Вареники з вишнями в Києві: де шукати смачну українську страву - PostEat

пошук

Вареники з вишнями в Києві: де шукати смачну українську страву
21-01-2020 0 2557


Вареники з вишнями в Києві шукала редакція PostEat. Раніше ми детально розповідали вам про історію вареників, особливості цієї страви та цікаві факти про неї у цьому матеріалі. Сьогодні повернемося до теми та розповімо, де смакувати соковиті ягідні вареники з вишнею. Ми обрали для вас заклади класичної та сучасної української кухні з цікавими концепціями та різноманітним меню. Де спробувати вареники з вишнями в Києві, читайте у нашому матеріалі.

SHO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 18

Бюджет: ₴₴₴. Салати (130–460 грн), основні страви (120–295 грн), десерти (50–160 грн).

Страви: вареники з вишнею – 150 грн.

Напої: обліпиховий морс – 70 грн, узвар – 70 грн, куркума лате – 80 грн, лимонад чорниця з галангалом – 100 грн.

Деталі: концептуальний ресторан української кухні, формат take away, меню сніданків, українські стейки, блюда на відкритому вогні, страви на компанію, резерв столів, паркінг.

Найбільший ресторан української кухні в країні SHO відомий своїм лаконічним інтер’єром у стилістиці традиційного українського житла. Головна прикраса інтер’єру двоповерхового ресторану — метрові дизайнерські люстри. В меню закладу зібрані страви з усіх регіонів України. Замовляйте вареники з вишнею та запашний обліпиховий морс.

ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (127–292 грн), основні страви (186–690 грн), десерти (118–175 грн).

Страви: вареники з вишнею та солодким сметанковим соусом – 148 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, 7 видів сала і 5 видів борщу, прогулянки по річці в теплу пору року, власна коптильня, гастрономічна крамниця, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.

Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. У меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України — вареників представлено сім видів із м’ясними, овочевими та ягідними начинками. Вареники з вишнею в ресторані «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» подають з солодким сметанковим соусом.

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (65–315 грн), салат (160–235 грн), страви з м’яса (155–325 грн).

Страви: вареники з вишнею – 155 грн.

Напої: чай трав’яний з м’ятою – 80 грн, Syrah Stellenbosch Hill – 160 грн/150 мл, «Кольори осені» – 75 грн, обліпихово-iмбирний чай – 75 грн.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, сезонне меню, резерв столів, формат take away, kids friendly, тераса, авторська карта напоїв, виставки та творчі зустрічі.

Ресторан сучасної української кухні BARVY являє собою гармонійний тандем гастрономічного та арт-простору. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні та спеціалітети з різних куточків України. В ресторані BARVY проводять ексклюзивні вечори фудпейрингу, на яких шеф-кухар Сергій Байсаревич та шеф-бармен Назар Макаров готують спеціальний сет зі стравами та коктейлями. Спробуйте в BARVY фірмові вареники з вишнею, вони неодмінно стануть вашою улюбленою стравою.

Варенична Балувана Галя

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 50; вул. Мечникова, 16.

Бюджет: ₴. Салати (55–88 грн), вареники (81–93 грн), страви з печі (79–104 грн).

Страви: вареники з вишнею в киселі – 84 грн.

Напої: дегустаційний набір настоянок – 185 грн, вишневий глінтвейн – 66 грн, еспресо – 35 грн, чай з поліськими травами – 42 грн.

Деталі: класична українська кухня, сучасний інтер’єр, великий вибір вареників, регіональні українські страви, домашні настоянки і наливки, страви з печі, лояльна цінова політика, літня тераса, полуничне меню, take away.

Варенична «Балувана Галя» — демократичний ресторан класичної української кухні. Сучасний інтер’єр закладу виконаний з натуральних матеріалів та оздоблений українськими традиційними орнаментами. У закладі представлений великий вибір домашніх вареників з начинками на будь-який смак — спробуйте вареники з вишнею, які подають в киселі.

Petrus-ь

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Еспланадна, 28

Бюджет: ₴₴. Салати (75–292 грн), домашні вареники (82–152 грн), страви з м’яса та птиці (142–398 грн).

Страви: вареники з вишнею – 116 грн.

Напої: лимонад – 50 грн, еспресо – 55 грн, чай ягідний – 82 грн, молочний коктейль – 72 грн.

Деталі: українська та європейська кухні, працює цілодобово, пропозиції для банкетів, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 у будні дні, сніданки з 06:00 до 12:00 у будні дні (до 14:00 у вихідні), сезонне оновлення меню, великий асортимент алкоголю, вареники і пельмені ручного ліплення, настоянки домашнього приготування.

Київський ресторан української кухні Petrus-ь заходиться в центрі столиці. Інтер’єр закладу витриманий у стилістиці початку XX століття та відтворює атмосферу затишної оселі міської родини. За кухню відповідає В’ячеслав Дідух, в меню закладу зроблено акцент на домашню українську кухню. В ресторані Petrus-ь готують домашні вареники з овочевими, м’ясними, ягідними та солодкими начинками –— спробуйте з вишнею.

Toloka кава-бар, пекарня, ресторан

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Європейська, 31а, центральний парк.

Бюджет: ₴₴. Закуски (69–235 грн), салати (135–165 грн), вареники handmade (85–115 грн).

Страви: вареники з вишнями із ягідним соусом та солодким вершковим мусом – 95 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кав’ярня третьої хвилі, власна пекарня зі свіжою випічкою і ресторан «панукраїнської» кухні, сучасний інтер’єр у стилі лофт з елементами етніки, локальні фермерські продукти, сезонне оновлення меню, винна карта, вина кора він.

Ресторан Toloka знаходиться в місті Вишневе, біля затишного центрального міського парку. Основне меню закладу є екскурсом до «панукраїнської» кухні — так називають у закладі поєднання гастрономічних особливостей народів, що проживають на території України. В основі філософії ресторану лежить правило #eatlocal. Деякі позиції в меню мають спеціальні позначки – вони приготовані з місцевих продуктів. Вареники з вишнями тут подають із ягідним соусом та солодким вершковим мусом, спробуйте.

Фото: Facebook SHO, ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі, BARVY, Варенична «Балувана Галя», Petrus-ь, Toloka

Головна фото: ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi