Харчо в ресторанах Києва: 6 нових та знайомих закладів - PostEat

пошук

Харчо в ресторанах Києва: 6 нових та знайомих закладів
13-10-2021 0 247


Харчо в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Харчо — це національний грузинський суп з яловичини з рисом, волоськими горіхами і тклапі (висушене пюре з м’якоті сливи ткемалі) або кислим соусом ткемалі. Суп харчо дуже густої консистенції і пряний, завдяки великій кількості зелені і часнику — ідеально для прохолодної осені. Розповідаємо про 6 нових та знайомих ресторанів грузинської кухні, де ви можете спробувати харчо.

Dediko

Де: пр-т Лобановського, 6А

Бюджет: ₴₴.

Страви: харчо – 109 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Солом’янці, два поверхи, класична грузинська кухня, страви у хоспері, сніданки з 10:00 до 16:00, VIP-зала, грузинські та європейські вина, спеціальні пропозиції, доставка, домашні настоянки, резерв столів.

Ресторан Dediko знаходиться на Солом’янці, поруч з Севастопольською площею на проспекті Лобановського. В меню ресторану зібрали найкращі традиційні страви грузинської кухні, доповнивши їх фірмовими позиціями від Dediko та не забули про кілька найулюбленіших традиційних страв української кухні, щоб кожен обрав собі до душі. На двох поверхах ресторану Dediko розташувались 5 залів, кожен з власним ім’ям. На першому поверсі є зала Тако, в перекладі «королева» — закрита VIP-зала розрахована на 12 гостей, які можуть забратись на невеликий банкет, родинне свято чи ділові переговори. Харчо в Dediko готується за класичним рецептом, проте має один секрет, який робить його смак неймовірним — попередньо телятина для страви запікається у печі хоспер.

МАМА МАНАНА

Де: вул. В. Васильківська, 44; вул. Г. Кірпи, 5Б; вул. Нижній Вал, 23; вул. Прорізна, 22; вул. Васильківська, 100А.

Бюджет: ₴₴.

Страви: суп харчо з тклапі – 140 грн.

Деталі: грузинська кухня, сезонні страви в меню, атмосферний інтер’єр, широкий вибір хінкалі і хачапурі, тоне-меню, доставка, формат take away.

«МАМА МАНАНА» — це ресторани грузинської кухні з дружньою атмосферою і висококласним сервісом. Інтер’єр закладів створює затишну атмосферу завдяки стильному декору. У ресторанах готують домашню грузинську кухню: хачапурі, хінкалі, гарячі закуски, м’ясні страви з печі тоне та грузинські десерти. В ресторанах «МАМА МАНАНА» харчо готують з додаванням тклапі, висушеного на сонці пюре із сливи.

Tbiliso

Де: Русанівська набережна, 4; Оболонський проспект, 1Б; вул. Берковецька, 6Д; вул. Івана Пулюя, 8а; вул. Архітектора Вербицького, 1; вул. Деміївська, 31; вул. Спаська, 8А.

Бюджет: ₴₴.

Страви: грузинський харчо з телятиною – 95 грн.

Деталі: грузинська кухня, лояльне ціноутворення, сучасний інтер’єр, традиційне меню, сніданки щодня з 10:00 до 13:00, сезонні пропозиції від шефа, дитяче меню, винна карта, спеціальні пропозиції, тераса, резерв столів.

Tbiliso — мережа сімейних ресторанів грузинської кухні в різних куточках міста. В меню ресторану: 8 видів хачапурі та 7 видів хінкалі, люля-кебаб і шашлик, а також грузинські закуски, салати та десерти. Восени в ресторані рекомендують розпочинати бід саме з грузинського харчо з телятиною.

Otdohnuli

Де: вул. Шумського, 3А; вул. Драгоманова, 31

Бюджет: ₴₴.

Страви: харчо – 75 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться біля озера, альтанки, страви на вугіллі, барна карта, напої власного приготування, домашні чаї, резерв столів, підходить для банкетів, доставка.

Otdohnuli — ресторани грузинської кухні біля озер Тельбін та Позняки. На гостей чекає автентична кухня, грузинське вино та істинна гостинність. В меню закладів ви знайдете традиційні грузинські страви, 8 видів хачапурі та страви на вугіллі. Ще кілька видів соковитого шашлику, люля-кебаб, челогач та рибні страви. Ви можете спробувати традиційний харчо, який заправляється томатом, грузинськими спеціями та кондарі.

Стумарі

Де: вул. Євгена Коновальця, 15/3

Бюджет: ₴₴.

Страви: харчо – 95 грн.

Деталі: кафе грузинської кухні, знаходиться на Печерську, традиційні страви, відкрита кухня, ланчі, банкети, грузинські вина, знижка 15% на день народження.

Перше кафе грузинської кухні під брендом «Стумарі» розпочало роботу в Києві навесні цього року. В інтер’єрі переважно використовуються теплі тони, багато предметів інтер’єру були привезені з різних куточків Грузії. В меню представлені різноманітні традиційні грузинські страви, до яких пропонують грузинські вина — восени рекомендують спробувати насичений традиційний харчо.

КЕЦІ

Де: вул. Золотоустівська, 14

Бюджет: ₴₴.

Страви: харчо – 96 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться в центрі міста, тематичний інтер’єр, традиційні страви, бізнес-ланчі, випічка, страви на відкритому вогні, домашні чаї, винна карта, резерв столів.

Ресторан «Кеці» відкрився нещодавно на Золотоустівській від— тут можна смачно поїсти, душевно поговорити та випити келих вина. В основу меню «Кеці» покладено страви грузинської кухні, а особливий акцент робиться на хінкалі, хачапурі та шашлику. Усі страви готуються лише на відкритому вогні. Також у ресторані подають холодні закуски, гарніри, салати, перші та гарячі страви, страви з мангалу та десерти.

Головна фото: Dediko

Фото: Facebook Dediko, МАМА МАНАНА, Tbiliso, Otdohnuli, Стумарі, КЕЦІ.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi