoshizaki, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.
Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Заклад поєднує традиції гастрономічної культури Японії з трендами сучасності. Автором меню кухні є Ллойд Робертс (шеф-кухар мережі закладів Nobu по всьому світу), а барної карти – найвідоміший міксолог Лондона Даррен Сам. Варто скуштувати тут теплий рол з тунцем, лососем, манго та авокадо під соусом унагі та поєднати його з цікавими авторськими коктейлями.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Зоологічна, 10
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (99–989 грн), основні страви (198–3999 грн), плато морепродуктів (598–778 грн).
Страви: запечені роли з гребінцем – 268 грн, гарячі роли з лососем та вугром – 248 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.
Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, кухня Nikkei, тепан-гриль, відкрита кухня, контактний коктейльний бар, велика колекція японського віскі, паркінг, 4 літні тераси, kids friendly, 6 акваріумів з живими устрицями і лобстерами, льодова вітрина.
Завітайте до ресторану RONIN та скуштуйте Nikkei роли та суші за приємними цінами. Спробуйте запечені роли з гребінцем, або гарячі роли з лососем та вугром. Обрані роли можна доповнити легким ігристим, що збалансує смак та розкриє страву по-новому.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська Набережна, 26д, просп. Героїв Сталінграда, 8.
Бюджет: ₴₴. Закуски (58–255 грн), роли (36–295 грн), десерти (40–145 грн).
Страви: теплий рол кантай макі – 295 грн, теплий рол кінг макі – 295 грн, теплий рол спайсі салмон темпура макі – 155 грн, теплий рол хіт сезону – 145 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.
Деталі: мережа японських ресторанів, multi-cuisine, страви японської, європейської та української кухонь, сучасний інтер’єр в пастельних тонах, живий бамбук в інтер’єрі, меню для вегетаріанців, fresh-made суші, саке, домашні вина, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, безкоштовна доставка за 60-90 хвилин (мінімальна сума замовлення для відстані від 5 до 8 км — 300 грн), формат take away, kids friendly, акції, дитяче меню, дитяча кімната, літня тераса, багаторічний досвід роботи.
У мережі японських ресторанів «Желтое Море» ви знайдете кілька видів теплих ролів, а також локшину, рис, різноманітні закуски, сашимі та суші. Якщо не маєте часу чекати на замовлення в ресторані, замовте улюблені страви додому з доставкою – вони прибудуть до вас через 60–90 хвилин.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шота Руставелі, 16.
Бюджет: ₴₴₴. Азія (145–585 грн), піца (195–395 грн), салати та закуски (165–675 грн), десерти (20–350 грн).
Страви: теплий спринг-рол з грибами шиїтаке, рисовою локшиною та горіховим соусом – 215 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: розташований в центрі Києва, страви паназійської і європейської кухонь в авторській інтерпретації, 2 окремі VIP-зали, розсувні панорамні вікна, тераса, велика винна карта, меню десертів, меню бізнес-ланчів, формат take away, в четвер, п’ятницю і суботу — pre-party, сork fee, кальян-бар з 12:00.
Touch cafe – це стильний ресторан зі стравами паназійської та європейської кухонь. Ресторан об’єднав паназійські етнічні елементи, а завдяки інноваційному підходу дизайнера тут був створений неповторний інтер’єр, насичений унікальними деталями декору. Ви можете розміститися за столиком у просторій залі-терасі в карміново червоному кольорі, та насолодитися арт-принтами Еріка Лаффорга, які передають яскраву палітру Сходу. Ще одна особливість закладу – величезні розсувні панорамні вікна що, здається, з’єднують далеку Азію з мальовничим центром Києва. У меню кухні в авторській інтерпретації переплітаються кулінарні традиції Паназіі і Європи. Найвища якість продуктів і творчий підхід до процесу роблять страви Тouch cafe справжнім азіатським fusion. Сюди можна прийти у будень, щоб розслабитися після напруженого дня під музику lounge, а по четвергах, п’ятницях і суботах відпочити на яскравому pre-party з діджеями. У Тouch cafe буде комфортно та смачно – бронюйте стіл та приходьте вже сьогодні.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 112
Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), супи (150–250 грн), крудо бар (150–1100 грн).
Страви: гарячий рол з крабом – 420 грн, гарячий рол з гребінцем – 370 грн.
Напої: біле домашнє вино – 100 грн, еспресо – 45 грн, апельсиновий фреш – 130 грн.
Деталі: фіш-бар, знаходиться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий улов щодня, рибна лавка, обіди з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, доставка, резерв столів.
«Рыба Пила» — це стильний фіш-бар від Bulldozer Group, де подають смачну рибу, морепродукти та страви з ними. Радимо скуштувати тут два види гарячих ролів – з крабом та гребінцем. Варто замовити до цих страв біле вино або поєднати роли коктейлем. До речі, Bulldozer Group планують найближчим часом відкрити другий заклад «Рыба Пила» на місці Salo Bar – слідкуйте за новинами на нашому сайті та дізнайтесь про відкриття першими!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 2а.
Бюджет: ₴₴₴. Салати (118–355 грн), сашимі (145–230 грн), холодні закуски та севіче (134–299 грн).
Страви: теплий рол з королівським крабом у сухарях панко – 456 грн, гарячий рол з крабом та вугром – 386 грн.
Напої: Mango Sour – 199 грн, яблучний фреш – 75 грн, еспресо – 38 грн.
Деталі: ресторан високої азійської кухні в центрі Києва, лаконічний сучасний інтер’єр, три поверхи, меню розроблене британським шеф-кухарем Реєм Сабіносом, авторські коктейлі з азійських інгредієнтів від шеф-бармена Євгена Толмачова, кальянна карта, жива музика, dj-сети, запальні вечірки, банкетні пропозиції.
Ресторан високої азійської кухні KOYA запрошує гостей скуштувати різноманітні азійські страви з меню, розробленого британським шеф-кухарем Реєм Сабіносом! У меню ролів знайдете теплий рол з королівським крабом у сухарях панко та гарячий рол з крабом та вугром – варто замовити обидва! Також обов’язково спробуйте коктейлі з азійською ноткою смаку від шеф-бармена Євгена Толмачова. Поєднання їжі та напоїв у KOYA подарує вам справжнє гастрономічне задоволення.
Головна фотографія (колаж): RONIN, Рыба Пила, Touch cafe
Фото: Facebook Mr. ZUMA, RONIN, Желтое Море, Touch cafe, Рыба Пила, KOYA
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi