Теплі азійські смаки: заклади Києва, де подають гарячі та теплі роли - PostEat

пошук

Теплі азійські смаки: заклади Києва, де подають гарячі та теплі роли
06-09-2019 0 1507


Редакція PostEat шукала заклади Києва, де подають гарячі та теплі роли. Раніше ми розповідали вам про історію появи та цікаві факти про роли та суші у цьому матеріалі. А тут ми розповідали вам про сашимі – ще одну популярну страву японської кухні. Сьогодні повернемося до теми та розповімо, де в Києві куштувати гарячі та теплі роли. Ми підібрали для вас заклади з різною ціновою політикою, де ви знайдете роли з улюбленими інгредієнтами. Варто поєднувати ваші роли з різноманітними винами – так, до пари ролам з лососем варто обрати бочкове шардоне, а роли з гребінцем чудово поєднаються з ігристим. Читайте про заклади Києва, де подають гарячі та теплі роли, у нашому матеріалі.

Mr. ZUMA

Де: площа Спортивна, 1а.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–1595 грн), основні страви (245–1898 грн), десерти (65–998 грн).

Страви: теплий рол з тунцем, лососем, манго та авокадо під соусом унагі – 315 грн.

Напої: чай «Рубіновий» — 148 грн, еспресо – 60 грн, імбирний чай – 120 грн, «Аперитив №1» — 109 грн.

Деталі: японська кухня, шеф Daisuke Yoshizaki, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.

Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Заклад поєднує традиції гастрономічної культури Японії з трендами сучасності. Автором меню кухні є Ллойд Робертс (шеф-кухар мережі закладів Nobu по всьому світу), а барної карти – найвідоміший міксолог Лондона Даррен Сам. Варто скуштувати тут теплий рол з тунцем, лососем, манго та авокадо під соусом унагі та поєднати його з цікавими авторськими коктейлями.

RONIN

Де: вул. Зоологічна, 10

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (99–989 грн), основні страви (198–3999 грн), плато морепродуктів (598–778 грн).

Страви: запечені роли з гребінцем – 268 грн, гарячі роли з лососем та вугром – 248 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, кухня Nikkei, тепан-гриль, відкрита кухня, контактний коктейльний бар, велика колекція японського віскі, паркінг, 4 літні тераси, kids friendly, 6 акваріумів з живими устрицями і лобстерами, льодова вітрина.

Завітайте до ресторану RONIN та скуштуйте Nikkei роли та суші за приємними цінами. Спробуйте запечені роли з гребінцем, або гарячі роли з лососем та вугром. Обрані роли можна доповнити легким ігристим, що збалансує смак та розкриє страву по-новому.

Желтое Море

Де: Дніпровська Набережна, 26д, просп. Героїв Сталінграда, 8.

Бюджет: ₴₴. Закуски (58–255 грн), роли (36–295 грн), десерти (40–145 грн).

Страви: теплий рол кантай макі – 295 грн, теплий рол кінг макі – 295 грн, теплий рол спайсі салмон темпура макі – 155 грн, теплий рол хіт сезону – 145 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: мережа японських ресторанів, multi-cuisine, страви японської, європейської та української кухонь, сучасний інтер’єр в пастельних тонах, живий бамбук в інтер’єрі, меню для вегетаріанців, fresh-made суші, саке, домашні вина, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, безкоштовна доставка за 60-90 хвилин (мінімальна сума замовлення для відстані від 5 до 8 км — 300 грн), формат take away, kids friendly, акції, дитяче меню, дитяча кімната, літня тераса, багаторічний досвід роботи.

У мережі японських ресторанів «Желтое Море» ви знайдете кілька видів теплих ролів, а також локшину, рис, різноманітні закуски, сашимі та суші. Якщо не маєте часу чекати на замовлення в ресторані, замовте улюблені страви додому з доставкою – вони прибудуть до вас через 60–90 хвилин.

Touch cafe

Де: вул. Шота Руставелі, 16.

Бюджет: ₴₴₴. Азія (145–585 грн), піца (195–395 грн), салати та закуски (165–675 грн), десерти (20–350 грн).

Страви: теплий спринг-рол з грибами шиїтаке, рисовою локшиною та горіховим соусом – 215 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва, страви паназійської і європейської кухонь в авторській інтерпретації, 2 окремі VIP-зали, розсувні панорамні вікна, тераса, велика винна карта, меню десертів, меню бізнес-ланчів, формат take away, в четвер, п’ятницю і суботу — pre-party, сork fee, кальян-бар з 12:00.

Touch cafe – це стильний ресторан зі стравами паназійської та європейської кухонь. Ресторан об’єднав паназійські етнічні елементи, а завдяки інноваційному підходу дизайнера тут був створений неповторний інтер’єр, насичений унікальними деталями декору. Ви можете розміститися за столиком у просторій залі-терасі в карміново червоному кольорі, та насолодитися арт-принтами Еріка Лаффорга, які передають яскраву палітру Сходу. Ще одна особливість закладу – величезні розсувні панорамні вікна що, здається, з’єднують далеку Азію з мальовничим центром Києва. У меню кухні в авторській інтерпретації переплітаються кулінарні традиції Паназіі і Європи. Найвища якість продуктів і творчий підхід до процесу роблять страви Тouch cafe справжнім азіатським fusion. Сюди можна прийти у будень, щоб розслабитися після напруженого дня під музику lounge, а по четвергах, п’ятницях і суботах відпочити на яскравому pre-party з діджеями. У Тouch cafe буде комфортно та смачно – бронюйте стіл та приходьте вже сьогодні.

Рыба Пила

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), супи (150–250 грн), крудо бар (150–1100 грн).

Страви: гарячий рол з крабом – 420 грн, гарячий рол з гребінцем – 370 грн.

Напої: біле домашнє вино – 100 грн, еспресо – 45 грн, апельсиновий фреш – 130 грн.

Деталі: фіш-бар, знаходиться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий улов щодня, рибна лавка, обіди з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, доставка, резерв столів.

«Рыба Пила» — це стильний фіш-бар від Bulldozer Group, де подають смачну рибу, морепродукти та страви з ними. Радимо скуштувати тут два види гарячих ролів – з крабом та гребінцем. Варто замовити до цих страв біле вино або поєднати роли коктейлем. До речі, Bulldozer Group планують найближчим часом відкрити другий заклад «Рыба Пила» на місці Salo Bar – слідкуйте за новинами на нашому сайті та дізнайтесь про відкриття першими!

KOYA

Де: вул. Басейна, 2а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (118–355 грн), сашимі (145–230 грн), холодні закуски та севіче (134–299 грн).

Страви: теплий рол з королівським крабом у сухарях панко – 456 грн, гарячий рол з крабом та вугром – 386 грн.

Напої: Mango Sour – 199 грн, яблучний фреш – 75 грн, еспресо – 38 грн.  

Деталі: ресторан високої азійської кухні в центрі Києва, лаконічний сучасний інтер’єр, три поверхи, меню розроблене британським шеф-кухарем Реєм Сабіносом, авторські коктейлі з азійських інгредієнтів від шеф-бармена Євгена Толмачова, кальянна карта, жива музика, dj-сети, запальні вечірки, банкетні пропозиції.

Ресторан високої азійської кухні KOYA запрошує гостей скуштувати різноманітні азійські страви з меню, розробленого британським шеф-кухарем Реєм Сабіносом! У меню ролів знайдете теплий рол з королівським крабом у сухарях панко та гарячий рол з крабом та вугром – варто замовити обидва! Також обов’язково спробуйте коктейлі з азійською ноткою смаку від шеф-бармена Євгена Толмачова. Поєднання їжі та напоїв у KOYA подарує вам справжнє гастрономічне задоволення.

Головна фотографія (колаж): RONINРыба ПилаTouch cafe

Фото: Facebook Mr. ZUMA, RONIN, Желтое Море, Touch cafe, Рыба Пила, KOYA

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi