Том Ям в ресторанах Києва: додайте більше спецій у літо - PostEat

пошук

Том Ям в ресторанах Києва: додайте більше спецій у літо
21-07-2021 0 2843


Де шукати Том Ям в ресторанах Києва, розповідає редакція PostEat. Том Ям впевнено займає місце на п’єдесталі трійки кращих супів. Кисло-гострий збалансований смак і поєднання таких інгредієнтів, як кокосове молоко, лемонграсс, корінь галанга та лайм виокремлюють Том Ям серед різноманіття східних супів. Страва ця поширена в Таїланді та Лаосі, її часто готують з куркою або морепродуктами, на кокосовому молоці або на бульйоні.

Spicy NoSpicy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴. Raw (155–210 грн), гарячі закуски (140–205 грн), сіфуд (225–315 грн).

Страви: Том Ям з креветками та кокосом – 290 грн.

Деталі: паназійська кухня, авторські страви, шеф-кухар Ігор Крамаренко, стильний інтер’єр від YOD Design Lab, сніданки, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.

Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні, який заснували рестораторки Альона Бебко та Наталія Іванцова. Ресторан засновано на образній історії про сестер Spicy і NoSpicy, які мають власні неповторні характери, розповідаючи через страви історії про багатогранність азійської їжі. В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії в авторській обробці нового досвідченого шефа Ігоря Крамаренка. Серед супів є й Том Ям, який готують з креветками та кокосом.

Queen Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (195–2350 грн), риба та морепродукти (465–4900 грн), десерти (200–320 грн).

Страви: Том Ям – 495 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; вишуканий інтер’єр з цілісною, довершеною концепцією, панорамний вид на Дніпро, видова тераса, dinner show, жива музика, концерти відомих артистів, ресторанний концерт-хол; шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської та азійської кухонь; моцарела бар, стейки з дров’яної печі, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Ресторанний комплекс QUEEN з панорамним видом на Дніпро вражає своїм масштабом — два роки поспіль гості полюбляють заклад за ексклюзивні шоу-програми, авторські страви, вишукану винну карту та особливу атмосферу. Залишаючи бурхливий мегаполіс за вікном, ви завжди маєте нагоду насолодитись вишуканими стравами з розмаїття меню Queen. Меню ресторану створив досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух — в якості першої страви пропонує обрати насичений Том Ям, який неодмінно сподобається всім прихильникам азійської кухні. Класику з кисло-гострим смаком готують традиційно з додаванням кокосового молока та морським тріо — лососем, кальмаром та ніжним гребінцем. Імбир та лемонграс яскраво відтіняють ніжний смак, а деревний гриб додає текстуру супу. Пікантний, збалансований Том Ям вразить з перших секунд своїм ароматом та запам’ятається надовго смаком. Резервуйте стіл за номером телефону +380670111115.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴. Салати і закуски (60–480 грн), супи (170–280 грн), крудо-бар (220–420 грн).

Страви: Том Ям з морепродуктами – 280 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

Рибний ресторан «Рыба Пила» у центрі міста відомий стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. В меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором — в закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та тераса. Рибний заклад пропонує широкий вибір страв з морепродуктами, серед яких й пікантні супи. В закладі рекомендують спробувати Том Ям з насиченим смаком та щедрою порцією морепродуктів — цей смак має всі шанси стати вашим улюбленим.

Guramma Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровський узвіз, 1

Бюджет: ₴₴₴. Asia: закуски (127–556 грн), салати (185–438 грн), фірмові роли (295–536 грн).

Страви: Суп Том Ям з морепродуктами – 445 грн, Суп Том Ям з морепродуктами і кокосовим молоком – 467 грн.

Деталі: ресторан італійської та сучасної азійської кухні з панорамним видом, вишуканий інтер’єр з контрастними елементами декору, літня тераса, вегетаріанські страви, велика винна карта, колекція японського віскі, жива музика і тематичні вечірки, резерв столів, можливість проведення банкетних заходів, парковка.

Оновлений Guramma Restaurant об‘єднав у собі найкращі традиції справжньої італійської кухні та особливу атмосферу гастрономічних традицій Сходу. Справжня вишуканість італійської та азійської кухні, дивовижна панорама дніпровських схилів та Києво-Печерської лаври, привітні офіціанти — в ресторані роблять все, щоб створити неповторну атмосферу для безтурботного відпочинку гостей. В Guramma Restaurant готують том Ям з морепродуктами та його варіацію з кокосовим молоком.

Тайський Привіт

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Чеховський провулок, 2/48

Бюджет: ₴₴. Салати (165–285 грн), карі (190–335 грн), страви на вугіллі (180–365 грн).

Страви: справжній Том Ям – 280/470 грн, туристичний Том Ям – 345/520 грн.

Деталі: кафе тайської кухні, автори проєкту — Михайло та Дарія Кацуріни, автентичні рецепти, страви на грилі, концептуальний інтер’єр, антикваріат в декорі, інгредієнті власного імпорту, кімната з тайським масажем, коктейлі.

Кафе тайської кухні «Тайський Привіт» — гастрономічний проєкт Михайла та Дарії Кацуріних. Інтер’єр закладу оформили концептуально, щоб він максимально передавав атмосферу Таїланду. В меню закладу автентичні страви тайської кухні, для яких використовують азійські продукти, щоб максимально відтворити та передати справжні тайські смаки. В закладі «Тайський Привіт» можна спробувати два види Том Яму — автентичний кисло-гострий суп на курячому бульйоні з креветками, кальмарами, лемонграсом, галангалом, соком лайма, кінзою та грибами, а також туристичний варіант на курячому бульйоні з креветками, кальмарами, мільярдом прянощів та кокосовим молоком.

Khu Yum

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Драгоманова, 2-А; просп. Оболонський, 21 (ТРЦ Dream Town 2); площа Поштова, 3 (БУХТА food station); просп. Павла Тичини, 1В.

Бюджет: ₴₴. Супи (195–225 грн), холодні закуски (50–160 грн), локшина (130–180 грн).

Страви: Том Ям з куркою – 195 грн, Том Ям з креветками – 220 грн.

Деталі: мережа ресторанів азійської кухні, традиційні страви тайської та в’єтнамської кухонь, автентичні рецепти, ситні порції, доставка.

Khu Yum — ресторани азійської кухні, де страви готують за автентичними рецептами, не забуваючи про баланс ціни і якості. В меню закладу вуличний формат страв трансформували у ресторанну подачу — в Khu Yum пропонують спробувати традиційні супи, смажені неми, спрінг-роли, смажений рис та локшину. Візитна картка Khu Yum — тайський гострий суп Том Ям, який готують з куркою або з креветками.

Фото: Facebook Spicy NoSpicy, Queen, Рыба Пила, Guramma Restaurant, Тайський Привіт, Khu Yum.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi