Устриці та вино в Києві: кращий тандем червня - PostEat

пошук

Устриці та вино в Києві: кращий тандем червня
15-06-2021 0 3619


Устриці у закладах Києва шукала редакція PostEat. Цей молюск став однією з найпопулярніших страв серед київської публіки. Сьогодні гості ресторанів замовляють устриці ледь не щодня як гастрономічну пару до ігристого або страву на компанію. Столичні ресторани намагаються порадувати приємними пропозиціями з устрицями і вином та дивувати найнесподіванішими подачами.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (276–1235 грн), основні страви (486–3250 грн), свіжа риба та морепродукти (245–586 грн/100 г).

Страви: устриці (6/12 шт.): Fin de Claire №2 – 672/1344 грн, Irish №2 – 870-1740 грн, Boudeuse №3 – 744/1488 грн, Gillardeau №2 – 990/1980 грн, Perle Noire №2 – 750/1500 грн, Perle Blache №2 – 768/1536 грн, Imperial №2 – 1032/2064 грн, Santinelle №2 – 990/1980 грн.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, знаходиться в центрі міста, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. В меню ви знайдете устриці Fin de Claire №2, Irish №2, Boudeuse №3, Gillardeau №2, Perle Noire №2, Perle Blache №2, Imperial №2, Santinelle №2, які можна замовити 6 шт. або дюжину.

FISH HOUSE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іоанна Павла ll, 5 (ТЦ Good Life, 2 поверх).

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (125–388 грн), фірмові плато (1370–2590 грн), устриці (65–229 грн/1 шт.).

Страви: «Версаль №1» – 89 грн, «Жилардо №1» – 229 грн, «Рожева Тарбур’єш №2» – 215 грн, «Біла перлина №1» – 175 грн, «Фін де Клер №1» – 80 грн, «Чорна королева №3» – 140 грн.

Деталі: ресторан авторської рибної кухні, устричний бар, рибний бутик при ресторані з великим асортиментом риби, морських молюсків і ракоподібних, асортимент бутика постійно поповнюється, ексклюзивна вітрина-човен від компанії Adriatic Sea International, літня тераса, чайна колекція.

У ресторані авторської рибної кухні FISH HOUSE представлені страви з риби і морепродуктів, краби, устриці, а також суші, роли та сашимі. Великий вибір морепродуктів і свіжої риби на вагу дозволить вам у будь-який день насолодитися улюбленими молюсками і рибними стравами. Ви також можете придбати рибу і морепродукти додому — при ресторані є рибний бутик, асортимент якого постійно оновлюється. В меню FISH HOUSE 8 видів устриць, які пропонують поштучно.

Fish Fetish

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі плато (510-1900 грн), сашимі (119-230 грн), тартар та севіче (210-295 грн).

Страви: устриці/1 шт.: «Фін де Клер 3» – 45 грн, «Святий Патрик» – 67 грн, «Жилардо» – 99 грн, устриця твоєї колишньої – 75 грн.

Деталі: рибний ресторан, належить до міжнародного холдингу Bulldozer Group, знаходиться на Арсенальній, дизайнерський інтер’єр від Маші Шубіної, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, сніданки, винна карта, класичні та авторські коктейлі, кальян, резерв столів.

Fish Fetish на Арсеналі — новий ресторан від міжнародного холдингу Bulldozer Group. Над сміливим та унікальним інтер’єром ресторану, де зберегли оригінальні фрагменти будівлі 1762 року, працювала Маша Шубіна. Головні герої меню Fish Fetish — риба та морепродукти, які зустрічають гостей на крижаній вітрині. Якщо ваш фетиш — свіжі устриці та келих охолодженого вина, то найкраще рішення резервувати стіл у Fish Fetish, адже це територія втілення усіх бажань. Відчути себе на узбережжі Середземного моря та посмакувати свіжі устриці тут можна щодня — в меню ви завжди знайдете «Жилардо», «Фін де Клер» та «Святий Патрік». Щонеділі на гостей закладу чекає спеціальна пропозиція — устричний бранч, де з 11:00 і до 16:00 подають дюжину устриць «Фін де Клер» та безлімітне просеко. Ціна бранчу для двох гостей складає 650 грн.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Бойчука, 1/2; проспект Володимира Маяковського, 44Б; вул. Княжий Затон, 16д; вул. Велика Васильківська, 49А; вул. Ярославська, 5/2; проспект Науки, 8; проспект Перемоги, 1; вул. Юрія Іллєнка, 83А; проспект Героїв Сталінграда, 12ГК2; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Преображенська, 7.

Бюджет: ₴₴. Закуски (85–236 грн), основні страви (128–198 грн), салати (95–258 грн)

Страви: «Чорноморка №3» – 25 грн, «Канакаль №1» – 74 грн, «Голландський принц№0» –65 грн, «Святий Патрік №2» – 46 грн, устричний суп – 128 грн, запечена устриця «Рокфеллер» – 95 грн, устриці з мусом із авокадо та томатною сальсою – 148 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Чорноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та гарний вибір річкової риби. Всі «Чорноморки» працюють в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря. Зараз у всіх ресторанах мережі діє устричний червень, під час якого можна скуштувати більше 10 видів устриць за спеціальними цінами, а також пропонують різноманітні страви з устриць.

Oxota NA Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–589 грн), основні страви (165–1390 грн), риба та морепродукти (255–415 грн).

Страви: «Середземноморська устриця №1» – 69/828 грн, Gillardeau – 125/1500 грн, Tokio – 98 грн, Ostra Regal – 149 грн.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом в меню і стильним концептуальним інтер’єром на Воздвиженці. У меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, в яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. У ресторані також подають стейки вологої та сухої витримки, які готують на японському робата-грилі. В устричному барі Oxota NA Ovets чотири види молюсків: Середземноморська устриця, Gillardeau, Tokio та Ostra Regal.

Tolstiy&Tonkiy / Толстый и Тонкий

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Прорізна, 15а

Бюджет: ₴₴₴. Тартари (250–530 грн), страви з риби і морепродуктів (370–2900 грн), десерти (70–170 грн).

Страви: «Жилардо №2» – 170 грн, «Фін де Клер №1» – 95 грн, «Тарбур’єш №1» – 170 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва; кухня Азії, Перу і Європи; винні шафи, авторські люстри, підходить для компаній, банкетів і ділових зустрічей, кілька зал, літня тераса, формат take away, жива музика і dj-сети, паркінг, акваріум з живими лобстерами і устрицями, велика винна карта, коктейльна карта.

Ресторан «Tolstiy&Tonkiy / Толстый и Тонкий» знаходиться у дворі за будівлею Молодого театру, що створює особливу атмосферу навколо локації. Офіціанти завжди допоможуть обрати смачні страви кухонь Азії, Перу і Європи, що вразять ваших гостей гастрономічними поєднаннями. В меню ресторану представлені три види устриць: Жилардо №2», «Фін де Клер №1» та «Тарбурьеш №1».

Фото: Facebook Catch Seafood Restaurant, FISH HOUSE, Fish Fetish, Черноморка, Oxota NA Ovets, Tolstiy&Tonkiy / Толстый и Тонкий.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi