Випічка в ресторанах Києва: 6 локацій, де подають власний хліб - PostEat

пошук

Випічка в ресторанах Києва: 6 локацій, де подають власний хліб
21-09-2022 0 926


Редакція PostEat дізнавалась, в яких ресторанах Києва подають свій хліб та випічку. Не просто свіжий хліб, а тільки-но дістаний з печі стане чудовим аперитивом перед обідом чи вечерею в ресторані. Доповнити свіжий хліб паштетом, рієтом, закусками чи просто вершковим маслом — завжди чудова ідея.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а

Бюджет: ₴₴.

Страви: гречаний – 48 грн, чіабата – 58 грн, бородинський – 58 грн, фокача з розмарином – 48 грн, фокача з соусом песто – 80 грн, фокача з пармезаном та соусом песто – 88 грн, фокача з запеченою моцарелою і розмарином – 115 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.

Spezzo — мережа італійських ресторанів Spezzo із власною пекарнею і сироварнею. В меню ви знайдете неаполітанську піцу з дров’яної печі, яку готують та випікають за італійськими традиціями. Крім цього, в ресторані виготовляють м’які сири страчатела, бурата, моцарела, рикота, які можна спробувати кожен окремо або замовити тарілку сирів. Spezzo славиться не тільки неаполітанською піцею та італійськими пастами, а ще й «живим» хлібом на заквасці, який виготовляють та випікають самі. Одним з найпопулярніших видів хліба є чіабата — тут її готують класичну, з цибулею та чорну чіабату з маслинами — вона чудово поєднується з сиром та вином, з неї готують в ресторані різноманітні брускети. Хліб та грісіні з пекарні  Spezzo можна взяти додому зі знижкою 20%. Обирай свій запашний та хрусткий гречаний хліб, знайомий з дитинства бородинський, сирні грісіні або справжню італійську фокачу.

Завертайло.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви: паляниця – 98 грн, буханець сордо – 107 грн, круасан з шоколадним заварним кремом – 125 грн, круасан з ростбіфом та томатним айолі – 175 грн, кардамон шнурре з маслом та сливовим джемом – 105 грн, круасан з індичкою – 155 грн.

Деталі: пекарня на Подолі, авторський проєкт Анни та Станіслава Завертайло, лаконічний дизайн інтер’єру, сніданки, свіжа випічка та хліб, натуральні вина.

Пекарня «Завертайло.» — авторський формат на Подолі від власників мережі кафе Honey Анни та Станіслава Завертайло. Концепція закладу та меню є втіленням пристрасті родини Завертайло до хліба, вина, ручної праці, родинних рецептів та спадкових традицій. В основі меню пекарні «Завертйло.» виразні смаки, сезонність та локальність. В закладі пропонують фірмові комплексні сніданки, випічку та хліб: можна придбати паляницю, буханець сордо, солодкі та солоні круасани, шнурре та кекс.

PAUL Ukraine official

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 26; вул. Велика Васильківська, 32

Бюджет: ₴₴.

Страви: багет (пшеничний) – 70 грн, хліб (бородіно) – 80 грн, хліб (гречаний) – 80 грн, хліб (платін) – 80 грн, хліб (мультизлаковий) – 95 грн, хліб (кампань) – 80 грн.

Деталі: мережа французьких пекарень-кондитерських зі столітньою історією, сніданки, завжди свіжа випічка, випічка без дріжджів, хліб, дитячий розділ в меню, take away.

PAUL — міжнародна мережа кондитерських-пекарень, яка була заснована у Франції в 1889 році як сімейний бізнес та зараз працює в 31 країні світу. Заклади мережі PAUL спираються на французький шарм та затишок й пропонують починати день класичним паризьким круасаном, обідати ситним пирогом кіш і повечеряти легким салатом. В закладі можна придбати свіжий різноманітний пшеничний та злаковий хліб із додатками і багет.

Boulangerie Artisan

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лютеранська, 7/10а; вул. Ярославів Вал, 21/20.

Бюджет: ₴₴. 

Страви: багет «Мультизлаковий» – 39 грн, багет гречаний – 42 грн, хліб по-ворзельськи – 42 грн, хліб «Грехемський» – 60 грн, хліб литовський заварний – 35 грн, чіабата з оливками – 39 грн, хліб «Датський» – 35 грн, хліб бездріжджовий з висівками – 39 грн.

Деталі: кафе-пекарня, рецепти привезені з подорожей по Європі, завжди свіжа випічка, формат take away, великий вибір і різноманіття смаків.

Перша хлібна майстерня Boulangerie Artisan відкрилася в Києві у 2007 році. Сьогодні працюють два заклади на Лютеранські та на Ярославовім Валу, які мають свій неповторний стиль, атмосферу та постійних прихильників. Класичні сорти хліба виготовлені з житнього або пшеничного борошна чи з їх суміші з додаванням закваски або дріжджів, корисного насіння, висівок, овочевого пюре. Фаворитами відвідувачів називають: хліб «Грехемський», чіабата світла, чіабата темна, чіабата з оливками, хліб тостерний, хліб «Бюрлі», хліб «Датський», хліб «Швейцарський», паве «Прованс», паве з висівками та зручні порційні міні-булочки.

Чайка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 5Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: хліб домашный на заквасці – 20 грн, хала – 20 грн, солодовий кулурі традиційний грецький бублик – 25 грн, вершкова булочка – 25 грн.

Деталі: кафе грецької кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна («Чашка», Mimosa Brooklyn Pizza, Bro Market), шеф-кухар Олег Шкапенко, локальні та сезонні продукти, сніданки з 09:00 до 12:00 (у вихідні до 15:00), винна карта, коктейлі, літня тераса.

Кафе грецької кухні «Чайка» на Бессарабці — проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна. Шеф-кухар «Чайки», натхнений кулінарними традиціями Греції й локальними та сезонними продуктами, створив меню з цікавими стравами грецької кухні. Вже більше року в закладі подають хліб від пекарні Mimosa Bakery: хліб на заквасці, солодовий кулурі, халу та вершкову булочку.

T.C.Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гончара, 15/3

Бюджет: ₴₴.

Страви: хліб гречаний – 50 грн, багет пшеничний – 40 грн, чіабата – 50 грн, хліб житній – 70 грн, круасан класичий – 50 грн, круасан мигдалевий – 105 грн, равлик з родзинками – 60 грн, даніш з ягодами та заварним кремом – 135 грн, круасан з карамеллю – 155 грн, даніш з персиком та заварним кремом – 140 грн, даніш зі сливою – 135 грн.

Деталі: піцерія, знаходиться в центрі міста, квадратна піца, поєднання двох частин в одній, доставка.

Піцерія T.C.Pizza відкрилась зимою 2020 року в історичному центрі міста на перетині Гончара та Великої Житомирської. Інтер’єр у стилі лофт з відкритою цегляною кладкою, кухня відкрита з акцентом на електричну піч. В меню 9 круглих піц та три види квадратної пухкої піци. Також можна замовити піцу 50/50, поєднавши два смаки. Також у T.C.Pizza можна придбати свіжий хліб та випічку: пшеничний багет, чіабату, житній та гречаний хліб, круасани, даніші та равлика з родзинками.

Головна фото: Spezzo

Фото: Facebook Spezzo, Завертайло., PAUL Ukraine official, Boulangerie Artisan, Чайка, T.C.Pizza.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi