Веганські та вегетаріанські пасти в закладах Києва: де знайти смачну пасту без м'яса - PostEat

пошук

Веганські та вегетаріанські пасти в закладах Києва: де знайти смачну пасту без м'яса
22-05-2019 0 2744


Веганські та вегетаріанські пасти в закладах Києва шукала редакція PostEat. Рецептів вегетаріанської пасти нітрохи не менше, ніж пасти з м’ясом або рибою. Щоб створити цікаву та смачну страву, кухарі активізують власну фантазію та рецептори, адже паста без м’яса – це не обов’язково лише спагеті з томатним соусом. Макаронні вироби прекрасно комбінуються із зеленню, баклажанами, солодким і гострим перцем, кабачками, гарбузом, грибами і цвітною капустою. Дотримуєтесь ви філософії вегетаріанства чи просто хочете урізноманітнити свій раціон — веганські і вегетаріанські пасти в закладах Києва варті того, аби неодмінно їх спробувати.

Літературне кафе Імбир

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 7

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски та салати (133 – 158 грн), основні страви (120 – 160 грн), десерти (98 – 110 грн).

Страви: бататова локшина із сейтаном та аспарагусом – 154 грн, бататова локшина з тофу та капустою пакчой – 158 грн, соба з тофу й овочами – 150 грн, паста з зеленим горошком, пармезаном і соусом із кале – 152 грн.

Напої: гречаний чай – 65 грн, улун молочний – 55 грн, капучино на соєвому/ мигдалевому/ кокосовому молоці – 55 грн.

Деталі: вегетаріанське літературне кафе, знаходиться в центрі Києва, сніданки з 8:00 до 12:00, бізнес-ланч по буднях з 12:00 до 16:00, сироїдницькі страви, невелика бібліотека, доставка, магазин ведичних товарів.

Затишне літературне кафе «Імбир» знаходиться в центрі столиці. Кухня в закладі вегетаріанська, заснована на принципах ведичної кулінарії — живої та корисної їжі. У кафе є невелика цікава бібліотека — тут зібрана художня література, а також книги з ведичної філософії, кулінарії, саморозвитку. В літературному кафе «Імбир» ви знайдете вегетаріанську пасту із бататової локшини та класичну східну локшину соба — ці страви за бажанням можна приготувати веганськими, варто лише попросити про це офіціанта.

Pastateca

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 11/61.

Бюджет: ₴₴. Салати (65 – 225 грн), паста (55 – 215 грн), основні страви (95 грн – 225 грн).

Страви: безглютенова чорна соєва паста зі шпинатним соусом та смаженими ерінгами – 190 грн, ароматна паста з каштанами – 105 грн, тальятеле з грибами та ароматним грибним соусом – 95 грн, равіолі з ікрою з баклажанів та сулугуні від закоханого в Грузію шефа – 95 грн.

Напої: суничний лимонад – 45 грн, раф класичний – 45 грн, капучино з мигдальним молоком – 50 грн, виноградний чай – 35 грн.

Деталі: фреш-паста власного приготування, послуга «купити з собою пасту» (28 грн / 120 г), страви для вегетаріанців, паста-конструктор, шоу-кухня, сніданки щодня з 8:00 до 13:00, сезонне меню, винна мапа.

Pastateca — маленький куточок Італії в центрі Києва, неподалік від парку імені Тараса Шевченка. Головна особливість Pastateca — фреш-паста, яку кухарі ресторану готують власноруч. Тут гостям пропонують замовити вже готові позиції з меню або самостійно створити блюдо, додавши все, чого душа забажає. Для зручності вибору паста в меню розділена на категорії: вегетаріанські та омніворські (для тих, хто не обмежує себе в гастрономічних насолодах). Обираючи функцію конструктора, ви обираєте основу — пасту з соусом, до якої за бажанням додаєте інгредієнти. Рекомендуємо спробувати безглютенову чорну соєву пасту зі шпинатним соусом та смаженими ерінгами — максимум користі та смаку.

Vapiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1-3/2 (ТЦ «Арена Сіті»).

Бюджет: ₴₴. Антипасті (49 – 199 грн), салати (79 — 209 грн), десерти (25 — 85 грн).

Страви: паста помодоро – 85/115 грн, паста агліо е оліо – 69/89 грн, паста аль араб’ята – 79/99 грн.

Напої: ванільний ройбуш – 45 грн, еспресо – 39 грн, какао – 59 грн, «Джин тонік» — 99 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр, двоповерховий заклад, відкрита кухня, бар на другому поверсі, сніданки з 09:00 до 12:00 щодня, паста і піца власного приготування, сезонні пропозиції в меню, дитяче меню, тераса, формат take away.

Vapiano — демократичний ресторан міжнародної мережі закладів італійської кухні, який знаходиться в центрі міста в ТЦ «Арена Сіті». Заклад можна віднести до ресторанів категорії fast casual, який передбачає демократичну цінову політику зі швидким обслуговуванням у форматі фрі-флоу: відвідувачі вільно ходять по залу й самостійно обирають страви, які готують в їх присутності. Меню Vapiano складається переважно зі страв італійської кухні, в ресторані подають тільки пасту свіжого приготування, тісто для піци також готують самостійно за автентичним італійським рецептом. У розділі вегетаріанської пасти ви можете обрати з трьох варіантів: домашню томатну або часникову з сиром грана падано, що пасуватимуть до спагеті з пряним томатним соусом і сиром грана падано до пене.

ZELYONKA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 22.

Бюджет: ₴₴. Страви (79 – 220 грн).

Страви: безглютенова паста – 159 грн, паста Італьяно – 168 грн, паста з beauty меню, сектор «Неувядающее обаяние» – 219 грн.

Напої: американо – 50 грн, кольорова кава – 105 грн, апельсиновий фреш – 76 грн.

Деталі: еко-кафе з магазином натуральних товарів для дому, еко-інтер’єр, овочева паста без м’яса, страви з суперфудів, лекторій з майстер-класами, формат take away, вітрина з солодощами.

ZELYONKA — затишне healthy-кафе з магазином еко-товарів у центрі міста. Інтер’єр закладу наповнений живими рослинами і концептуальними деталями, що підкреслюють еко-формат локації. В закладі дотримуються філософії здорового способу життя та споживання, яка прийнятна і для людини, і для навколишнього світу. В меню ZELYONKA ви знайдете веганську та вегетаріанську пасту, довершеного смаку якої досягають завдяки локальним інгредієнтами та суперфудам. Ви можете спробувати безглютенове спагеті з соусом песто та в’яленими томатами з Вірменії або витончені італійські фетучіні з білими грибами у вершковому соусі з трюфельною заправкою і сиром пармезан. Особливої уваги варта безглютенова паста з beauty меню ZELYONKA — з кедровим горіхом, базиліковою заправкою, грибами лисичками та пармезаном.

VaBene Bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Б. Хмельницького, 19/21.

Бюджет: ₴₴. Закуски (180 – 350 грн), паста (115 – 630 грн), десерти (65 – 450 грн).

Страви: спагеті в соусі з томатів – 130 грн, спагеті «Сорентіно» з моцарелою, помідорами чері та базиліком – 175 грн, домашня паста з білими грибами та вершковою олією – 200 грн, спагеті «Аліо Оліо Пеперончіно» – 115 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, італійська кухня, сучасний інтер’єр, VIP-зал, сніданки з 10:00 до 12:00, колекція вин, піца-меню, формат take away, дитяче меню, тераса, сезонні пропозиції в меню, спеціалітети від шефа.

Італійський ресторан VaBene Bistro знаходиться поруч із Оперним театром, в бізнес-центрі Leonardo. Тут приємно відпочивати, слухати італійську музику і куштувати страви італійської кухні від шефа. Більшість інгредієнтів для традиційних італійських страв постачають до ресторану з Італії. В меню VaBene Bistro представлено 12 видів пасти з різноманітними інгредієнтами. За бажанням гостя будь-який вид пасти можуть замінити на органічні лінгвіні з кіноа, лінгвіні з паростками пшениці, маїсові пене без глютену та інші види пасти.

Viva Oliva

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 16.

Бюджет: ₴₴. Салати (119 – 179 грн), паста (99 – 199 грн), гарячі страви (169 – 299 грн).

Страви: папарделе з білими грибами – 167 грн, равіолі з цукіні та сиром маскарпоне – 131 грн, картопляні ньокі з трюфельним соусом – 149 грн, ньокі сорентіна з томатами та моцарелою – 99 грн.

Напої: лимонад лайм і базилік – 59 грн, трав’яний чай – 49 грн, кава по-віденськи – 59 грн.

Деталі: сімейний ресторан в центрі Києва, італійська кухня, домашня паста і оригінальні південно-італійські десерти, дров’яна піч від неаполітанського майстра Стефано Феррара, шеф-піцайоло і пастічіоло — неаполітанець Маріо Сіані, страви для вегетаріанців, сніданки з понеділка по суботу (09:00 — 11:00), доставка, take away, резерв столів.

В італійському ресторані Viva Oliva NAPOLETANA пасту готують вручну з італійської муки за традиційними рецептами. Всього в меню близько 20 паст, серед них — пасти з м’ясом, рибою і морепродуктами, а також з овочами. З вегетаріанських паст рекомендуємо спробувати ароматні папарделе з білими грибами та одну з найпопулярніших італійських страв регіону Кампанія — ньокі сорентіна з томатами та моцарелою.

Фото: Facebook Літературне кафе Імбир, Pastateca, Vapiano, ZELYONKA, VaBene Bistro, Viva Oliva

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi