Де готують перепілку в Києві та які страви спробувати? - PostEat

пошук

Де готують перепілку в Києві та які страви спробувати?
15-10-2019 0 918


Редакція PostEat дізнавалась, де готують перепілку в Києві та області. Перепілки – це зазвичай невеликі сухопутні птахи, котрі харчуються насінням, але інколи полюють на комах та подібних дрібних тварин. Багато видів вирощуються людиною, особливо японська перепілка, котра здатна відкладати велику кількість яєць. Цікаво, що у Стародавньому Єгипті зображення перепела використовували як ієрогліф для звуків «в» та «у».

Перепілка є традиційним мисливським птахом. М’ясо перепілки дуже смачне і вважається делікатесом. У ньому багато різноманітних вітамінів та амінокислот, необхідних організму. В домашніх умовах перепілку можна приготувати багатьма способами: смажити, варити, тушкувати, запікати в духовці або в печі. До страви з перепілки підійде будь-який гарнір.

У минулому птахів відловлювали сітками різноманітної конструкції або полювали на них з яструбами та з рушницями.

А де готують перепілку в Києві та області, розкаже PostEat.

КазаН ДиваН

Де: вул. Мішуги, 2.

Бюджет: ₴₴. Супи (85–97 грн), холодні закуски (25–275 грн), салати (65–197 грн).

Страви: бульйон з перепелом та дрібними овочами – 85 грн.

Напої: хріновуха – 30 грн, В-52 – 85 грн, смузі медовий персик – 55 грн.

Деталі: узбецька кухня, двоповерховий ресторан, мангал-меню, авторська подача, дві зали, стейки, домашня випічка, розпис на стінах, дитяче меню, ділові обіди по буднях з 11:00 до 16:00, крім святкових днів, винна карта, банкетні пропозиції, кальяни, резерв столів.

«КазаН ДиваН» — ресторан близькосхідної кухні на Позняках. У закладі зручно розміститися великою компанією, замовити смачні страви на компанію та відпочивати до пізньої ночі. Якщо ж ви хочте спробувати страву з перепілкою, варто замовити ароматний бульйон з перепелом та дрібними овочами, доповнивши страву пітою чи узбецьким коржиком.

RONIN

Де: вул. Зоологічна, 10

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (99–989 грн), основні страви (198–3999 грн), плато морепродуктів (598–778 грн).

Страви: перепела на тепані.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, кухня Nikkei, тепан-гриль, відкрита кухня, контактний коктейльний бар, велика колекція японського віскі, паркінг, 4 літні тераси, kids friendly, 6 акваріумів з живими устрицями і лобстерами, льодова вітрина.

У ресторані RONIN гості можуть скуштувати перепілку, прийшовши на щотижневі недільні бранчі з 12:00 до 15:00. Серед страв у меню бранчів ви знайдете перепела на тепані. Нагадаємо: вартість бранчу — 690 грн за повний безліміт страв і напоїв.

«ПРАГА»

Де: просп. Академіка Глушкова, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (182–397 грн), основні страви (295–750 грн), десерти (70–468 грн).

Страви: теплий салат з перепілкою та горіховим соусом – 343 грн.

Напої: Pouilly Fume Domaine Alain Cailbourdin, 2017 – 950 грн, Chateau Quintus, 2014 – 5100 грн, Dom Perignon P2 Vintage, 2000 – 19500 грн,

Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, понад 160 позицій вин Нового і Старого Світу, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, жива музика, меню спеціальних пропозицій, сніданки з 9:00 до 12:00, дитяче меню, банкетні пропозиції.

«Прага» — преміум-ресторан у Голосіївському районі Києва. Тут ви знайдете вишукані страви різних кухонь світу. Радимо скуштувати теплий салат з перепілкою та горіховим соусом, а доповнити страву вам запропонують однією з понад 160 позицій вин Нового і Старого Світу!

«Бістро Пекаря»

Де: с. Нові Петрівці, вул. Вишгродська, 155.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (96–224 грн), паста і равіолі (187–282 грн), салати (134–262 грн).

Страви: (ціни і позиції з меню ресторану в с. Нові Петрівці) бульйон з перепілкою та кіноа – 146 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: позиціонує себе як сімейний ресторан, страви європейської кухні з акцентом та Італії, з аргентинський гриль, страви з собою, доставка, пекарня, винний бутик, дитячі кімнати, майстер-класи, зони відпочинку.

В ресторанах «Бістро Пекаря» з перепілкою готують запашний бульйон. Ви можете обрати до бульйону свіжоспечений хліб від закладу, або замовити інші не менш смачні страви з основного меню закладу. Зверніть увагу: ви можете замовити також страви з м’яса, птиці, риби чи морепродуктів, приготовані на аргентинському грилі.

Фото: Facebook КазаН ДиваН, RONIN, «ПРАГА», «Бістро Пекаря»

Головна фотографія: Бістро Пекаря

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi