Теплі веранди в ресторанах Києва: локації для осінніх зустрічей - PostEat

пошук

Теплі веранди в ресторанах Києва: локації для осінніх зустрічей
08-10-2020 0 547


Теплі веранди в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Вже сумуєте за чудовими вечорами на літніх терасах столичних закладів? Не варто, адже в осені є свої чудові переваги — можна влаштуватись на теплій терасі, накинути на плечі картату ковдру, попросити запалити свічки, замовити улюблене вино та повністю зануритись в атмосферу затишку разом. Теплі веранди в ресторанах Києва — перевірений рецепт від осінньої хандри.

Кувшин

Де: вул. Федорова, 10

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (118–395 грн), супи (168–175 грн), страви приготовані на відкритому вогні (218–1870 грн).

Страви: салат з фореллю домашнього копчення, листям салату та грузинським пряним сиром надугі – 224 грн, кавказький плов з бараниною в казані – 325 грн, курча чкмерулі запечене в грузинській кеці у вершково-часниковому соусі – 157/100 г, баклажани пучхолія з томатами та міксом сирів – 249 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований у парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, формат take away, резерв столів.

«Кувшин» — ресторан з більш ніж десятирічною історією, який знаходиться в затишному зеленому сквері з фонтаном в центрі столиці. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. Щочетверга в ресторані «Кувшин» вечори живої музики — шеф готує справжній кавказький плов, яким можна смакувати на затишній терасі.

ESHAK

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (210–390 грн), салати (130–520 грн), узбецький плов (240–260 грн), гарячі страви (250–700 грн).

Страви: плов чайханський – 240 грн, плов святковий – 260 грн, самса з бараниною, цибулею та спеціями – 115 грн, самса з рубленою телятиною, цибулею та спеціями на шпажці – 120 грн, самса з зеленню та бринзою – 100 грн, смажені манти з телятиною – 170 грн, манти з бараниною – 170 грн, манти з телятиною – 140 грн, долма – 270 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні, традиційні європейські, вегетаріанські, азіатські страви, меню сніданків з 10:00 до 13:00, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, тандир, кальянне меню, тераса, паркінг, VIP-кімнати, доставка.

ESHAK — ресторан східної кухні з яскравим інтер’єром у центрі міста. У закладі є простора та світла всесезонна тераса, декорована в середньоазійській стилістиці, тут приємно відпочивати на м’яких подушках в оточенні живих рослин. У меню ви знайдете три види плову, самсу з різними начинками, манти з бараниною та з телятиною і долму. Крім узбецьких страв, тут готують традиційні європейські та вегетаріанські страви.

Кафе-сироварня Мацоні

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴. Закуски (118–198 грн), гарячі страви (114–276 грн), страви на мангалі (82–299 грн/100 г).

Страви: сациві з куркою – 112 грн, салат з хрустким сулугуні – 134 грн, чахохбілі – 114 грн, люля з телятини – 165 грн, хашлама – 212 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують в ресторані, чача та настоянки, доставка, тераса, резерв столів.

Грузинський ресторан «Мацоні» знаходиться в мальовничому масиві Русанівка і славиться своєю сироварнею. Сири для «Мацоні» виготовляються з відбірного фермерського молока. В сирній карті представлено 14 видів сирів, кожен з яких можна придбати з собою. У «Мацоні» відкрита кухня, і гості можуть спостерігати, як кухарі майстерно готують національні страви Грузії на тандирі, мангалі і в дров’яній печі. Столик восени можна зарезервувати на теплій терасі.

МАМА ГОЧІ

Де: вул. Городецького, 6

Бюджет: ₴₴. Закуски (115–540 грн), основні страви (120–280 грн), десерти (35–130 грн).

Страва: гірська форель калмахі в лаваші – 135 грн/100 г, базартма – 110 грн, баранина по-горськи з болгарським перцем, кінзою та аджико – 260 грн, холодне лобіо – 115 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: грузинський ресторан, розташований в центрі Києва, страви кахетинської кухні, напіввідкрита кухня, 4 види хінкалі, сулугуні власного виробництва, сомельє, страви з печі тоне, домашні сири, страви на мангалі, винні дегустації, формат take away, тераса.

Ресторан «МАМА ГОЧІ» знаходиться на одній з тихих центральних вулиць Києва. У закладі знайомлять з кухнею Кахетії, яку ще називають телавською — вона лаконічна, ситна і дуже смачна. Заклад відомий своєю ароматною випічкою та різнобарв’ям вин. В меню — гірська форель калмахі в лаваші, яловичий бульйон базартма, баранина по-горськи, холодне лобіо. У «МАМА ГОЧІ» можна чудово провести час  на затишній веранді.

Forrest Club

Де: пр-т Мінський, 20а

Бюджет: ₴₴. Салати (188–324 грн), гарячі закуски (155–350 грн), м’ясо на вугіллі (168–448 грн).

Страви: салат з підкопченою качиною грудкою та яйцем пашот – 218 грн, запечений баклажан з овочами та сиром страчателою – 164 грн, кебаб з яловичини з пармезаном та сулугуні – 278 грн, ребра яловичі в імбирно-соєвому соусі – 248 грн.

Напої: настоянка із ялівця – 58 грн/50 мл, Blackberry Cobbler – 185 грн, компот з кизилу – 52 грн, гарячий шоколад – 98 грн.

Деталі: ресторан з власним озером, сніданки, банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

Forrest Club — не просто ресторан, а цілий комплекс для сімейного відпочинку. Тут є простора головна зала, засклена тераса й окремі будиночки для невеликих компаній. Також на території є озеро з рибами і різноманітне меню. Діти можуть погратися на великому ігровому майданчику на свіжому повітрі. В меню популярні страви європейської кухні, особливу увагу приділяють стравам на грилі.

Tbiliso

Де: Русанівська набережна, 4

Бюджет: ₴₴. Салати (97–185 грн), основні страви (139–215 грн), гарячі закуски (65–259 грн).

Страви: хачапурі по-аджарськи – 109 грн, ніжні пхалі з білою квасолею та свіжою зеленню – 55 грн, смажений грузинський сулугуні – 97 грн, грузинський харчо з телятиною – 85 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, лате – 55 грн, домашнє грузинське червоне/біле вино – 69 грн/150 мл.

Деталі: грузинська кухня, лояльне ціноутворення, сучасний інтер’єр, традиційне меню, сезонні пропозиції від шефа, винна карта, баклажанне меню, спеціальні пропозиції, тераса, резерв столів.

Tbiliso — мережа сімейних ресторанів грузинської кухні. В меню ресторану — 8 видів хачапурі та 7 видів хінкалі, люля-кебаб і шашлик, а також грузинські закуски, салати та десерти. Винна карта пропонує гарний вибір грузинських, італійських та іспанських вин. Заклад відрізняється демократичною ціновою політикою, ситними порціями і щирою гостинністю. В закладі на Русанівці можна обрати столик на теплій терасі.

Фото: Facebook Кувшин, ESHAK, Кафе-сироварня Мацоні, МАМА ГОЧІ, Forrest Club, Tbiliso.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi