пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Новорічні свята — найкращий час для зустрічі зі старими друзями. Після веселої прогулянки зайдіть погрітися, поговорити і спробувати страви на компанію в ресторанах Києва. Ситні, апетитні, знайомі і екзотичні страви на компанію неодмінно припадуть до смаку вам і вашим друзям. Веселих свят!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Воздвиженська, 10Б; Бессарабська площа, 7
Бюджет: ₴₴.Салати (89–108 грн), супи (89–109 грн), страви на компанію (119–189 грн).
Страви: холодна рибна таріль – 119 грн, холодна м’ясна таріль – 189 грн, сирна таріль – 189 грн, казанок раків, варених у пиві – 668 грн.
Напої:пиво «Любчик» – 39 грн, RossoDry, Sant’Orsola – 59 грн/150 мл, SauvignonBlancSatellite, SpyValley – 500 грн/750 мл.
Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, інтелігентний пивбар, страви одеської кухні, риба і морепродукти, свіжі раки, велика винна карта, класичні та авторські коктейлі, corkfee, літня тераса, зали для банкетів, внутрішній дворик, petsfriendly, kidsfriendly, дитячий простір BabyRock.
«Любчик» — сімейні ресторани з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладу зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Інтер’єр задуманий таким чином, щоб відтворити атмосферу затишної і теплої одеської квартири. В основному меню пропонують широкий вибір знайомих рибних і м’ясних страв за приємними цінами, які можна доповнити келихом українського, французького або італійського вина.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Січових Стрільців, 37-41
Бюджет: ₴₴. Салати (69–199 грн), страви для компанії (239–849 грн), десерти (69–149 грн).
Страви: тарілка під горілочку – 239 грн, вепрове коліно – 399 грн, мікс гарячих закусок до пива – 259 грн, їдло на паті – 699 грн.
Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.
Деталі: чеська кухня, великі порції, пиво чеських, українських та світових крафтових виробників на 8 кранах, резерв столів, формат take away, паркінг.
«Старомак» — атмосферна чеська ресторація на Лук’янівці. У чеській ресторації найбільша в Україні колекція пивних бокалів, зібрана в подорожах постійним гостем закладу. В меню — автентичні чеські страви, порції відрізняються великою вагою. На кранах в закладі представлено 8 сортів пива, кеги з яким знаходяться в спеціальних холодильниках. Для компаній в закладі є великий вибір вагових страв та сетів — рекомендуємо замовити мікс гарячих закусок до пива і спробувати смажені ковбаски, курячу грудку в беконі, сир радомер у фритюрі, грінки з зеленим маслом, картоплю фрі та соус тартар.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Еспланадна, 28
Бюджет: ₴₴. Салати (75–292 грн), домашні вареники (82–152 грн), страви з м’яса та птиці (142–398 грн).
Страви: свиняча рулька по-чеськи – 83 грн/100 г, велика м’ясна тарілка – 382 грн, тарілка українських делікатесів – 414 грн, тарілка маринованих карпатських грибів – 352 грн, гриль асорті – 656 грн.
Напої: алкогольні настоянки власного приготування – 49 грн/50 мл, лимонад – 50 грн, еспресо – 55 грн, чай зелений – 72 грн.
Деталі: українська та європейська кухні, працює цілодобово, пропозиції для банкетів, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 у будні дні, сніданки з 06:00 до 12:00 у будні дні (до 14:00 у вихідні), сезонне оновлення меню, великий асортимент алкоголю, вареники і пельмені ручного ліплення, настоянки домашнього приготування.
Київський ресторан української кухні Petrus-ь заходиться в центрі столиці та є наступником легендарної «Варенична №1». Інтер’єр ресторану витриманий у стилістиці початку XX століття та відтворює атмосферу затишної оселі міської родини — пастельні кольори, натуральні матеріали, тепле світло. За кухню відповідає В’ячеслав Дідух, в меню закладу зроблено акцент на домашню українську кухню. Для компанії варто замовити велике гриль асорті — вам подадуть свинячий ошийок, шашлик з курки, свинячі ребра, домашню ковбаску із соусами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: м. Буча, вул. Шевченка, 2г
Бюджет: ₴₴₴. Салати (175–425 грн), основні страви (296–585 грн), піца та фокача (88–329 грн).
Страви: яловичі ребра bbq з запеченими овочами – 1480 грн, запечена лопатка ягняти з в’яленими томатами і каперсами – 1150 грн, запечена нога ягняти на вугіллі з соусом із ялинових шишок – 1790 грн, качка в апельсиновому соусі – 920 грн.
Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.
Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, знаходиться за містом, італійська кухня з тосканським акцентом, гриль меню, унікальна колекція тосканських вин, дитяче меню, ігрова зона з аніматорами для дітей, сніданки щодня з 9:00 до 16:00, сезонне оновлення меню, жива музика.
Італійський ресторан Toscana Grill знаходиться поруч з Києвом у сосновому лісі. Це ресторан тосканської кухні, де можна насолодитися вишуканими винами та кулінарними спеціалітетами одного з найбільш гастрономічних регіонів Італії. В Toscana Grill є окреме меню зі стравами на компанію і пропозиціями по вину до них, які рекомендують замовляти на 2-4 людини. Варто спробувати запечену на вугіллі ногу ягняти тосканської породимеринос із соусом з ялинових шишок.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хрещатик, 1/2.
Бюджет: ₴₴₴. Салати (98–248 грн), основні страви (98–355 грн), десерти (38–135 грн).
Страви: сет до пива – 565 грн, м’ясний сет – 998 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: страви європейської та української кухні, бар, зручне розташування, страви на грилі, барне меню, сети для компаній, паркінг, тераса, кальян, резерв столів, жива музика, знижки, kidsfriendly, працює 24/7, всесезонна лаунж-тераса, панорамні вікна, колекція картин Зої Білецької, винна карта з демократичними цінами.
PublicCafe — ресторан європейської кухні на першому поверсі готелю «Дніпро». Заклад знаходиться в самому серці Києва і працює цілодобово. У закладі два меню зі стравами європейської та української кухні. Для компаній пропонують два сети — сет до пива з класичними закусками та м’ясний сет з курячим філе та ошийком на грилі і карамелізованими свинячими реберцями.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Саксаганського, 109/20
Бюджет: ₴₴. Салати (78–115 грн), гарячі страви (65–140 грн), хачапурі (55–135).
Страви: «Велика вечірка» – 820 грн.
Напої: вино «Цинандалі Бадагоні» – 44 грн/100 мл, вино «Сапераві Картулі Вазі» – 50 грн/100 мл, вино «Твіші» – 495 грн/750 мл.
Деталі: грузинська кухня, старовинні сімейні рецепти, стилізований інтер’єр, кілька зал, частково відкрита кухня, тоне-меню, дегустації вин, вина побокально, безкоштовна доставка, резерв столів.
«Ой, мамо. Це було в Тбілісі» — грузинський ресторан, де готують автентичні грузинські страви за старовинними рецептами. Інтер’єр закладу затишний, виконаний в теплих тонах і прикрашений традиційними грузинськими орнаментами. В меню різноманітні закуски та салати, хінкалі, хачапурі та м’ясо з мангалу. Для великої компанії ідеальним рішенням буде «Велика вечірка» — ціле кіло шашлику з молодого ягняти, соковитої свинини, ніжної ципи та ароматної телятини.
Фото: Facebook Любчик, Старомак, Petrus-ь, Toscana Grill, PublicCafe, Ой, мамо. Це було в Тбілісі
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi