Теплі тераси в ресторанах Києва: осінній відпочинок в місті - PostEat

пошук

Теплі тераси в ресторанах Києва: осінній відпочинок в місті
23-09-2021 0 585


Вже сумуєте за чудовими вечорами на літніх терасах столичних закладів? Не варто, адже в осені є свої чудові переваги — можна влаштуватись на теплій терасі, замовити улюблене вино та зануритись в атмосферу затишку. Теплі веранди в ресторанах Києва — перевірений рецепт від осінньої хандри, редакція PostEat підтверджує.

Колиба Село і Люди

Де: Петропавлівска Борщагівка, вул. Соборна, 18а

Бюджет: ₴₴.

Страви: мазанка з гаринги (фаршмак за класичним рецептом з грінками та вершковим маслом) – 97 грн, тертюхи з жаливом (смажені деруни з кропивою та тельбухами під вершковим соусом) – 149 грн, панська сила (кукурудзяна каша зі шкварками під сиром бринза) – 99 грн, хтива птаха (перепілка та гречана каша з лисичками) – 209 грн.

Деталі: ресторан-колиба, страви української та європейської кухні, знаходиться на Петропавлівскій Борщагівці, затишні альтанки, тематичний інтер’єр, мальовнича територія, настоянки власного виробництва, підходить для банкетів, резерв столів.

«СЕЛО І ЛЮДИ» — не просто ресторан, а заклад, яким пишаються кияни і місце, яке обов’язкове до відвідування для гостей столиці. Це справжня пам’ятка на гастрономічній карті міста. Ресторація з національним колоритом, де зібрані унікальні страви з усіх регіонів України. Тут подадуть улюблені вареники, деруни, борщ та бограч… Звичайно, нікуди без котлети «з Кийова» та, щоб закріпити ефект від національної кухні, в колибі рекомендують спробувати фірмові настоянки: хріновуху, журавлинівку, вишнівку чи облипихівку.

У дворі, вздовж річки, розташовані дерев’яні альтанки, місткістю 10-12 гостей, які обігріваються навіть взимку для більшого  комфорту гостей. Атмосфера справжнього українського села біля центру столиці! Резерв столів за номером телефону +380732121314.

Мацоні

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴. 

Страви: сациві з куркою – 135 грн, салат з телятиною та баклажанами – 219 грн, долма – 155 грн, шашлик зі свинини – 108 грн, хачапурі мегрельський – 172 грн.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують в ресторані, чача і настойки, дитяча кімната з нянею, доставка, тераса, резерв столів.

Грузинський ресторан «Мацоні» знаходиться в мальовничому масиві Русанівка і славиться своєю сироварнею. Сири для «Мацоні» виготовляються з відбірного фермерського молока. У «Мацоні» відкрита кухня, і гості можуть спостерігати, як кухарі майстерно готують національні страви Грузії на тандирі, мангалі і в дров’яній печі. Столик можна зарезервувати на теплій веранді та насолоджуватись осіннім вечором.

Otdohnuli

Де: вул. Шумського, 3А

Бюджет: ₴₴.

Страви: теплий салат зі смаженим лососем, шматочками сиру та гарбузовим насінням – 195 грн, лобіо за мегрельским рецептом – 95 грн, тевзі-суп із лосося та судака з тархуном – 69грн, Куряче філе на баклажані з вершково-соєвим соусом – 155 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться біля озера, альтанки, страви на вугіллі, барна карта, напої власного приготування, домашні чаї, резерв столів, підходить для банкетів, доставка.

Otdohnuli — ресторан грузинської кухні на Березняках біля озера Тельбін. На гостей чекає автентична кухня, грузинське вино та істинна гостинність. В меню закладу ви знайдете традиційні грузинські страви, 8 видів хачапурі та страви на вугіллі. Це кілька видів соковитого шашлику, люля-кебаб, челогач та рибні страви. Ви можете розташуватись великою або маленькою компанією в затишних окремих будиночках поруч з озером.

Кувшин

Де: вул. Федорова, 10

Бюджет: ₴₴.

Страви: карпачо із форелі з ікрою золотистої форелі – 630 грн, кавказький плов з бараниною в казані – 325 грн, салат з підкопченою індичкою та грузинським сиром – 234 грн, люля-кебаб з баранини та фісташками – 372 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований у парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, формат take away, резерв столів.

«Кувшин» — ресторан з більш ніж десятирічною історією, який знаходиться в затишному зеленому сквері з фонтаном в центрі столиці. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. Щочетверга та п’ятниці в ресторані «Кувшин» шеф готує справжній кавказький плов з баранини, яким можна смакувати на теплій терасі.

МАМА ГОЧІ

Де: вул. Городецького, 6

Бюджет: ₴₴.

Страва: телавське частування – 560 грн, гірська форель калмахі з тархуном в лаваші – 140 грн/100 г, оджахурі з лисичками – 155 грн, кубдарі з бараниною – 195 грн, хінкалі з індичкою – 35 грн/1 шт.

Деталі: грузинський ресторан, розташований в центрі Києва, страви кахетинської кухні, хінкалі, страви з печі тоне, домашні сири, страви на мангалі, винні дегустації, майстре-класи, формат take away, тераса.

Ресторан «МАМА ГОЧІ» знаходиться на одній з тихих центральних вулиць Києва. У закладі знайомлять з кухнею Кахетії, яку ще називають телавською — вона лаконічна, ситна і дуже смачна. Заклад відомий своєю ароматною випічкою та різнобарв’ям вин. У «МАМА ГОЧІ» можна чудово провести час на затишній теплій веранді.

Головна фото: «СЕЛО І ЛЮДИ»

Фото: Facebook «СЕЛО І ЛЮДИ», «Мацоні», Otdohnuli, «Кувшин», «МАМА ГОЧІ».

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi